Kas ikka toimib?
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 1, 2009 at 1:30 e.l. #15991
Alarii
MemberTervist, nimi on Alari ja tahaksin midagi kinnitada. Kui ma käin jõusaalis 3 korda nädalas tehes harjutusi, mis on algajate kaval kas ma võin põhimõtteliselt toituda nii nagu tahan? (Põhiliselt liha aga ka vahel kartulid ja muud) Kas areng on või pean kuskilt leidma mingi kindla toiduplaani? Praegu käin nii, et kolm korda nädalas ühel päeval rind ja õlg, teisel päeval selg ja siis kolmandal jalad.
jaanuar 1, 2009 at 6:56 e.l. #177194Annika Pärtel
MemberTervist, nimi on Alari ja tahaksin midagi kinnitada. Kui ma käin jõusaalis 3 korda nädalas tehes harjutusi, mis on algajate kaval kas ma võin põhimõtteliselt toituda nii nagu tahan? (Põhiliselt liha aga ka vahel kartulid ja muud) Kas areng on või pean kuskilt leidma mingi kindla toiduplaani? Praegu käin nii, et kolm korda nädalas ühel päeval rind ja õlg, teisel päeval selg ja siis kolmandal jalad.Ei või ikka päis nii nagu tahad. Visuaalse arengu toimumise aluseks on õigesti koostatud toitumiskava, et lihased saaksid taastuda ja rasvakiht väheneda- kui see ikka on eesmärgiks, nagu ma aru saan. Lihtsalt enesetunde jaoks treenides aga miks mitte, vabalt.
Sportlikku uut aastat!
jaanuar 1, 2009 at 11:50 e.l. #177227raino6
MemberEi või ikka päis nii nagu tahad. Visuaalse arengu toimumise aluseks on õigesti koostatud toitumiskava, et lihased saaksid taastuda ja rasvakiht väheneda- kui see ikka on eesmärgiks, nagu ma aru saan. Lihtsalt enesetunde jaoks treenides aga miks mitte, vabalt.Sportlikku uut aastat!
Ja kui ei taha ju päris toitumiskava tellida, siis natuke võiks ikka vaadata, mida sööd ja väheke kaloreid lugeda. Arvesta, et igas söögikorras oleks sul valke, rasvu, süsivesikuid ja kaloreid parajas koguses. Kusagil siin sai seda vist arvutada ka, palju sinu pikkuse, vanuse ja massi juures normaalne oleks? Ja ära söö rämpsu. Uuri natuke artikleid ja foorumeid, mina näiteks panin oma esimese toitumiskava täitsa ise kokku, kasutades loetud tarkusi. Ja härra Kalmus kiitis selle täitsa heaks. Niiet mina soovitan kindlasti asuda kohe, juba algajana toitumise kallale. Omal on kohe parem enesetunne ja tervem olla. Edu!
jaanuar 1, 2009 at 11:02 p.l. #177365Kaevur
MemberTere, ei hakka teisi teemasid lugema aga küsin ruttu siit ära kas tavaline Eesti pannkook isetehtud kuulub ka rämpstoidu alla? Ma arvan, et ju kuulub kuna ta ikkagi üsna rasvane ju.
jaanuar 1, 2009 at 11:40 p.l. #177366Capricorn
MemberTere, ei hakka teisi teemasid lugema aga küsin ruttu siit ära kas tavaline Eesti pannkook isetehtud kuulub ka rämpstoidu alla? Ma arvan, et ju kuulub kuna ta ikkagi üsna rasvane ju.Rasvane EI võrdu rämps.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dieedil oleva kulturisti menüüsse pankook vist ei sobi, aga nö. keskmine jõusaalis treenija ei peaks sellest küll suure kaarega kõrvale hoidma. Iga päev seda niikuinii ju ei söö.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2009 at 11:41 p.l. #177367Annika Pärtel
MemberTere, ei hakka teisi teemasid lugema aga küsin ruttu siit ära kas tavaline Eesti pannkook isetehtud kuulub ka rämpstoidu alla? Ma arvan, et ju kuulub kuna ta ikkagi üsna rasvane ju.Sisuliselt küll jah (rasv+palju süsikaid koos). Korra paar nädalas mõnuga pannkookide vitsutamine halba ei tee, eeldades et muul ajal on toitumine nn rämpsuvaba.
jaanuar 2, 2009 at 12:34 e.l. #177370Alarii
MemberAga juhul kui ma nii jätkan, kas siis ei ole mitte mingit arengut?(Jõud ja välimus)
jaanuar 2, 2009 at 12:57 e.l. #177371HanzA
MemberHei!
Pane endal valk paika alguses ntx, arvuta et iga keha kilo kohta u. 2,2g valku,korrutad selle oma kehakaaluga,saad valgu koguse mis päevas oleks hea.Nii,nüüd oleks neli toidukorda päevas head(hommikusöök,lõuna(koolis ntx),enne trenni ja peale trenni).Jaga see valgu kogus näiteks neljaks.Süsivesikud ja rasvad võiks kah jääda väikse arvu juurde(täpselt kahjuks ei oska praegu peast öelda mis see u. peaks olema kehakaalu kohta,äkki keegi teine oskab öelda?)
Hommikul söön ma ise neljaviljahelbe puderit,kohv,jogurtit,teelusika täit oliiviõli ja mõne puuvilja.
Koolis aga liha ja kartulit kindlasti(vähe kaloreid ja kiudaineid sisaldab ka) ja klaasike piima ei tee kah halba.
Enne trenni võtan Alma maitsestamata rasvavaba kohupiima ja söön selle ära.
Peale trenni on mul http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…;products_id=70 sheik veega ja kaks banaani(süsivesikud,kiudained) taastumiseks.
Ning kodus siis õhtusöök loomulikult jogurt ja piim ning puuvili jälle.Selline on siis minu söögikava suht.
Palun,ärge hüppake mulle kohe kaela kui midaig valesti,ma lihtsalt kirjutasin nii nagu ma olen toitumisest aru saanud ja kuidas mulle toidukava tehtud on.Ma ise veel selles vallas roheline ning alles õpin ja loen nende asjade kohta.Loodan et mingi väike abi oli sellest: )
jaanuar 2, 2009 at 6:26 e.l. #177373Capricorn
MemberAga juhul kui ma nii jätkan, kas siis ei ole mitte mingit arengut?(Jõud ja välimus)Jõud ja “välimus” ei pruugi üldse käsikäes käia. Kui õigesti treeenid ja lihtsalt korralikult sööd, siis jõudu tuleb ikka. Kui tahad rasvaprotsenti alandada, et lihased rohkem näha oleks, siis peaks toitumine natuke täpsemini paigas olema.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.