Skip to main content

Kas fitness.ee meelsus on muutunud?

Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Kas fitness.ee meelsus on muutunud?

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
    oss
    Member

Tehke eraldi steroidifoorum targematele ja/või pikema staažiga kasutajatele. Siis need, kes siin lehel esimest korda on ei saa sellistest teemadest innustust steroide tarbima hakata ja vanad tegijad saaksid suu puhtaks rääkida.

Vägivaldur
    Member

Kõik näevad, aga see nägemus põhineb loogikal ja teadmistel samavähe kui pime steroididega-ambaaliks vaimustus.

(Ma siin ei toeta ega laida midagi, mulle meeldib lihtsalt teemaga kursis olla).

Mis udu sa nüüd ajad? Steroidide vabakasutamine ei ole illegaalne?

AlanBStard
    Moderator

Mis udu sa nüüd ajad? Steroidide vabakasutamine ei ole illegaalne?

Ei saanud küsimusest aru ?

Vägivaldur
    Member

Lause: “mina näen steroide sama illegaalsetena kui narkootikume.” peale vastasid sina: “Kõik näevad, aga see nägemus põhineb loogikal ja teadmistel samavähe kui pime steroididega-ambaaliks vaimustus.”.

Kas sa vaidlustad selle, et steroidid ei ole illegaalsed nagu narkootikumid?

AlanBStard
    Moderator

Lause: “mina näen steroide sama illegaalsetena kui narkootikume.” peale vastasid sina: “Kõik näevad, aga see nägemus põhineb loogikal ja teadmistel samavähe kui pime steroididega-ambaaliks vaimustus.”.

Kas sa vaidlustad selle, et steroidid ei ole illegaalsed nagu narkootikumid?

Ei vaidlusta ei juriidilises mõttes ega inimeste peas istuvate arusaamade mõttes. Tuki rääkis ilmselt sellest teisest nii et kommenteerisin selle nurga alt.

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.