Skip to main content

kas kahjustab?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist, mul on selline veider küsimus aga loodan, et saate aru.

Olen põhimõtteliselt igapäeva kanepi suitsetaja ja kas see rikub väga lihaseid? Nagu näiteks alkohol, et jood nädalavahetusel ja siis trenni päev on vaatad, et jälle nii väikseks jäänud. Olen ka kuskilt kuulnud, et kanep ei ole selline aine mis teeb lihaseid väiksemaks vaid pidi mõnes mõttes kasulik olema, et pidavat lihaseid lõdvestama ja olema hea?

Tänud ette!

Marxengel
    Member

google.com

Rambo vend
    Member

See sihuke küsimus, kus keegi kogemuse pealt peab vastama. Vaevalt, et siin selliste kogemustega mehi leidub. Potheadid, keda ise tean, just eriti lihaste olemasoluga ei hiilga.

kristofeles1
    Member

Ma ise küll igapäevaselt ei suitseta, aga aeg ajalt küll. Ise küll ei ole täheldanud, et lihastele kuidagi halba teeks.

strato
    Member

Hea isu tekitaja!

Martin Mägi
    Member

Kuuldavasti pidi testosterooniga jamama, kuid vähesel määral. Nii et kui testosteroon täitsa kuival pole, ei tohiks vahet olla.

Minu soovitus on, et jäta maha.

Lefty
    Member

Kuuldavasti pidi testosterooniga jamama, kuid vähesel määral. Nii et kui testosteroon täitsa kuival pole, ei tohiks vahet olla.

Minu soovitus on, et jäta maha.

Puhtalt huvi pärast küsin, et mille tõttu/miks peaks maha jätma?

Martin Mägi
    Member

Mulle ei meeldi suitsetamine.

Puhtalt huvi pärast küsin, et mille tõttu/miks peaks maha jätma?

Igapäevane kanepi suitsetamine võib muidugi mõjuda palju tähtsamatele asjadele kui lihaskasv.

Raudkindlaid tõendeid otsese negatiivse mõju kohta lihaskasvule pole kuulnud, muidugi see ei tähenda, et neid ei ole. Tihtipeale pole teemat lihtsalt piisavalt palju uuritud.

Aga vähemalt üks näide, mis Tartu Ülikooli kehakultuuris toodi, et ühes(ilmselt piisavalt tõsiseltvõetavas) uuringus vähendas a la 10 jointi nädalas testot märgatavalt(Jorgen Matsi võib täpsustada/parandada).

ZZZZ
    Member

Vaevalt, et see lihastele kuidagi halvasti mõjub aga tuhhi võtab maha küll ma arvan?

Olen isegi erinevaid asju proovinud ja kanep kohe üldse ei ole kunagi peale läinud, inimesed on erinevad muidugi.

Miskipärast arvan, et seda õiget tuhhi tõmbab alla, muudab lodevaks ja jõuetuks? Peaasi, et söömine paigas on, see on põhiline.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.