Kas fitness.ee meelsus on muutunud?
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Kas fitness.ee meelsus on muutunud?
- This topic has 34 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
september 3, 2008 at 12:37 p.l. #164849
Vägivaldur
MemberHead asja peab ikka propageerima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei tegelt pole vaja midagi kinni panna,las inimesed räägivad omal suu puhtaks. Muidu on nii,et jahutakse kogu aeg sõnavabadusest,aga kui tegelikkuses ei ole seda mette
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõnavabadus ei tähenda seda, et sa saad süüdimatult ükskõik mis kräppi välja ajada. Sõnavabadus on eelkõige vastutus. Siin mõni steroidide ülistaja võtab vastutuse kui mõni teismeline ennast ära tapab tema ülistuse põhjal? Minu tagumik.
september 3, 2008 at 1:54 p.l. #164853matti
MemberSiin mõni steroidide ülistaja võtab vastutuse kui mõni teismeline ennast ära tapab tema ülistuse põhjal?No steroididega ei ole tegelikult kaugeltki nii lihtne end 2ra tappa….
“>september 3, 2008 at 2:08 p.l. #164854Raivo Piiber
MemberNo steroididega ei ole tegelikult kaugeltki nii lihtne end 2ra tappa….
“>Jah, kuid kas peab üldse nende tarbimisega alustama?? Parem üldse mitte lasta tekkida teemadel, mis propageeriksid nende kasutamist või siis teemadel, kus tuntakse huvi ühe või teise toimeaine vastu! Senikaua, kui leidub kodanikke, kes neile teemadele reageerivad ja küsimustele vastavad ning ka nõu annavad, pole lootustki, et need teemad siit lehelt kaoksid. Moded ja adminnid peavad olema resoluutsemad!
september 3, 2008 at 2:23 p.l. #164856matti
MemberMina ütlen oma lõpliku sõna välja- steroididest rääkimist keelutades ei vähenda steroidide kasutamist,seega pole sel teab mis mõtet. Minu jaoks on see teema suletud
“>Või äkki kardate te ,et steroididest rääkides võib tõde välja tulla?
september 3, 2008 at 2:25 p.l. #164857Aile
MemberHead asja peab ikka propageerima
“>
Ei tegelt pole vaja midagi kinni panna,las inimesed räägivad omal suu puhtaks. Muidu on nii,et jahutakse kogu aeg sõnavabadusest,aga kui tegelikkuses ei ole seda mette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>matti! Nurka! …ja arene.
V22rtushinnangud on sul paigast 2ra, vanemad ei ole vist piisavalt vaeva n2inud.
september 3, 2008 at 2:32 p.l. #164858Vägivaldur
MemberMina ütlen oma lõpliku sõna välja- steroididest rääkimist keelutades ei vähenda steroidide kasutamist,seega pole sel teab mis mõtet. Minu jaoks on see teema suletud
“>
Või äkki kardate te ,et steroididest rääkides võib tõde välja tulla?
Mina ei ole rääkimise vastu isiklikult. Süüdimatu propageerimine ei ole rääkimine.
september 3, 2008 at 2:47 p.l. #164859Aile
“>
Mida sa t6e all m6tled?
Paljud kasutavad? Publikule meeldib, kui kasutatakse? Et see parandab sportlikku saavutust?
Kuskile on vaja panna piir. Mul kama, et m6ni arvab, et friike on laval palju huvitavam vaadata, kui n8 “pudru” peal kasvatatud lihaskonda.
Te peate yhte asja meeles pidama: “MITTE KUNAGI EI SAA KYLLALT!” …sellise suhtumise juures.
september 3, 2008 at 2:47 p.l. #164860dirty scorpion
MemberParem võiks keegi targem artikli teha erinevatest steroididest ja mis ohud nende tarvitamisega kaasnevad ja miks osad inimesed neid kasutavad(neutraalselt ja aus artikkel).
september 3, 2008 at 3:05 p.l. #164864Stackhouse
Memberjah.. hea idee… aga mingisuguseid artikleid peaks ju sii n juba olema
september 3, 2008 at 3:43 p.l. #164866AlanBStard
ModeratorPaljud kasutavad? Publikule meeldib, kui kasutatakse? Et see parandab sportlikku saavutust?Selle valdkonna kohta liigub müüte palju rohkem kui reaalset infot. Enamik USA ~miljonist kasutajast on 30+ haritud valgekraed. Lavakulturistid ja võistlussportlased on üsna marginaalne turunish
“>september 3, 2008 at 3:46 p.l. #164867daemonium
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
e-ee …
milline tõde,
“>september 3, 2008 at 3:56 p.l. #164868Alexander Andrusenko
ModeratorAsi ei ole selles, kui palju steroidid tervist kahjustavad. Asi on selles, et keelatud ainete propageerimine on meil keelatud – kahjustagu või parandagu need ained tervist kuitahes palju, aga kui kasutamine on keelatud, siis on meil keelatud ka nende propageerimine.
Artikli kohta.. Iseenesest on idee hea ja 1 artikkel on ka olnud. Samas, kui kirjutada artikkel steroidide kahjust, siis oleks artikkel justkui poolik – räägitakse negatiivsest küljest, aga positiivsest ei midagi. Siis hakkavad mõned kodanikud jälle halama, et räägitakse asjast nii ühekülgselt ja teise poole unustatakse ära. Sellisel juhul ei oleks artikkel neutraalne. Kui aga kirjutada neutraalne ja aus artikkel, siis tuleb mainida ka positiivseteid mõjusid. Seda tuleb väga hästi läbi mõelda, et seda propageerimisena võtta ei saaks. Seetõttu on kõige lihtsam lahendus seda teemat lihtsalt mitte üles tõsta ja lasta inimestel, kes seda infot otsivad, otsida seda kusagilt mujalt. Nii on üldiselt ka tehtud. Kui aga keegi arvab, et suudab ja tahab ausalt ja neutraalselt kirjutada ning selle valmis kirjutab ja keegi foorumi eest vastutav isik selle heaks kiidab, siis nii jääb.
Kuskil teises teemas tehti märkus, et reeglites on kirjas, et ka alkoholi propageerimine on keelatud, ja küsiti, miks seda reeglit nii rangelt ei jälgita. Tõepoolest – väga hea tähelepanek. Peab seda mõtet kaaluma – võib-olla tõestimaksab sellele rohkem tähelepanu pöörata. Üks põhjustest, miks sellega ei ole nii karm olnud, on see, et alkohol on täiskasvanutele lubatud. Steroidid on aga (mõningate eranditega) kõigile keelatud. Seetõttu on steroidide promomine fitness.ee foorumis märksa suurem patt kui alkoholist rääkimine. Samas, tuleb muidugi tunnistada, et foorumis on väga palju alaealisi, ning ka alkoholi propageerimine (ükskõik, millisel kujul) ei ole sellisel juhul eriti hea.
september 3, 2008 at 5:19 p.l. #164879Janar Rückenberg
MemberTuleb varsti üsna ekstreemne artikkel roididest, aus ja avameelne, kogemustel baseeruv, räägitakse asjadest päris otse, kuidas ja mida, millised mõjud, millised ained jne, ei mingit keerutamist, jõutakse ka järeldusteni ja olgu juba ette öeldud, et need ei ole propageerivad…Olge ootel, kui toimetus asja läbi laseb, siis õige pea asi üleval!!!
september 3, 2008 at 6:00 p.l. #164881Tuki
Membermina näen steroide sama illegaalsetena kui narkootikume. Kui tuleks kuskil teema a’la mis narkot sa teed, kust saad, palju maksab, on hea jne, pannakse see teema küll kõhklemata kinni. Ma usun. Võiks sama steroididega teha.
september 3, 2008 at 6:18 p.l. #164883AlanBStard
Moderatormina näen steroide sama illegaalsetena kui narkootikume.Kõik näevad, aga see nägemus põhineb loogikal ja teadmistel samavähe kui pime steroididega-ambaaliks vaimustus.
(Ma siin ei toeta ega laida midagi, mulle meeldib lihtsalt teemaga kursis olla).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.