Skip to main content

Kas kasutad toidulisandeid?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Kas kasutad toidulisandeid?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • Autor
    Postitused
    Lightheaded
    Member

Selline küsimus siis. Kui vastate jaatavalt siis oleksin tänulik, kui täpsustaksite milliseid toidulisandeid mis kujul kasutate. Nt: Sheik, 25g vadakuvalku, 50g dekstroosi, piim, kakao.

rollton
    Member

25g vadakuvalku, 50g dekstroosi

wokie
    Member

Enne suve jõin pärast trenni 60grammi Hera80 vadakuvalku ja ~50grammi süsivesiku sheiki. Hetkel tundengina loen igat senti ning ei saa endale sheiki lubada.

Ka ilma lisanditeta saab edukalt hakkama

Capricorn
    Member

Viimase aasta jooksul olen vaid mõned kuud kasutanud, hetkel ei kasuta üldse ja hetkel ei ole ka plaanis hakata. Olen üsna kindel, et nö. tavatreenijal ei ole mõtet raha selle peale kulutada. Mingit erilist kasu tegelikult ju pole (va. toidulisandite müüjatel

Tannuu
    Member

Enne trenni 25g hera80, paar sepikuviilu ja peale trenni 40g hera80, 70g dekstroosi. Ega mudu lihas ei kasva

hehee
    Member

C-vitamiin, magneesium, tsink.

Leraak
    Member

Hetkel, ei kasuta midagi.

jah, vähendasin doose – peale trenni 15-20 g vadakut ja 30g dextroosi. annab taastumisele juurde. liiga palju pole vaja. poole tunni kuni tunni pärast peale trenni veel korralik toit sisse. pole seda lisandit nii palju nüüd vaja küll.

hehee
    Member

Olen üsna kindel, et nö. tavatreenijal ei ole mõtet raha selle peale kulutada.

Ma kaldun ka arvama, et enamusel lisanditarbijatest oleks tegelikult vaja rõhku panna hoopis nö päris toidust koosnevale menüüle.

asdfghjkl
    Member

Viimase aasta jooksul olen vaid mõned kuud kasutanud, hetkel ei kasuta üldse ja hetkel ei ole ka plaanis hakata. Olen üsna kindel, et nö. tavatreenijal ei ole mõtet raha selle peale kulutada. Mingit erilist kasu tegelikult ju pole (va. toidulisandite müüjatel
    Ma kaldun ka arvama, et enamusel lisanditarbijatest oleks tegelikult vaja rõhku panna hoopis nö päris toidust koosnevale menüüle.

Ühinen samuti nende mõtetega. Ca 4a läks aega, et nendele mõtetele jõuda muidu:)

Goleteral
    Member

Vaene tudeng, kõik raha läheb toidupeale : p

kuuliks
    Member

Kasutan Burner, Omega 3 ja Green tea kapsleid lisaks söögile.

matti
    Member

Peale trenni valk ja süsivesikud, sinna lisaks veel kreatiini ja beeta-alaniini. Viimaseid tarvitan nii kaua, kuni otsa saavad, siis ei plaani selliste asjade peale enam raha kulutada lähemal ajal. Valgu ja süsivesikute segu planin siiski edasi võtta.

Tavatoitumine on loomulikult nr. 1 mistahes sportliku arengu jaoks.

rinaldo
    Member

Kasutan lisandeid ainult peale trenni ja nendeks on: Prode 90 (30g ringis valke. 80% kaseiin, 20% vadak) + malto6 2 supilusikatäit ja viinamarjasuhkrut 1-2 supilusikatäit

smack
    Member

Ühinen samuti nende mõtetega. Ca 4a läks aega, et nendele mõtetele jõuda muidu:)

Vitamiinide ja mineraalide toidulisandeid läheb ikka vahest vaja. Neid läheb isegi mittetreenijal aega ajalt vaja

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.