Skip to main content

Kas fitness balliga kõhulihaseid teha on parem kui teha kõhulihaste pingil või siis maas erinevaid harjutusi?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kas fitness balliga kõhulihaseid teha on parem kui teha kõhulihaste pingil või siis maas erinevaid harjutusi?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    tanel7411
    Member

Muidu ise olen teinud üle aasta kõhukaid pingil ning maas erinevaid harjutusi, mõtlesin et kas fitnessballiga on ka hea. kas aitab ka mingitmoodi?

xintoc
    Member

Muidu ise olen teinud üle aasta kõhukaid pingil ning maas erinevaid harjutusi, mõtlesin et kas fitnessballiga on ka hea. kas aitab ka mingitmoodi?

Kindlasti võib fitnessballiga olla mugavam teha mõnda harjutust.

Ise olen teinud maas kõhulihaseid ja hoidnud 12 kg kukla taga ning sellest on piisanud.

kimmel
    Member

Tavalised kõhulihaste harjutused ilma abivahenditeta aitavad kõige paremini.Soorita harjutus korrektselt nii ,et tunned kõhulihaste tööd.Kaldpink on väga hea muidu.

Hola Bola
    Member

palliga mugavam ja sama teeb ma arvan välja kui teha pingil palliga sa tunnetad rohkem oma kõhulihaseid.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.