Kangide varastamine jõusaalist
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kangide varastamine jõusaalist
- This topic has 68 replies, 50 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
Sussver.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 21, 2007 at 5:26 p.l. #103381
Onkel Roy
MemberMa arvan, et eks mõnedest keldrisaalidest ja sellistest väikestest kohtadest vb varastatakse jah üht-teist. Isiklikult pole sellist asja näinud, sest käin ikka normaalses kohas.Aga nendes väikestes kohtades käivad tavaliselt kõik tuttavad ja ega seal palju kange ja hantleid ka pole mida varastada!
Muidu probleem iseenesest on olemas, aga ma tahaks näha seda kuju, kes suudab registreerimislauast nii mööda minna, et keegi ei märka, et tal nt. kang kusagil oleks.
jaanuar 21, 2007 at 6:05 p.l. #103398Creek
MemberMuidu probleem iseenesest on olemas, aga ma tahaks näha seda kuju, kes suudab registreerimislauast nii mööda minna, et keegi ei märka, et tal nt. kang kusagil oleks.Sellega on nii nagu on narkootikumide vedamisega üle piiri, see kang pistetakse lihtsalt ….. ja siis kõnnitakse vaikselt välja. Et siinsete daamide au mitte solvata (olen kuulnud, et nende ees ei tohi halbu sõnu öelda) jätan selle vahepealse sõna kõigile enda mõelda.
Noh igaljuhul on tõesti nõme kui mõni tüüp lahkub saalist kahtlaselt raske kotiga. Endal sellega küll kogemust pole aga ega see mulle ei meeldiks.
jaanuar 21, 2007 at 6:33 p.l. #103411kossupoiss
Memberei jh ma ka ükskord nägin, et 2 tüüpi lambist hakkasid jalapresse ja kange ära vedama, ja uksetaga pistsid need kotti endale. maja ees ootas vana 89 a, sierra, käru taga, mingi mutt oli roolis… ju nad tahtsid koju ka endale
jaanuar 21, 2007 at 6:36 p.l. #103412-aron-
Memberei jh ma ka ükskord nägin, et 2 tüüpi lambist hakkasid jalapresse ja kange ära vedama, ja uksetaga pistsid need kotti endale. maja ees ootas vana 89 a, sierra, käru taga, mingi mutt oli roolis… ju nad tahtsid koju ka endaleSuur kott peab ikka olema
jaanuar 21, 2007 at 6:50 p.l. #103417kentaur
Memberkotis pole probleem, peaks täpselt sobima kott millega transporditakse odasi
jaanuar 21, 2007 at 7:00 p.l. #103418-aron-
Memberkotis pole probleem, peaks täpselt sobima kott millega transporditakse odasi
Vaevalt jalapress sinna mahub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2007 at 7:17 p.l. #103425mota
MemberVaevalt jalapress sinna mahub
jaanuar 21, 2007 at 8:50 p.l. #103441Vikatman
MemberIsa töö juurest lasin suvel 24kg’se sangpommi vasakule
jaanuar 23, 2007 at 9:12 e.l. #103618Ranni
MemberJõusaaliga pole kogemusi, aga ujulad ja riietusruumid on küll `rotte` täis.
Jäin ükskord oma pesemiskotist ja ujumisprillidest ilma.
jaanuar 23, 2007 at 9:22 e.l. #103621Anonüümne
GuestEi tea meil on korralik jõusaal ja sealt ma pole küll aru saanud et midagi kadunud oleks vist paar hantli ketasto n puudu aga muidu on kõik ok. Yx suur viga on et poksinurka seal pole
jaanuar 23, 2007 at 11:01 e.l. #103637Jess13A
MemberKas olete märganud, et teie poolt külastatavas jõusaalis on kadunud mingid suurused kangid?Kas see on siis normaalne või?
Kui olete näinud ja kui märkate ,et keegi lahkub kangiga, siis minge juurde.
Rääkige oma kogemustest.
Minu arust jabur teema, kuhu see arutlelu peaks viima? – kuidas paremini varastada või vargusi takistada? Kui targemaid teemias pole
jaanuar 23, 2007 at 1:11 p.l. #103658Sussver
MemberSelliseid inimesi leidub ja teiste inimeste poolne tegevus on kasulik. Ei saa lugeda mõtetuks tegevuseks.
jaanuar 23, 2007 at 1:35 p.l. #103662cows
MemberEi ole kah just otseselt näinud et keegi midagi “rotti” lasnud on
jaanuar 23, 2007 at 2:01 p.l. #103667Daniel
MemberMa ei tea ma ükskord vahetasin peale trenni käisin pesemas ära topisin end riidesse ja hakkasin koju minema,aga jõusaalist välja minnes nägin kuidas üks jorss jalapressi koos raskustega minema lohistas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Parim kommentaar

Ma küll ei kujuta ette kuidas jõusaali inventaari varastada ning kas tõesti jagub kellelgi sedavõrd palju ülbust, aga nt. Zelluloosis on juba viimased 2 nädalat 2×16 kg. ning 1×18 kg hantlid kadunud
jaanuar 23, 2007 at 2:23 p.l. #103671Larry
MemberJõusaalist otseselt ei ole näinud, et keegi midagi minema tassiks! Aga olen näinud kuidas tüüp ilma särgita, lühikestes pükstes, jalas ainult plätud poest 6 pudelit 1,5 l longerit välja tassis. Väga julm
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.