Kas hommikusööki peab sööma?
- This topic has 21 replies, 17 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2011 at 3:03 p.l. #306220
gmaster
MemberKiludel (nagu ma) on hommikusöök eriti tähtis, arvan ma. Kui see vahele jätta, siis peavad järmised söögikorrad selle võrra suuremad olema. Ja ma ausalt öeldes ei suudaks nii.. Lisaks ma arvan et kiire ainevahetusega inimesel on varud hommikuks üsna tühjad. Sellegipoolest on mul ka raske see hommiksöögi värk, kohe esimese asjana ei suuda sööma hakata.
Ise panen just rohkem rõhku süsikatele, sest nendeta ei taha kohe kuidagi tulemusi tulla. Loomulikult ka ports rasva ja valku. Igaühele oma – aga mina madala sv-ga kaalu ei hoia ja energia kipub ka kaduma. Rääkimata mõjust rahakotile:)
juuni 20, 2011 at 3:35 p.l. #306222Sarge
MemberMinu “hommikusöök” on umbes 4 tundi pärast ärkamist. Ei lähe lihtsalt see toit alla. Pressi kuidas tahad. Põhimõtteliselt sama tunne tekib nagu pohmakas oleks.
juuni 20, 2011 at 4:05 p.l. #306224biggereveryday
Membermina suren nälga kui hommikul süüa ei saa… 2.5 h hiljem pean kindlasti uuesti sööma, et nälg ei tuleks…
juuni 20, 2011 at 4:10 p.l. #306225marten66
MemberMinu “hommikusöök” on umbes 4 tundi pärast ärkamist. Ei lähe lihtsalt see toit alla. Pressi kuidas tahad. Põhimõtteliselt sama tunne tekib nagu pohmakas oleks.Kas eelmine õhtu sööd palju?
juuni 20, 2011 at 5:29 p.l. #306229jõuents
MemberMa ei jaga üldse matsu lahti kuidas mõni hommikuti süüa ei suuda…Ma ärkan üles siis on selline nälg kallal, et söö või hobune ära. Tegelikult on nälg kallal juba paar tundi enne ärkamist, aga ei viitsi lihtsalt üles end ajada. Seda olenemata sellest palju eelmine õhtu söönud olen. Ei kujuta ette, mis imeloomad teist osad on, et üldse nälga pole.
juuni 20, 2011 at 6:53 p.l. #306231Viiking
MemberHommik: kaerahelbepuder(piimaga keedetud) kuivainena kusagil 100g või rohkem, sinna peale valgupulbrit, kuskil 30-50g ja siis veel 200g kohupiim otsa. Väga hästi läheb alla, õhtul söön olenevalt sellest, mis kell magama, aga vähemalt 1h enne ikka, vahest juhtub, et ka 5-10minti enne, kaloraaži vaja täis saada lihtsalt, hommikusöögita oleks suht võimatu seda teha. Hetkel hommikusöök 5-7 vahel. Muidu on olnud, et kui väga harva sisse maganud ja ruttu kooli, tee peal hakkaks nagu ära minestama, läksin näost valgeks ja kõrvus hakkas pinisema
juuni 20, 2011 at 8:25 p.l. #306236Sarge
MemberKas eelmine õhtu sööd palju?Mitte eriti. Kodujuust, või mingi kohupiim või muu piimatoode. Mingi kerge eine enne magama minekut, et ööseks materjali oleks kasvamiseks. Aga on juhtunud kui olen ka suurema eine söönud, et süda läheb lausa pahaks
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.