Skip to main content

kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
  • Autor
    Postitused
    camel
    Member

tere,

Minu 4 aastane poeg käib iga päev jooksmas 2 kuni 3 km. Kas tohib anda sellises vanuses lapsele super mega mass 2000 väikses koguses? Kui tohib siis kui palju?

Ette tänades!

Raivo Piiber
    Member

tere,

Minu 4 aastane poeg käib iga päev jooksmas 2 kuni 3 km. Kas tohib anda sellises vanuses lapsele super mega mass 2000 väikses koguses? Kui tohib siis kui palju?

Ette tänades!

Mis põhjusel peaksid lapsele toidulisandeid anda?

Elavhõbe
    Member

tere,

Ette tänades!

Miks peab sinu laps jooksma iga päev 2-3km-t? Alustuseks vii sisse puhkepäevad.

emmimees
    Member

Äkki on 14a ikka? Ei usu, et 4-aastane tahab iga päev 3km joosta :S. Aga nii noorele pole vaja küll massilisajat sisse sööta.. eeldusel et muidu normaalselt süüa saab. Kuid kuulaks targemate ja vanemate arvamust ka..

camel
    Member

Miks peab sinu laps jooksma iga päev 2-3km-t? Alustuseks vii sisse puhkepäevad.

Ta ise tahab joosta. Ja puhkepäevad on olemas.

Raivo Piiber
    Member

Ta ise tahab joosta. Ja puhkepäevad on olemas.

Sa ikka ei põhjendanud-miks peaks laps sööma toidulisandeid?

matti
    Member

Võib ikka, lausa peab tegelikult. Hea oleks veel methandienoon ja nandroloon lisada

Vilps
    Member

tere, Minu 4 aastane poeg käib iga päev jooksmas 2 kuni 3 km. Kas tohib anda sellises vanuses lapsele super mega mass 2000 väikses koguses? Kui tohib siis kui palju?

Ette tänades!

Kas ikka 14-aastane? Loodan, et tegid kerge näpuka.

To matti: EPO is so yesterday.

rinaldo
    Member

Nii noorele inimesele pole vaja mingeid lisandeid, kõik toitained saab kenasti tavatoidust kätte!

Mart Muru
    Member

Nii noorele inimesele pole vaja mingeid lisandeid, kõik toitained saab kenasti tavatoidust kätte!

Täpselt nii!!

Anonüümne
    Guest

tere,

Ette tänades!

Tõesti , miks sa peaks tahtma anda 4a aastasele toidulisandit , veel enam massilisajat ? Jooksjale ?

rinaldo
    Member

Tõesti , miks sa peaks tahtma anda 4a aastasele toidulisandit , veel enam massilisajat ? Jooksjale ?

Sest seda reklaamivad suured ja tugevad onud-tädid.

Xero
    Member

Arvan, et see mingi fake teema. See oleks põhjendamatu, miks peaks 4-aastane laps jooksma ja nii pikka maad. Jah, ning miks peaks toidulisandeid tarbima.

vormel
    Member

Kas nelja-aastane laps üldse jõuab 3 km järjest joosta? Kahtlane minu meelest.

rait83
    Member

tere,

Ette tänades!

Kas see on mingi elu24.ee nali või?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.