Kang turjal ettekallutused
- This topic has 28 replies, 16 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
juuli 4, 2008 at 8:25 e.l. #159699
4Qlimax
MemberKui teed ettekallutusi, jälgi sooritust!!!
Minul polnud üks trenn kedagi kes jälgiks kuidas teen, siis keerasin enda selja pe*se
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõutõmmet tahaks hullu pööra teha, aga isegi kükiga ja jalapressiga selg tuikab.juuli 4, 2008 at 8:36 e.l. #159701PT London
MemberHarjutustepangas on see harjutus nime all Good Morning (alaselg).Mure siis selles, et teen harjutust juba pikka aega ja praegu 58 kiloga, aga kardan, et asi võib ohtlikuks muutuda.
Nimelt ette kummardamine pole probleem, aga kangi turjale saamine on.
Kõige raskem hetk on kangi rinnale saamine, kogu kehaga aitan kätel selle sinna tõmmata ja asi võib suht ebastabiilseks muutuda.
Soovitused oleks äärmiselt teretulnud.
Tere, mis eesmargiga Te seda harjutust yldse teete?
juuli 4, 2008 at 9:59 e.l. #159703undisputed
MemberHarjutustepangas on see harjutus nime all Good Morning (alaselg).Mure siis selles, et teen harjutust juba pikka aega ja praegu 58 kiloga, aga kardan, et asi võib ohtlikuks muutuda.
Kõige raskem hetk on kangi rinnale saamine, kogu kehaga aitan kätel selle sinna tõmmata ja asi võib suht ebastabiilseks muutuda.
Tekib küsimus, et milleks sellise raskusega oma alaselge üldse nu……..a
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2008 at 10:19 e.l. #159704jrx
MemberJah selles suhtes on asi tõesti kahtlane, et good morningu jaoks peaks ikka üsna väikest raskust kasutama… Kui seda raskust hea tehnikaga lupsti seljale ei saa, siis järelikult peaks väiksem raskus olema.
juuli 4, 2008 at 10:37 e.l. #159705PT London
MemberIse teen ja soovitaxin teha originaalset g morningut, tugevdab vaga hasti tagumiste lihaste ahelat!
juuli 4, 2008 at 1:08 p.l. #159721Angelo
MemberTere, mis eesmargiga Te seda harjutust yldse teete?see treenib alaselga.
juuli 4, 2008 at 1:30 p.l. #159727Raivo Piiber
MemberPõhirõhk siiski reie tagaosal. Mõjub ka tuharaile ja seljasirutajaile.
juuli 4, 2008 at 2:48 p.l. #159742PT London
Membersee treenib alaselga.Kysimus oli estitatud teemaalgatajale!
juuli 4, 2008 at 6:18 p.l. #159750JACKO
Jõutõmme, lisaks jõusaalis ka masinal tere hommikust harjutus ja ka plokil saab antud harjutust teha.
juuli 5, 2008 at 3:50 p.l. #159799reich
MemberAitäh vastuste eest.
Alaselja pärast teen seda ikka. Alustasin viie kilogrammiga seda harjutust. Mul selg oli ikka väga nõrk ja tudises isegi selle all, ei saanud tänu seljale jooksmas käia. Iga nädala või kahe tagant hakkasin 2.5kg – 5kg juurde lisama kuni jõudsin 57,5 kiloni. Joosta saan nüüd ilusti ja selg on ikka palju parem.
Kangi rinnale tõstmine on see kõige raskem punkt minujaoks, ülejäänud osa (turjale tõstmine, maha tõstmine) läheb juba libedalt, kuigi jah mitte just käte jõul, rinnaga surun veidi teda kaasa ja turjalt mahasaamiseks surun natuke trapetsiga kaasa.
Oleksin tänulik, kui keegi leiaks mõne näite mulle kuidas teised seda teevad, võibolla teengi midagi valesti. Ise arvan, et olen selle harjutusega lihtsalt natuke üle oma käte jõu läinud või midagi sellesarnast.
Harjutust teen kodus, põhimõtteliselt iga päev. 4×15 teen seda konkreetset harjutust.
Pole seda harjutuse kohta kusagilt palju uurinud, lihtsalt ükspäev tundsin, et see on mida mu selg ihkab ja oligi.
Mind hakkas nüüd huvitama. Enamik siin usub siis, et ei tasu seda harjutust sellise raskusega teha?
juuli 8, 2008 at 10:46 e.l. #160072asdfghjkl
MemberMind hakkas nüüd huvitama. Enamik siin usub siis, et ei tasu seda harjutust sellise raskusega teha?Ma votan oma eelpool oeldu tagasi:)
See harjutus on reie tagaosale uks parimaid, mida hiljuti kogesin. Joutomme reie tagaosale nii mojus pole.
Selle harjutuse jaoks piisab 15kg-st ketastest kull, maksimaalselt 20 kg-se kettaga voib teha, ma arvan.
juuli 8, 2008 at 11:11 e.l. #160074Vägivaldur
MemberSee harjutus on reie tagaosale uks parimaid, mida hiljuti kogesin. Joutomme reie tagaosale nii mojus pole.Sirgete jalgadega jõutõmme on vähemalt sama mõjus.
juuli 8, 2008 at 11:22 e.l. #160075matti
MemberEi tea,mina teen sügavaid kallutusi 90-130 kiloga, pole kunagi midag imelikku tundnud
juuli 8, 2008 at 1:37 p.l. #160095daemonium
MemberEi tea,mina teen sügavaid kallutusi 90-130 kiloga, pole kunagi midag imelikku tundnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>20 aasta pärast räägime,

Aga jah,ka ise pean tollest harjutusest lugu.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.