Skip to main content

Kas keha hoiab vett kinni?

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kas keha hoiab vett kinni?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Krissukas26
    Member

Tere, mure siis selline, et kaal vaikselt tõuseb. Teen 5-6 korda nädalas trenni. 3 korda, siis raskustega ja 2-3 korda jooksmine. Treeningutega alustasin kuskil 1 kuu või natukene peale. Algul langes ilusti ja cm vähenesid. Aga viimane nädal tuleb hoopis juurde. Elan välismaal ja viimane nädal on olnud väga kuum. Kohvi joon ka kuskil 3-4 tassi päevas(tänasest üritan ennast võõrutada sellest). On silma jäänud kuskil, et kohvi ja kuumad ilmad hoiavad vett kehas kinni. Kas sellest võib ka tuleneda minu väikene kaalutõus?

SKG
    Member

Peegelpilt läheb paremaks?

Kui jah, siis unusta need kaalunumbrid.

Krissukas26
    Member

Peegelpilt läheb paremaks?

Kui jah, siis unusta need kaalunumbrid.

Krissukas26
    Member

Peegelpilt ei lähe paremaks. Nii kui kuumalaine tuli, siis kaal tõusis.

ROtter
    Member

Tere, mure siis selline, et kaal vaikselt tõuseb. Teen 5-6 korda nädalas trenni. 3 korda, siis raskustega ja 2-3 korda jooksmine. Treeningutega alustasin kuskil 1 kuu või natukene peale. Algul langes ilusti ja cm vähenesid. Aga viimane nädal tuleb hoopis juurde. Elan välismaal ja viimane nädal on olnud väga kuum. Kohvi joon ka kuskil 3-4 tassi päevas(tänasest üritan ennast võõrutada sellest). On silma jäänud kuskil, et kohvi ja kuumad ilmad hoiavad vett kehas kinni. Kas sellest võib ka tuleneda minu väikene kaalutõus?

Siin on kirjas mõned põhjused, lisaks veel terviseprobleemid (süda), mis kuumaga võimenduvad:

http://kaaluabi.naistekas.ee/news/press/mis-hoiab-kehas-vett-kinni

Krissukas26
    Member

Artiklis mainitud põhjustega olen kursis,aga tänud:)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.