Skip to main content

kartulipuder tuunikala ning kodujuustuga

Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » kartulipuder tuunikala ning kodujuustuga

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    McNeo
    Member

minu tavaline lõuna enne jõusaali (millest ma pole tüdinud mitme kuu jooksul)

Vaja läheb:

1 konserv tuunikala

katulipudrupulber 2 portsionit

150gr kodujuust (väike tops)

jalapeono või paprika (kibe)

150gr jogurt (väike tops)

Kõige olulisem on kartulipudru ja tuunikala valik. Kogemus näitab, et mõlemi puhul võib maitse seinast seina kalduda. Minu õnnestunuim valik oli mivina kartulipuder kooremaitseline ja eldorado tuunikalatükid (mitte purusustatud) õlis.

* Kartulipuder valmis teha (ilmselt ei valmista raskusi kelllelegi)

* Tuunikala sisse kallata ja segi keerata (ilmselt samuti lihtne)

* Lisamaitseks midagi teravat. Mainitud sai jalapenot ja paprikat (aga seda juba mõõdutundega)

..ja muudkui sööma

Kõrvale siis kodujuustu ja jogurt jätta magustoiduks. Vähemasti minul peale seda trennis nagu duracell jänku olemine. On kõike: valku, head rasva ja süsivesikuid.

Tundub huvitav

Aile
    Member

Huvitav huvitavaks…

Mingit veel raskemini seeditavat kombinatsiooni on raske leida.

gmaster
    Member

mis värk see mivina kartulipuder on tegelikult? et millest see tehtud on? peaks ju suht keemia olema. normaalne kartulipuder ei ole ju “just add water”

matti
    Member

Eks sepulbriline kartulipuder on ikka suht paberi maitsega,tavline kartulipuder on sadu kordi parem.

klubikas
    Member

Eks sepulbriline kartulipuder on ikka suht paberi maitsega,tavline kartulipuder on sadu kordi parem.

millega sa seda teed? kui veega siis jah maitseb nagu paber, aga tee piimaga. Hoopis teine asi

matti
    Member

millega sa seda teed? kui veega siis jah maitseb nagu paber, aga tee piimaga. Hoopis teine asi

Seda ma polegi proovinud,aga vaevalt ta päris pudruga konkureerib.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.