Kas algus on hea.
- This topic has 50 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
ristokru.
-
AutorPostitused
-
märts 13, 2008 at 12:11 p.l. #145502
VirtualCD
MemberTee trenni nagu inimene 3 x nädalas Nt ; Esmaspäev, Kolmapäev, Reede . Lisandeid kasuta kuskil 4 kuu pealt, siis kui oled trennis korralikult käinud. Alguses Baasharjutusi mida leiad siit fitness.ee saidilt, rääkida võid ka kogenuma treenijaga treeningtunni suhtes./ Vabandan, kui kirjavigu esines.
Okeii..Aga mis päeviti aeroobset?Kas samadel päevadel kui jõutrenn või erinevatel?
märts 13, 2008 at 1:07 p.l. #145508SHOXi
MemberE,k,r – jõusaal ja t ja laupäev võid aeroobset teha nt, ehk siis erinevatel päevadel ikka teeks mina.
märts 13, 2008 at 1:20 p.l. #145514VirtualCD
MemberE,k,r – jõusaal ja t ja laupäev võid aeroobset teha nt, ehk siis erinevatel päevadel ikka teeks mina.Hästi.Siiamaani olin muidu jooksnud jõutreeninguga samal päeval.
märts 25, 2008 at 4:53 p.l. #147182VirtualCD
Member
“> On isegi arengut näha!Täna olid koolis uuesti kehalised katsed, mille hulka kuulus ka lõuatõmme.Seekord tegin selle probleemideta ära (tõmbasin kolm korda).Ilmselt oleksin ka rohkem suutnud, aga hinde viie saamiseks on see vaja järgmine aasta üle teha, nii et ma rohkem ei teinud.märts 25, 2008 at 5:05 p.l. #147184SHOXi
Memberkui sa teed regulaarselt edasi, siis aasta pärast peaksid tõmbama palju rohkem juba
“>märts 25, 2008 at 5:24 p.l. #147189Wire
Member
“> On isegi arengut näha!Täna olid koolis uuesti kehalised katsed, mille hulka kuulus ka lõuatõmme.Seekord tegin selle probleemideta ära (tõmbasin kolm korda).Ilmselt oleksin ka rohkem suutnud, aga hinde viie saamiseks on see vaja järgmine aasta üle teha, nii et ma rohkem ei teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaval. Aga muidu jah eks järgmine aasta teed tuimalt rohkem, kui samas vaimus edasi lased:)märts 25, 2008 at 5:37 p.l. #147191VirtualCD
MemberLoodetavasti.
aprill 4, 2008 at 2:28 p.l. #148763VirtualCD
MemberTean et lihasmassi ja kaalu samal ajal lagetada on peaaegu võimatu.Aga minu küsimus siis selline, kas on võimalik alla võtta ja samal ajal jõudu kasvatada?
Kui küsimus on täielik idiootsust, siis vabandust:D
aprill 4, 2008 at 3:32 p.l. #148777Alexander Andrusenko
ModeratorTean et lihasmassi ja kaalu samal ajal lagetada on peaaegu võimatu.Aga minu küsimus siis selline, kas on võimalik alla võtta ja samal ajal jõudu kasvatada?Kui küsimus on täielik idiootsust, siis vabandust:D
On küll võimalik. Eriti siis, kui treeningstaaži väga palju ei ole.
aprill 29, 2008 at 4:20 p.l. #152355VirtualCD
MemberTere, On siis veel paar küsimust…
1)Mis on vahet õla surumisel ja kangi surumisel?
2)Kas ploki kukla tõmbamine ja kukla tagant kangi surumisel on vahet?
3)Miks on söögikordade vaheline näksimine mittesoovituslik?
aprill 29, 2008 at 5:31 p.l. #152361veinikaarija
MemberTere, On siis veel paar küsimust…1)Mis on vahet õla surumisel ja kangi surumisel?
2)Kas ploki kukla tõmbamine ja kukla tagant kangi surumisel on vahet?
3)Miks on söögikordade vaheline näksimine mittesoovituslik?
1) “õla surumine”, kui selline asi üldse olemas on, siis mõeldakse military pressi ehk siis tegu on delta(õla)lihasele mõeldud harjutusega. “Kangi surumine”- mina mõistaksin seda rohkem rinnalt surumisena ehk tegu siis ühe baasharjutusega rinnalihastele; samas võib seda tõlgendada ka kui eelmainitud military press-i harjutust. Paremaks arusaamiseks võiks postitada treeningkava vms, mille baasil selline küsimus on tekkinud.
2) On küll. Tegu on täiesti erinevate harjutustega, mis mõjutavad eri lihasgruppe. Ploki kukla taha tõmbamine on selja harjutus, suurendab hästi selja laiust. Kukla tagant kangi surumine on aga õla harjutus, peamise mõjuga õla keskosale, aga ka trapetslihase ülaosale. Märgiks veel ära asjaolu, et eelmise harjutuse sooritamisega peab olema ettevaatlik, kuna liiga kiiresti ja liiga sügavale langetatav kang võib põhjustada õlaliigeste vigastusi.
3) Kuna ideaalis oleks päevas soovituslik süüa 5-6 toidukorda, siis peaksid professionaalselt koostatud toidukavad andma organismile piisavalt vajalikke toitaineid ning kaotama “näksiisu” ja vajaduse söögikordade vahel midagi süüa.
aprill 29, 2008 at 6:43 p.l. #152371VirtualCD
MemberTänan vastuse eest.
See esimene küsimus, ma mõtlesin seda harjutust, kus surutakse lamades hantlitega.Ning tahtsin teada kas lamades kangiga ja hantlitega surumisel on vahe?
aprill 29, 2008 at 7:36 p.l. #152378JanK
MemberTänan vastuse eest.See esimene küsimus, ma mõtlesin seda harjutust, kus surutakse lamades hantlitega.Ning tahtsin teada kas lamades kangiga ja hantlitega surumisel on vahe?
Peaks olema küll. Mõtle käte liikumisele.
aprill 29, 2008 at 7:39 p.l. #152379pkwild618
MemberSiin oli selle kohta teema ka. Hantlitega pidi olema see oht, kui ei tee korralikult. Ehk siis ühe käega natuke teistmoodi vms, sest siis võib üks pool teistmoodi areneda. Öeldi, et kui õigesti teha, siis hantlid paremad, kuid soovitati teha mõlemaga.
aprill 29, 2008 at 7:57 p.l. #152383VirtualCD
MemberOk, tänan.
Postitan kunagi uuesti, kui uued küsimused tekkivad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.