Kas ja kuidas saab sääred peenemaks?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kas ja kuidas saab sääred peenemaks?
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 14 years tagasi by
Ak_47.
-
AutorPostitused
-
märts 15, 2012 at 3:41 p.l. #24360
Anonüümne
GuestTere!
Ma olen pea 17 aastane neiu ja mul on selline mure, et mul on üsna lühikesed ja küllaltki jämedad jalad. Ma arvan, et reied on võimalik peeneks ja ilusaks treenida (+ muidugi korralik toitumine), aga mure on selles, et ma kardan, et sääri ei saa ikusaks. Mul on sõna otseses mõttes nagu pakud all. Väga koledad näevad välja. Ülevalt ja alt peaaegu sama jämedad ja üleüldse, jämedad jalad. Mida teha, et jalad peenikeseks saada, või siis vähemalt peenemaks või ilusamaks. Tõesti võib öelda, et mul on lausa koledad jalad.
Ja selline küsimus ka, et kas on selliseid inimesi, kes näiteks vaatavad või katsuvad, uurivad ja oskavad öelda, miks mu jalad sellised on ja kas neid üldse saab peenemaks või ilusamaks?
Selline oleks siis iseaalne jalg.
Ja umbes sellised (vasakpoolne) näevad välja minu jalad.
Tõesti olen üsna mures. Kardan ennast näidata, isegi riietes. Ma oleks ülimalt tänulik, kui keegi mind kuidagi aidata oskaks.
märts 15, 2012 at 5:46 p.l. #169065Ak_47
MemberVõta arvesse oma kehakaal ja kehalised iseärasused. Kui sa teed trenni, siis lisa ka millist – tantsulised/jalgadel trennid siin abiks ei ole. Siiski peab mainima,et peenikesed jalad ei võrdu automaatselt ilusate jalgadega, kuid kuna sa ei lisanud endast peale vanuse mingit informatsiooni, võib samahästi selle küsimuse googeldada.
Remargi korras mainin ,et reied on võimalik ikka jämedaks treenida.Peenemaks lähevad nad kaotatud rasva arvelt.
märts 15, 2012 at 5:58 p.l. #169018gmaster
MemberMingil määral ikka loeb küll, mis trenn on, teatud määral toimub näiteks lihasesisese või nahaaluse rasva põlemine.
Üldiselt kui see on geneetiline ja su vanematel on samasugused siis suurt tõesti selle vastu teha pole.
märts 16, 2012 at 11:30 e.l. #168144jrx
MemberMiks sa selletõttu end näidata kardad? Kas arvad, et oled kuidagimoodi halvem inimene selle tõttu, et sul on sellised jalad?
märts 16, 2012 at 12:58 p.l. #167840Archangel
MemberVõimalik ka säärelihaste ebasobiv proportsionaalsus.
Üks nimetus sellele on Cankles. Ehk siis kas looduse poolt veidi suurem osa lihasmassi Soleuse’l ja vähem Gastrocnemius’el või on treening, elustiil määrav olnud.
– Nagu näha siis suur Soleus annab sulle lihtalt pakud põlvest allapoole. Kahjuks ainult selle lihase treenimisega näitaks paljud kulturistid tegelevadki.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Aga eeldan, et sinu puhul on probleem vähe mujal.Rasvamassi paiknemine muidugi ka faktor ja eks neid ole veelgi. Imo minu arust on lahendus Gastrocnemiuse treenimine, Soleus’t ignoreerida ning samas ka veidi rasva põletada. Peaks säär ilusa kuju võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2012 at 3:18 p.l. #167658gmaster
MemberEga see soleus ümber jala ole, seega pole asi ainult selles lihases. Soleus kui muudab, siis ikka ainult tagaküljel.
Pealegi, kui tal on näiteks soleus aktiivsem kui keskmisel inimesel, gastrocnemiusega võrreldes, siis saab ta ka käimisel just korraliku soleusetreeningu.
Geneetiliselt laia seda piirkonda nähtud küll ja küll, vahest näitab tursunud jalaosa ka muid asju…

See pilt mis sa Arch panid on muidugi veidi hirmutav, sest reaalselt nii madala algusega ja nii laia soleust näeb harva, aga loomulikult näeb.. raskematel inimestel isegi tihemini.
märts 16, 2012 at 3:49 p.l. #167584Archangel
MemberEga see soleus ümber jala ole, seega pole asi ainult selles lihases. Soleus kui muudab, siis ikka ainult tagaküljel.
Pealegi, kui tal on näiteks soleus aktiivsem kui keskmisel inimesel, gastrocnemiusega võrreldes, siis saab ta ka käimisel just korraliku soleusetreeningu.
Geneetiliselt laia seda piirkonda nähtud küll ja küll, vahest näitab tursunud jalaosa ka muid asju…

Ei muidugi. Tõin lihtsalt välja võimaliku lisafaktori. Säärelihase kinnitus, tavapärasest veidi erinev lihaskuju, erinevate lihaste suurus, kas geneetilise või elustiili aktiivsusest tulenevalt… rasvavarude paiknemine. Kõik mängib rolli – ma usun, et ainsamale põhjustajale jälile ei jõuagi, kui just mingi spetsiifiline meditsiiniline teema ei ole millega ma kursis pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 11:18 p.l. #161852AlanBStard
ModeratorSeda rasvamassi seal kasvatavad vist östrogeen ja/või progesteroon.
Perifeerset rasva vähendab kortisool, ja koondab selle keha keskele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka endiselt HIIT ja muu intensiivne lühike koormus võiks trenni ajal perifeerset rasva mobiliseerivaid kortisooli, adrenaliini ja noradrenaliini vallandada, lihasesisest rasva tarbida, ja hormoontasakaalu androgeensemaks kallutada.
Välismaal on liikvel paiksed rasvamobiliseerimise geelid ka.
Eestisse Ravimiamet neid ei lubanud. Aga pärast piparmündidirektiivi kõik vanad nimekirjad tühistati nii et võiks ehk uuesti küsida.
märts 21, 2012 at 11:29 p.l. #161845Archangel
MemberVälismaal on liikvel paiksed rasvamobiliseerimise geelid ka.
Eestisse Ravimiamet neid ei lubanud. Aga pärast piparmündidirektiivi kõik vanad nimekirjad tühistati nii et võiks ehk uuesti küsida.
Igaks juhuks ei tasu vist midagi kuskil torkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kergem vast soomest nädalavahetuseti läbi käia ja sõbra juures määrida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2012 at 4:56 e.l. #161783gmaster
MemberIgaks juhuks ei tasu vist midagi kuskil torkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kergem vast soomest nädalavahetuseti läbi käia ja sõbra juures määrida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oli see vihje
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?märts 22, 2012 at 6:28 e.l. #161758Erik Orgu
MemberSeda rasvamassi seal kasvatavad vist östrogeen ja/või progesteroon.
Perifeerset rasva vähendab kortisool, ja koondab selle keha keskele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka endiselt HIIT ja muu intensiivne lühike koormus võiks trenni ajal perifeerset rasva mobiliseerivaid kortisooli, adrenaliini ja noradrenaliini vallandada, lihasesisest rasva tarbida, ja hormoontasakaalu androgeensemaks kallutada.
Välismaal on liikvel paiksed rasvamobiliseerimise geelid ka.
Jutud liiguvad, et põlvel ja säärel ladestub rasv, kui kasvuhormooni ei eritu piisavalt. Tuleks ka vältida igasuguseid sääri koormavaid oluliselt tegevusi! Toitumise muutmine ja sääri koormavad liigutused kavast välja, see oleks valutuim ja õigeim lahendus sinu probleemile. Sest see pilt viitab rasvale, mitte lihastele sinu säärel…olen tuttav sellise “probleemiga”
Bastardi jutt võib ka õige olla, kuid ma seda ei kinnita ja neid meetodeid pole proovida lasknud klientidel.
märts 22, 2012 at 8:21 e.l. #161490JungaTroll
MemberTere!
http://www.google.ee…:0&tx=37&ty=105
Selline oleks siis iseaalne jalg.
http://www.google.ee…22&tx=110&ty=87
Ja umbes sellised (vasakpoolne) näevad välja minu jalad.
Vasakpoolsel pildil ei ole mitte jäme säär vaid rasvas säär. Ülemisel pildil on lihtsalt rasvavabam säär – ja muide ilmselt ka kogu keha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.