kas “Kelloggs All Bran” Eestis müüakse?
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
tykonu.
-
AutorPostitused
-
mai 5, 2011 at 8:00 p.l. #22612
ivaat
MemberHei,
Olen kaua otsinud Eestist mingit poodi, kus “Kelloggs All Bran” helbeid müüdaks, kuid tulutult. Kunagi väljamaal jõutrenni tehes kohalikud soovitasid, pidavat olema väga tervislik ja sisaldama näiteks väga palju tsinki ja magneesiumi, ja tõesti, seda kasutades tundsin kuidas taastusin kiiremini ja enesetunne samuti paranes.
Huvilistele väike teaduslik info toote kohta kah: http://nutritiondata.self.com/facts/breakfast-cereals/1516/2
Aga anyway, kas keegi on näinud seda Eestis müügil? Soovitatavalt Tartus, aga ausalt öeldes võin ükskõik kuhu Eesti nurka minna seda hulgi varuks ostma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
mai 5, 2011 at 8:36 p.l. #300869hehee
MemberKui paremaid pakkumisi ei leia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2011 at 2:28 p.l. #301178Killhoven
MemberAga anyway, kas keegi on näinud seda Eestis müügil? Soovitatavalt Tartus, aga ausalt öeldes võin ükskõik kuhu Eesti nurka minna seda hulgi varuks ostma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mind huvitaks sama teema. Hoiame silmad lahti. Ebayst tellides see häda, et postikulu suur. Seega peaks sealt päris palju korraga võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2011 at 8:15 p.l. #301223missisryan
MemberVõid piiluda Tallinnas Marksi ja Spencerisse, ehk neil on midagi samalaadset müügil. Ehk helveste kujul, bran flakes. Tervisepoodides võib aga ei pruugi midagi sarnast müügil olla.
mai 7, 2011 at 8:47 p.l. #301226tykonu
MemberTegin Rimile ettepaneku täiendada oma tootevalikut Kelloggs All Bran võrra
mai 8, 2011 at 6:30 p.l. #301289vrsm
Memberpole kindel, kuid ehk tasuks stockmanni kiigata?
mai 8, 2011 at 7:30 p.l. #301296tykonu
MemberVõid piiluda Tallinnas Marksi ja Spencerisse, ehk neil on midagi samalaadset müügil.On mul kõik sassis, või oli Marks & Spencer riidepood?
mai 8, 2011 at 7:45 p.l. #301300joonast
MemberOn mul kõik sassis, või oli Marks & Spencer riidepood?Mõlemat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2011 at 5:55 e.l. #301328Aile
MemberHei,Olen kaua otsinud Eestist mingit poodi, kus “Kelloggs All Bran” helbeid müüdaks, kuid tulutult. Kunagi väljamaal jõutrenni tehes kohalikud soovitasid, pidavat olema väga tervislik ja sisaldama näiteks väga palju tsinki ja magneesiumi, ja tõesti, seda kasutades tundsin kuidas taastusin kiiremini ja enesetunne samuti paranes.
Huvilistele väike teaduslik info toote kohta kah: http://nutritiondata.self.com/facts/breakfast-cereals/1516/2
Aga anyway, kas keegi on näinud seda Eestis müügil? Soovitatavalt Tartus, aga ausalt öeldes võin ükskõik kuhu Eesti nurka minna seda hulgi varuks ostma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
Kelloqs on vaenlane number üks… Coca vähemalt ei karju, et ta tervislik on.
Mina ei leidnud mitte ridagi koostisainete kohta, kuid seniajani ei ole ma veel ühtegi söögikõlbulikku krõbinat leidnud. Vaevalt, et seegi erinev on.
Põhiline idee on võtta üks odav tooraine ja mingit kunstlikku kräppi “lisaväärtusena” sisse kallata, et küll ostetakse. …et asi oleks ikka crunchi…MA…Sööge kuivikuid, kui crunchi tahate.
mai 9, 2011 at 3:49 p.l. #301438tykonu
MemberWHEAT BRAN, SUGAR, HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP, MALT FLAVORING, CALCIUM PHOSPHATE, CALCIUM CARBONATE, SALT, SODIUM ASCORBATE AND ASCORBIC ACID (VITAMIN C), REDUCED IRON, NIACINAMIDE, PYRIDOXINE HYDROCHLORIDE (VITAMIN B6), RIBOFLAVIN (VITAMIN B2), FOLIC ACID, THIAMIN HYDROCHLORIDE (VITAMIN B1), VITAMIN A PALMITATE, VITAMIN B12 AND VITAMIN D.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.