Kardiotreening
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kardiotreening
- This topic has 173 replies, 59 voices, and was last updated 13 years, 1 month tagasi by
TomiP.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2012 at 12:56 p.l. #251996
smack
MemberIse rebin veidi sangpommi trenni lõpus, saab vastupidavust ja stimuleerida kasvuhormooni tootmist. Põhitrenn on aga vabal päeval trepil sprint. Ja igal võimalusel eelistan jalgsi käimist ühistranspordi asemel:)
detsember 10, 2012 at 7:02 e.l. #332022myson
MemberIse pole seda hiiti spetsiaalselt veel proovinud, olen madala pulsiga pikka teinud. Viimase nädala sooritasin cardiot umbes tund v 2 peale sööki 6 päeva nädalas, 1h jooksu soojenduse ja maharahunemisega, magasin 1 tunni ja siis sõin. Töötas hästi, ei tea kas parem kui hiit, aga mulle meeldib see pikk sörk/jooks mööda lumist metsa ja tunnen et see on mu võhma tugevamaks teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.jaanuar 5, 2013 at 2:10 p.l. #333810TomiP
MemberEi tea, ma näen küll vaeva…madala pulsi saedusega teen trenne värke ja särke, juba pea pool aastat, aga pulss ikka kõrge…piisab paarist korrusest kõndimisest ja juba pulss laes..
jaanuar 6, 2013 at 5:02 p.l. #333946ROtter
MemberEi tea, ma näen küll vaeva…madala pulsi saedusega teen trenne värke ja särke, juba pea pool aastat, aga pulss ikka kõrge…piisab paarist korrusest kõndimisest ja juba pulss laes..
Südamelihast tuleb treenida erinevate koormustega e. erinevatel pulsitsoonidel.
jaanuar 6, 2013 at 5:37 p.l. #333952TomiP
MemberEga ma olengi proovinud suht normaalsel pulsil trenni teha, ei pinguta üle, samas koormust saab, aga nii kui midagi hakkan tegema, kohe pulss laes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2013 at 6:05 p.l. #333958ROtter
MemberEga ma olengi proovinud suht normaalsel pulsil trenni teha, ei pinguta üle, samas koormust saab, aga nii kui midagi hakkan tegema, kohe pulss laes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on nn. stardipalavik. Seda iseloomustab ülemääraselt tugev erutusprotsess kesknärvisüsteemis ning organismi funktsioonides tekivad ulatuslikud nihked nagu pulsisageduse ulatuslik tõus, veresuhkru tõus. See seisund ei ole effektiivne. Stardieelse seisundi reguleerimiseks tuleb kasutada eelsoojendust, kõige effektiivsem on, kui ta lõpeb 3 – 8 min enne starti.
jaanuar 6, 2013 at 6:08 p.l. #333959TomiP
MemberSee on nn. stardipalavik. Seda iseloomustab ülemääraselt tugev erutusprotsess kesknärvisüsteemis ning organismi funktsioonides tekivad ulatuslikud nihked nagu pulsisageduse ulatuslik tõus, veresuhkru tõus. See seisund ei ole effektiivne. Stardieelse seisundi reguleerimiseks tuleb kasutada eelsoojendust, kõige effektiivsem on, kui ta lõpeb 3 – 8 min enne starti.
Kuidas aga treenida siis, et sellest lahti saaks, seda leevendada. Selle pulsisageduste järgi, mis lehe Te saatsite eelnevalt ?
jaanuar 6, 2013 at 6:32 p.l. #333963ROtter
MemberKuidas aga treenida siis, et sellest lahti saaks, seda leevendada. Selle pulsisageduste järgi, mis lehe Te saatsite eelnevalt ?
Stardieelsed reaktsioonid sõltuvad teatud määral inimese kõrgema närvisüsteemi tüübist. Tasakaalustamata närvisüsteemi tüübiga inimestel, kellel on valitsevateks erutusprotsessid, esineb stardipalavik sagedamini. Treeningu mõjul väheneb kesknärvisüsteemi vastuvõtlikkus nendele ärritajatele, mis mõjutavad organismi stardi ootel.
jaanuar 6, 2013 at 6:36 p.l. #333964TomiP
MemberEga siis muud midagi, kui trenn trenn ja veelkord trenn..
Tavaliselt sõidan mingi 30-40 min sellise madalama pulsitempoga, kuigi jh, minu madal on teise inimese suht suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiamanni pole veel see alla läinud märgatavalt, aga no eks paistab, olen järjekindel..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.