Kas kaal langeb ka sellise menüüga?
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kas kaal langeb ka sellise menüüga?
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
0ttt.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2012 at 4:41 p.l. #19650
maise
MemberTere, soov oleks rasva arvelt kaotada paar kilogrammi, kuid küsiksin huvi pärast, kas järgneva menüüga ka kaal langeks ( tean, et toitainete poolest on see menüü vägagi kesine, aga kui võtta lihtsalt kaalualandamisnurga alt asja, kas siis toimiks ).
Hommik:
Kaks mitmeviljasaia nutellaga
50 g hirsihelbeid
100 g piima
Kohv piima ja meega
50 g kirsimoosi
kalamaksaõli
KOKKU: 801 KCAL
Lõuna:
40 g Pergale assortiikomme
1 fatburner arooniaga
200 g kalasuppi (haugiga)
1 kalakotlett (haugiga)
KOKKU: 414 KCAL
ÕHTU:
250 g lahja kohupiim rosinatega
2 banaani
KOKKU 508 KCAL.
Tegelen 3 korda nädalas treeninguga (aeroobika,jooksmine,bodypump vms) ning ülejäänud päevadel teen vähemalt 30 minutit kiirkõndi. Kaalun hetkel 63,5 kg ning pikkuseks 159,5 cm. Olen naine.
august 27, 2012 at 4:57 p.l. #322678vend vähk
ModeratorTean ühte 45-kilost naisterahvast, kellel on väga kiire ainevahetus ja tema jääks sellise menüüga ilmselt täiega nälga. Tema sõi teinekord lõunaooteks suure 300 grammise šokolaadi… Eks need toidukavad toimivad iga inimese puhul erinevalt. Raske öelda, kas see toimib või mitte. Ei tea ju, milline oli sinu varasem toitumisharjumus jne. Mina olen ikka seisukohal, et kui ise järgi ei proovi, siis ei saagi teada!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 5:04 p.l. #322681gmaster
MemberMul käisid korraks judinad üle.. kui menüüs on juba sihilikult sees nutella ja assortiikommid, ja õhtuks see suhkruga rasvatu kohupiim ?
Sellist menüüd soovitaks siit ainult 1 mees.
Ma tean et justkui pole halbu toiduaineid, aga sa oled oma variantidega päris lähedal neile.
august 27, 2012 at 5:07 p.l. #322682maise
MemberMul käisid korraks judinad üle.. kui menüüs on juba sihilikult sees nutella ja assortiikommid, ja õhtuks see suhkruga rasvatu kohupiim ?
Ma tean et justkui pole halbu toiduaineid, aga sa oled oma variantidega päris lähedal neile.
Tegelikult ma niiviisi ei toitu, lihtsalt täna juhtus nii ja ma mõtlesingi selle peale, et kas sellise menüüga oleks samuti võimalik kaalu langetada ( kuna kaloraaž ju tegelikult sobilik ), aga kas kogu see suhkur laseks kaalul langeda? Kindlasti ei ole see mingisugune menüü, mida jälgida ( ja mida ma kindlasti ka ei jälgi ), vaid lihtsalt huvi.
august 27, 2012 at 5:10 p.l. #322683vend vähk
ModeratorMul käisid korraks judinad üle.. kui menüüs on juba sihilikult sees nutella ja assortiikommid, ja õhtuks see suhkruga rasvatu kohupiim ?
Mulle hakkasid ka need toiduained kohe silma, aga kui neiu magusakogused oli varem võib-olla 10-kordsed, siis usun, et kaal kukuks kolinal kui veel mingi sport ka asja juurde käiks.
august 27, 2012 at 5:12 p.l. #322685vend vähk
ModeratorTegelikult ma niiviisi ei toitu, lihtsalt täna juhtus nii ja ma mõtlesingi selle peale, et kas sellise menüüga oleks samuti võimalik kaalu langetada ( kuna kaloraaž ju tegelikult sobilik ), aga kas kogu see suhkur laseks kaalul langeda? Kindlasti ei ole see mingisugune menüü, mida jälgida ( ja mida ma kindlasti ka ei jälgi ), vaid lihtsalt huvi.
Kuidas sa siis toitud kui tegelikult nii ei toitu???
august 27, 2012 at 5:14 p.l. #3226870ttt
MemberKaal kukuks aga enesetunne ei oleks kohe kindlasti kiita võrreldes “traditsioonilise” dieedikavaga. Ning lähtuvalt enesetundest usun ka, et igasugused isud on kerged tekkima. Kindlasti isu köögiviljade järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.