Karnitiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Karnitiin
- This topic has 36 replies, 14 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Seevald.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2010 at 6:37 p.l. #249848
Jarmo Oberst
MemberKorralik toitumine on kõige alus. Kui toitumine korras siis võib seda toetada erinevate burneritega, kuid toitumine olgu siiski prioriteet.
jaanuar 14, 2010 at 6:53 p.l. #249856Seevald
MemberKorralik toitumine on kõige alus. Kui toitumine korras siis võib seda toetada erinevate burneritega, kuid toitumine olgu siiski prioriteet.No ma küsiks siis nii, et kui mul on toitumine korras ja teen spordi kõvasti, siis mängib see L-karnitin ka oma rolli ? Või on mingi parem põletaja ?
jaanuar 14, 2010 at 6:56 p.l. #249862Jarmo Oberst
MemberNo ma küsiks siis nii, et kui mul on toitumine korras ja teen spordi kõvasti, siis mängib see L-karnitin ka oma rolli ? Või on mingi parem põletaja ?Miks sa nii kindel oled, et sul toitumine korras on ? Nii huvi pärast pane kirja oma kaloraaž, toitainete jaotus ja mitu korda päevas sööd. Päris pikka menüüd veel ei taha.
jaanuar 14, 2010 at 8:23 p.l. #249901Seevald
MemberMiks sa nii kindel oled, et sul toitumine korras on ? Nii huvi pärast pane kirja oma kaloraaž, toitainete jaotus ja mitu korda päevas sööd. Päris pikka menüüd veel ei taha.Ma ei ütlegi et mul praegu paigas, aga kui ma lähen neljap. nõustaja juurde jne, ja tulevikus on mul toitumine paigas siis on mõtekas seda osta ?
Pole mõtet raiduda õigest toitumis kavast kui ma tean et see peab paigas olema ja ma tegelen sellega et see paika saaks. Ma tahan teada seda et oletame et mul on tulevikus toitumine paigas ja trennid korralikud et kas siis on mõtekas osta seda ? Et kas te usute ja pooldate L-karnitini või mingisse muuse rasva põletajasse ?` Seda tahan ma teilt teada ja mitte midagi muud
jaanuar 14, 2010 at 9:13 p.l. #249907Jarmo Oberst
MemberMa ei ütlegi et mul praegu paigas, aga kui ma lähen neljap. nõustaja juurde jne, ja tulevikus on mul toitumine paigas siis on mõtekas seda osta ?Pole mõtet raiduda õigest toitumis kavast kui ma tean et see peab paigas olema ja ma tegelen sellega et see paika saaks. Ma tahan teada seda et oletame et mul on tulevikus toitumine paigas ja trennid korralikud et kas siis on mõtekas osta seda ? Et kas te usute ja pooldate L-karnitini või mingisse muuse rasva põletajasse ?` Seda tahan ma teilt teada ja mitte midagi muud

Nagu ma juba sulle siin teemas soovitasin siis mina ostaksin selle raha eest ennem figuuri kombo.
jaanuar 15, 2010 at 7:21 e.l. #249937JungaTroll
MemberNagu ma juba sulle siin teemas soovitasin siis mina ostaksin selle raha eest ennem figuuri kombo.Ostsin novembris prooviks sellesama L-Carnitin XL-i (1l), kuigi ma olen tuttav viidatud uurimustega. Samuti mõnede uurimustega http://www.pubmed.org-ist. St. et L-karnitiin avaldab mõju dieedile, kui inimesel on tuvastatud madal karnitiini tootmine. Samuti on teada tulemus, et L-karnitiin vähendab teatud määral rasvade ladestumist rasvarikka dieedi puhul. Kuid nn. rasvapõletaja efektina ei ole vettpidavaid tulemusi.
Siiski tahtsin selle enda nahal ära proovida, et kui keegi küsib. Karnitiini perioodile eelnevalt olin juba 300-400kcal defitsiidis ja langus toimus graafikupäraselt 1kg/kuus, (ma ei ole kulturist, tahan lihtsalt aeglaselt kaalu langetada säilitades füüsilise võimekuse). Võtsin katseks karnitiini 2x koguse kui ette nähtud, 1t enne trenni, 2 kuud järjest. Tulemus – 0 – ümmargune null. Null selles mõttes, et rasvaprotsendi langetamine toimus ikka sama tempoga, mingit muutust ei olnud. Muide, kasutan mitte tavalist kaalu vaid Omroni BF508 8-punkti kehakoostist määravat kaalu ja jälgin pigem rasvaprotsendi muutust.
jaanuar 15, 2010 at 7:45 e.l. #249939Seevald
MemberOstsin novembris prooviks sellesama L-Carnitin XL-i (1l), kuigi ma olen tuttav viidatud uurimustega. Samuti mõnede uurimustega http://www.pubmed.org-ist. St. et L-karnitiin avaldab mõju dieedile, kui inimesel on tuvastatud madal karnitiini tootmine. Samuti on teada tulemus, et L-karnitiin vähendab teatud määral rasvade ladestumist rasvarikka dieedi puhul. Kuid nn. rasvapõletaja efektina ei ole vettpidavaid tulemusi.Siiski tahtsin selle enda nahal ära proovida, et kui keegi küsib. Karnitiini perioodile eelnevalt olin juba 300-400kcal defitsiidis ja langus toimus graafikupäraselt 1kg/kuus, (ma ei ole kulturist, tahan lihtsalt aeglaselt kaalu langetada säilitades füüsilise võimekuse). Võtsin katseks karnitiini 2x koguse kui ette nähtud, 1t enne trenni, 2 kuud järjest. Tulemus – 0 – ümmargune null. Null selles mõttes, et rasvaprotsendi langetamine toimus ikka sama tempoga, mingit muutust ei olnud. Muide, kasutan mitte tavalist kaalu vaid Omroni BF508 8-punkti kehakoostist määravat kaalu ja jälgin pigem rasvaprotsendi muutust.
Järelikult ei tasu mul seda L-karnitini osta. Ma ei kujuta ette mida ma ostma peaksin
aga midagi tahaksin enda nahal ära proovida. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.