Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?!
- This topic has 88 replies, 29 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2006 at 7:46 p.l. #89715
kronik
MemberTank maailmas on väga edukaid inimesi,kes suitsetavad kanepit ja oleks patt neile üelda narkomaan.Taime on kasutatud läbi ajaloo spirituaalsel eesmärgil,samamoodi ka ravimina.Neli korda nädalas tehes..no ma ei tea..vähe seda küll ei ole.Btw ega sa londonis ei ela…äkki on kanep mida sa suitsetad hoopis londoni tükk,mida võid kutsuda ka soapbariks,kuna se sisaldab kummikuid ja muud plastmassi.Ja veel…keegi siin soovitas unerohtusid…see näitab ainult su harimatust antud valdkonnas kuna unerohud on kindlasti ohtlikumad asjad.
“>august 27, 2006 at 7:48 p.l. #89716antonhansen
MemberUnerohud ohtlikumad kui kanep…. Inimeste lollus tõesti teeb kurvaks
“>august 27, 2006 at 7:55 p.l. #89717jrx
Memberto jrx: Narkomaan on inimene, kes kasutab narkootilisi aineid. Kanepis sisaldub THC-d (loodan et see õige nimi), mis on narkootiline aine. Enough said.Oli õige lühend jah. Aga selle definitsioonil ei ole midagi pistmist sõltuvusega. Ja üleüldse on THC vaid mõne definitsiooni järgi narkootiline aine.
august 27, 2006 at 7:55 p.l. #89718SanderK
Memberto SanderK: Ja sa usud seda? Sa usud seda mida mingi diiler oma kodulehel räägib? “Kanep ravib AIDS-i”“Kanepi sõltuvus ei ole psüühiline vaid füüsiline” jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõppegu narkootikumide promomine selles foorumis
“>Mida sa ei usu? Seda ,et kanepi sõltuvus ei ole psüühiline vai füüsiline? See on teadlaste poolt ära tõestatud nagu ka paljud muud asjad! Üleval olev leht on nende jaoks tehtud, kes ei tea kanepist mitte tuhkagi! (Ning kohe arvavad ei tea mida)
august 27, 2006 at 7:56 p.l. #89719antonhansen
Member
“> Mida iganes siis…EDIT: Ei tea kanepist tuhkagi… Tead, natuke tean ikka küll, kohe päris palju. Mul neid savumehi tuttavaid on hea hunnik.
EDIT nr. 2: Kui tahate kanepit teha, tehke, loomulikult saab sellest kaifi jne, aga ärge rääkige et see ohutu on.
august 27, 2006 at 8:04 p.l. #89720kronik
MemberVaata antonhansen..näitamaks sinu ebapädevust antud valdkonnas pole vaja rohkemat kui vaadata sinu eelmist või üleeelmist posti kus sa ütled et kanep ei tekita psüühilist vaid füüsilist sõltuvust.Tundub et sa oled midagi segamini ajanud..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minuga vaidlema tulla narkootikumide kohapealt on väga mõttetu kui sa pole isegi kursis väljenditega psüühiline ja füüsiline.Sest sa kaotad selle vaidluse.Ma lihtsalt ei näe vähimatki põhjust veenda sind ümber et ravimid mida arstid välja kirjutavad(antidepressandid,rahustid) on tervisele kehvemad kui kanep.Ma saan aru,et sulle ei meeldi narkootikumid ning narkomaanid ja sa oled selle tulihingeline vastane aga sa pead natuke rohkem pingutama kui tahad arukasse vaidlusesse laskuda.
“>august 27, 2006 at 8:14 p.l. #89722antonhansen
MemberVaat kus on tegija välja tulnud
“> Väga hea, arutleme siis “teaduslikult”. Anna tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Jah ajasin segamini, vabandust, kanep tekitab nii füüsilist KUI psüühilist sõltuvust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja veel: Antidepressandid on inimesele mõnikord tõesti vajalikud, depressioon on nimelt haigus. Kanepit on aga vaja ainult kaifi saamiseks. Loomulikult toimivad nad valuvaigistina, vähihaigetele näiteks, aga nad on väga “blunt tool”.
august 27, 2006 at 8:22 p.l. #89723kronik
MemberArutame..sobib minulegi…sinupoolne väide et tekitab nii psüühilist,kui füüsilist sõltuvust.Nüüd tahaks tõestust just füüsilise sõltuvuse kohta.Räägi lähemalt millised need ära jääma nähud on kui kodanik ei saa enam kanepit?Jään ootama..mul vaba päev homme
august 27, 2006 at 8:22 p.l. #89724jrx
MemberSelle kohta teemasse üks hea film: What if Drugs Were Legal… pooldokumentaal poolfiktsioon (UK 2006) tunniajane film. Suht huvitav, räägib sellest mis võiks juhtuda aastal 2015 kui 2009 kõik keelatud narkootilised ained legaliseeritaks:
august 27, 2006 at 8:28 p.l. #89725antonhansen
Memberto kronik: Ma võin tuua sulle väga toreda näite. Minust 2 aastat vanem poiss, vägagi heal järjel perekonnast, tegi aasta aega iga päev kanepit. Siis aga kukkus see variant ära kuna poisi diiler ei suutnud teda enam varustada (kanepipõld oli vaja ära hävitada et politsei seda ei leiaks). Ja sellel poisil oli väga suur nälg kanepi järele, kulus mitu nädalat et see ära läheks. Muidugi ei olnud tal krampe/värisemist/valusid, need võõrutusnähud on kangematel narkootikumidel, aga tal ei olnud mitte hea olla
“>august 27, 2006 at 8:33 p.l. #89726Vägivaldur
MemberTank maailmas on väga edukaid inimesi,kes suitsetavad kanepit ja oleks patt neile üelda narkomaan.Taime on kasutatud läbi ajaloo spirituaalsel eesmärgil,samamoodi ka ravimina.Neli korda nädalas tehes..no ma ei tea..vähe seda küll ei ole.Btw ega sa londonis ei ela…äkki on kanep mida sa suitsetad hoopis londoni tükk,mida võid kutsuda ka soapbariks,kuna se sisaldab kummikuid ja muud plastmassi.Ja veel…keegi siin soovitas unerohtusid…see näitab ainult su harimatust antud valdkonnas kuna unerohud on kindlasti ohtlikumad asjad.
“>Miks edukale inimesele on patt öelda narkomaan? Edukus nüüd küll narkomaania vastand pole. Ajaloos on tehtud kõiksugu sitta ja ravimitena kasutatakse kohati väga mürgiseid ja kahjulikke aineid. Need ei ole mingid argumendid, et keegi peaks kanepit suitsetama.
Unerohud ilmselt ohtlikumad on. Nende OD on, erinevalt kanepi omast, surmav. Ohutumad on nad selles suhtes, et nende mõju on teada – täpselt mõõdetud kogused kindlaid toimeaineid.
august 27, 2006 at 8:35 p.l. #89727kronik
MemberSee,et tal ei olnud mitte hea olla ei ole piisav..hindan seda et sa vastasid ning tegid seda viisakalt aga seda on vähe.Ma ütlen sulle..kui ma kolm neli päeva trenni minna ei saa ka mina tunnen ennast kehvemini kui tavaliselt.Kui sa uuesti mu poste peaksid lugema siis sa näed et ma ei soovita mitte kuskil siin teemas kellegil kanepit suitsetada…ja seda tõesti on palju 4 X nädalas.
august 27, 2006 at 8:40 p.l. #89730kossar2
Memberno kui kanepit mingi korra kuus tõmmata siis on see küll tervislik ja to kirp liiter õlut on ka kasulik
august 27, 2006 at 8:41 p.l. #89731kronik
MemberVõtame siis Arnold Schwarzerneggeri sest usun et vägivaldur teda ikka austab,kas või pisutgi.Ma usun et oled kuulnud ikka et scwartz ka kunagi kanepit tõmbas..kas su arust on õiglane talle näkku karjuda narkomaan!Teeme ikkagi vahet Pae tänava poistel ja haritud ning edukatel inimestel.Inimene kes on elus korda saatnud nii mõndagi peaks olema piisavalt austatud et mitte segi ajada bussis tukkuvate süstijatega,sest neile ma ei oskaks tõesti muud nime leida kui narkomaanid.
august 27, 2006 at 8:43 p.l. #89732antonhansen
MemberLoomulikult on igal inimesel hea kuulda, et Te teda hindate, härra Kronik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teeme siis nii: Need, kellele savu meeldib, tehku seda, aga palun mitte seda propageerida selles foorumis, okei? Eriti veel seetõttu, et kanep ikkagi on veel ebaseaduslik
“>Edit: Ahhaa, jõudsime siis asja tuumani! Et edukas inimene ikka narkomaan ei ole, narkomaan on ainult see kellel on raha vähem, kes peab oma annuse jaoks varastama ja röövima. Kurb…
Mina lähen nüüd magama, eks homme paistab kuhu see teema arenenud on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?!’ is closed to new replies.