Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?!
- This topic has 88 replies, 29 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
august 28, 2006 at 8:33 e.l. #89763
fighter
MemberEnamus kurjategijaid ei alusta röövmõrvade, auto-/korterivarguste, ja tapmistega. Alustatakse ikka tasku-, poevarguste ja vandalismiga. Nii ka narkomaaania. Kanep ongi see millest saab kõik alguse. Keegi ei hakka kohe süstima.Uurimused näitavad, et EL riikides, kus kasvas kanepi tarbimine vähenes raskemate ainete nagu oopiumi ja heroiini tarvitamine. Tihedad kanepisuitsetajad muutuvad ajapikku uimasemaks, rahumeelsemaks ning vaevalt keegi pilves peaga julgeks kedagi röövima minne. Narkomaania, kuritegevus on siiski sotsiaalne probleem(kui elada terve elu ilma vanemateta lastekodus, olla ümbritsetud vägivaldsete inimestega ning muud sellised faktorid mängivad siin põhirolli).
Ise kanepit siiski ei poolda, paljud sõbrad teevad seda peaaegu iga päev ning ega see vaimsele tervisele just kõige paremini ei mõju ning psühholoogilist sõltuvust võib tekitada samuti. Endal kanep võtab energia ära, muudab laisaks ja eriti ei viitsi midagi teha sedasi. Enne joon paar õlle, kui hakkan piipu suitsetama.
Trenni suhtes mulle kanep küll hästi ei mõjunud. Järgmine päev oli vähem energiat ja motivatsiooni raskelt treenida. Räägitakse, et kanep alandab testosteroonitaset, kuigi kindlaid tõestusi selle kohta pole.
Vastuseks teemaalgatajale uneprobleemide kohta soovitaksin pigem alternatiivseid meetodeid nagu hingamisharjutused, rahulik muusika, mediteerimine. Unerohu või kanepi tarvitamine ei ole kumbki kasulik.
august 28, 2006 at 8:40 e.l. #89764greenu
Memberkanepisuitsetajate agresiivsusest niipalju et olen oma klassivennas näinud agressiivsust naiste suhtes … kuna kanep “võtab piirid maha” siis see kutt konkreetselt läheb räigelt kiima ja tihtilugu oli vaja vahele astuda kui ta mõnel tüdrukul liiga kõvasti ümbert kinni võttis ja varjulisse kohta oma impotentsi testima tahtis viia
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kanep sisaldam sama ainet mis marihuaana kuid väiksemas koguses .. ja marihuaana kasutajates olen näinud midagi hirmuäratavat … 2 kutti seltskonnas pöörasid jummalast ära … üks kükitas diivannile ja vahtis klaasistunud pilguga toanurka ja kui keegi läks uurima et mis on siis muutus agresiivseks korraks ja siis rahunes maha ja nii terve õhtu … keegi ei julenud puutuda lõpuks … teine kutt hakkas nägema kärbseid … ja nii paaniliselt et hakkas ennast peksma et kärbsed igal pool …. ja see oli juba hirmus … mees konkreetselt peksis oma keha et tappis oma imaginaarseid kärbseid …. kutt sai kinni soutud nagu jalust ja kätest … hommikul kutt jummala paanikas ja ei mäletanud mitte muffigi eelnevast õhtust ….. sinikaid täis arvas ei sai peksa … õnneks sai asja filmitud ja see mees vandus et mitte kunagi enam ei tarbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seega kanepist rohkem toimeainet ja tulemused on “huvitavad”
august 28, 2006 at 8:55 e.l. #89765jrx
Memberkanep on taim. marihuaana on üks nimedest kuivatatud õite ja lehtede segule. seega nagu sama asi. võibolla mõtled marihuaana ja hašiši erinevust?
oled kindel, et need kutid, kes agressiivseks ja imelikuks läksid alkoholi KA ei tarbinud? koosmõju võib päris etteennustamatu olla.
august 28, 2006 at 9:08 e.l. #89767jaaniuss
Membermu osad sõbrad kah savutajad. viimane kord nendega koos hängides muud teemat polnud kuskohast savu saada, oleks kasvõi 5km käinud, et ühest kohast juurde hankida. võibolla jah on see täiesti normaalne asi. rohkem nende lahedatel koosviibimistel ei osale.
august 28, 2006 at 9:12 e.l. #89768greenu
Membertegelt selle peale ma tõesti ei mõelnud et alko ka mängus võis olla …. pakun et palju nad alkot ei võtnud kuna see nägi välja nii et kainelt metsa enne suurt pidu siis paar ringi marit ja siis tuppa tagasi kuid ei läinud poolt tundigi kui vend hakkas kärbseid nägema … aga njahh … jään alko osas vastuse võlgu kas ta jõudis juua või läks muidu saassi … seda ei tea ….
fakt on see et omal nahal tuleks proovida igast asju mõistuse piires … kogemused tulevad alati kasuks kuid njahh …. liiga tihe eksperimenteerimine mõjub kindlasti halvasti …
august 28, 2006 at 9:40 e.l. #89770Sir
MemberMina vihkan ja
sina vihkad ja
nemad vihkavad kanepit….alle-aaa…alle-aaa
Õnnetud olete te kelle hing vihkamist täist.
Kas pole märganud te, et mõni vihkab kanepit, mõni neegreid, mõni vihkab üldse kõike, aga üks tunnus on sama, vihatakse seda millest kottigi ei tea. Igaühe viha on tema enese hälve, tasub siis seda kogu maailmale kuulutada?
Peace
august 28, 2006 at 9:44 e.l. #89771Hummer
MemberJust sellist suhtumist ma ei salli:
* TE EI TEA MIDAGI JA TEETE JUBA MAHA – VÕIB JU NIISAMA TÕMMATA
* TEGELT EI OLE PAHA VAID AITAB LÕDVESTUDA
TEGEMIST ON NARKOMAANIAGA
august 28, 2006 at 10:06 e.l. #89761greenu
Memberon olemas ütlus et probleemi tunnistamine on juba pool võitu
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. see on see mis aine tarbijatel puudu on …. tavaliselt leitakse miljoneid põhjuseid kuidas oma tegevust õigustada ja heaks enda jaoks luua ….. tegelikult arvavad kõik inimesed et nende teod on õiged ja siis õigustavad neid lõpuni….. teemast väljast ka natuke …..
käisin hiljuti libedasõidu koolitusel ja räägiti et mega suur vahe on linnas 50 kmh ja 60 kmh …. kui sõita 50kmh siis 28 meetri kaugusel olev inimene jääb ellu ja ei saa kriimuga .. kuid kui on samas olukorras 60kmh siis on 10 juhust 8 see inimene surnud ….. seega isegi linna 50 kmh pole ilmaasjata pandud … see päästab paljudel juhtudel elu … me teame seda kui me ei kuula seda ja arvame et meiega ei juhtu õnnetust …..
tarbijad arvavad samuti et teised jäävad sõltuvusse mina ei jää … ja ignoreeritakse probleemi ja ainult õigustatakse ennast …. niiakaua kui võtakse minu kui maksumaksja rahast 3000 eeku ja elustatkase mingi narkar ….
ma ei mõista hukka kumbagi osapoolt see on inimese oma asi mis ta oma eluga teeb… lihtsalt mõnikord on kahju vaadata mis tublist inimesest saada võib ….
august 28, 2006 at 10:20 e.l. #89773Sir
MemberAa-jaa, enne kui targad onud asja paika hakkavad panema, tahaks mainida, et olen teinud ja teen kunagi veel, aga pole ise kasutaja.
Ei propageeri midagi, peale selle, et chill out man.
Lubage meelde tuletada, et asi algas sellest et ühel inimesel tekkis küsimus, vastused võiks olla pigem keemilst ja füsioloogilist laadi, mitte emotsionaalsed.
Kanepil ja muudel rohkem või vähem keemilistel ainetel on sama suur vahe kui alkol ja muudel rohkem või vähem keemilistel ainetel. Alokohol ja tubakas on NARKOOTIKUMID, ainult et legaalsed narkootikumid. (eeldusel et defineerida narkootikum kui sõltuvust tekitav aine)
Antud juhul polegi vist väga mõtet vaielda mingite teaduslike uuringute üle. Iga inimene oma rohkem või vähem piiratud mõtlemisega saab aru ühest lihtsast asjast: on väga suur vahe kas mingi kuri aine sind joovastab või paneb su organismi hoopis teisti tööle ja tegema asju mida küll enam mingiks “joovastuseks” nimetada ei saa. Sama elementaarne on aru saada ka sellest, et kanep ja alkohol kuuluvad selles suhtes ühte patta ja just sinna joovastavate asjade hulka, erinevalt muudest narkootikumidest ja süstaldest mis siia teemasse juba sisse trügima hakkasid.
Miks alkohol ja tubakas on legaalsed ja kanep mitte, võib igaüks juba ise uurida, see on juba puhas poliitika. Ma loodan, et selle toreda kommuuni kasutajad ei ole nii rumalad, et peaksid poliitikat tõe ja õiguse allikaks, mille järgi oma arusaamasid seada.
Narkootikumid ON PAHAD, nii kanep, alkohol kui ka tubakas.
Inimesed ON NÕRGAD, on olnud läbi aegade, siiski midagi on vaja millega vahel pingeid maandada(jällegi mitte et see hea ja kasulik oleks aga kõik me oleme inimesed).
Ja veel üks pisiasi. See keda on vaja elustada, on narkomaan, see kes varastab et narkoks raha saada on narkomaan, isegi see kelle elu on mingilgi määral juba häiritud narkost tulenevalt, on narkomaan.
Kui nüüd võtta inimene, kelle elu on korras, tomub positiivne areng, ma ei mõtle siin ainult füüsilist arengut, kes ei sega sellega ennast ega teisi, et vahel on suitsetand kanepit ja panna ta ühte potti narkomaanidega, nagu eelmises punktis, siis see on PEHMELT öeldes VÄGA rumal.
Nii et ärge siis pikka viha pidage ja hoidke ikka mõtlemist emotsioonidest kõrgemal.
Peace
august 28, 2006 at 10:21 e.l. #89774gmaster
Memberma ei ole kanepivastane, kuid olen selle vastu kui keegi ütleb “jah kanep on hea trenniks” isegi kui see oleks, sest see oleks kanepi propageerimine.
lisan just ühe vestluse, mis toimus
x says:
muide oli tunda hästi et 2 nädalat korrapärast trenni anduis massi juurde
x says:
aga kui samal ajal pidevalt gaasi teha on mõttetu
Georg says:
miks
x says:
rinnalt surumine ei liikunud üldse
x says:
läks pigem sitemaks
otse väljavõte msnist:)
august 28, 2006 at 10:29 e.l. #89775jrx
Membermu osad sõbrad kah savutajad. viimane kord nendega koos hängides muud teemat polnud kuskohast savu saada, oleks kasvõi 5km käinud, et ühest kohast juurde hankida. võibolla jah on see täiesti normaalne asi. rohkem nende lahedatel koosviibimistel ei osale.Ma ei tea… mitmetel koosviibimistel kus ma olnud olen on mindud 5 km kaugusele bensukasse õlle järele keset ööd ja enne muud juttu poldki, et krt joogid on otsas… kas need inimesed on alkohoolikud kõik? Ei vist…
Une kohta räägitakse, et see looduslik “Une-Mati” mis apteegis saada pidi VÄGA hästi mõikama…
august 28, 2006 at 10:54 e.l. #89777Herman
MemberMa ei tea… mitmetel koosviibimistel kus ma olnud olen on mindud 5 km kaugusele bensukasse õlle järele keset ööd ja enne muud juttu poldki, et krt joogid on otsas… kas need inimesed on alkohoolikud kõik? Ei vist…Une kohta räägitakse, et see looduslik “Une-Mati” mis apteegis saada pidi VÄGA hästi mõikama…
kui muud juttu ei oska suust välja ajada kui ainult “krt joogid on otsas” siis mina ütleks küll inimese kohta alkohoolik. See on minu arvamus ja mina sellises seltskonnas küll vist kaua ei viibiks.
Aga kus jookseb mitte-alkohooliku ja alkohooliku piir?
august 28, 2006 at 11:04 e.l. #89779jaaniuss
MemberMa ei tea… mitmetel koosviibimistel kus ma olnud olen on mindud 5 km kaugusele bensukasse õlle järele keset ööd ja enne muud juttu poldki, et krt joogid on otsas… kas need inimesed on alkohoolikud kõik? Ei vist…suht masendav seltskond siis. ei väitnudki, et narkomaan aga samas nad ilma selleta eriti hästi olla ei oska ja ei ütle, et alko vms oleks parem kui savu. lihtsalt ei peaks promoma, et savu on vähem kahjulik ja sõltuvust tekitavam.
august 28, 2006 at 11:48 e.l. #89780kronik
MemberKa mind ei pannud se unemati magama.Aga hakkab looma..päris palju asjalikku juttu on siia ilmunu ning seda on rõõm lugeda.Tõsi se on,inimene vihkab tihti seda millest ta ei tea midagi aga ka teie kommentaare on lõbus lugeda.Need mehed kes kärbseid taga ajasid kandideerisid tõenäoliselt õhtu parima näitleja auhinnale sest kanep nii moodi käituma ei pane on päris kindel.Ütleks ka nendele täiskarsklastele,kes siin kõva häälega üle foorumi karjuvad et tegu jälgi asjaga on.Ütleks seda et ärge päris kindlasti kohe proovige kanepit sest kui kanepit proovite on taga järjed kõige hullemad mis olla saavad,kui kanep mõjub teile niimoodi juba teda proovimatta,et paneb karjuma ja ajab viha täis
“>august 28, 2006 at 11:56 e.l. #89781PT London
MemberKa mind ei pannud se unemati magama.Aga hakkab looma..päris palju asjalikku juttu on siia ilmunu ning seda on rõõm lugeda.Tõsi se on,inimene vihkab tihti seda millest ta ei tea midagi aga ka teie kommentaare on lõbus lugeda.Need mehed kes kärbseid taga ajasid kandideerisid tõenäoliselt õhtu parima näitleja auhinnale sest kanep nii moodi käituma ei pane on päris kindel.Ütleks ka nendele täiskarsklastele,kes siin kõva häälega üle foorumi karjuvad et tegu jälgi asjaga on.Ütleks seda et ärge päris kindlasti kohe proovige kanepit sest kui kanepit proovite on taga järjed kõige hullemad mis olla saavad,kui kanep mõjub teile niimoodi juba teda proovimatta,et paneb karjuma ja ajab viha täis
“>Kle sa paned päris head teksti, arvan et need DUM-DUM karjujad on tühja viha täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul su suhtumine meeldib mulle ja jätka samas vaimus!
-
AutorPostitused
- The topic ‘Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?!’ is closed to new replies.