Skip to main content

Kanamunad

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
    Fred Antson
    Member

Mida rohkem sisaldab õli polüküllastamata rasvhappeid,sead kõlbmatum on ta praadimiseks,sest need rasvhapped oksüdeeruvad!!!Parim variant on kookoseõli,kuid seda ei ole kahjuks isegi läänepoolsetest naaberriikidest saada.

Kookos ja tema õli on tervisele kasulikud,päevalilleõli aga oma ülisuure oomega-6 sisalduse tõttu tervisele lausa kahjulik!

Või on puhas piimarasva kontsentraat ja mõistlikus koguses tervisele kahjutu,margariin aga sisaldab tervisele isegi väikeses koguses kahjulikke hüdrogeenitud taimseid rasvu.

Kes viskab ära munakollase,see loobub vabatahtlikult muna kõige kasulikumast ja toitvamast osast!

Kõrgenenud kolesteroolitase viitab sellele,et organism peab rohkem tootma vajalikke hormoone (kolesterool on hormoonide sünteesi lähteühendiks),et hoida end funktsioneerivana;kolesterooli “süüdistamine” on tagajärje,mitte põhjuse nägemine – kolesterool vaid annab märku,et organismis on midagi korrast ära.

ROtter
    Member

Nende toiduõlide kohta on arvamusi seinast seina. Viimaste uurimuste kohta on kõige parem õli rapsiõli.

Mina kasutan kõiki õlisid, sellisel juhul saan nii kasulikke kui ka kahjulikke rasvhappeid piisavalt. :???:”>

Fred Antson
    Member

Ma ei arva midagi umbmäärast,vaid lähtusin õlides sisalduvate rasvhapete oomega-3 ja oomega-6 omavahelisest suhtest.Rapsiõlis on küll o-3,kuid oluliselt rohkem o-6,mille tõttu suhe ei ole soodne.

Müüt:taimeõlid on tervisele kasulikud.

Tõde:taimeõlid on tervisele kahjulikud,sest sisaldavad liialt oomega-6 rasvhappeid (erandiks on oliivõli,mis sisaldab väga vähe o-6 ja ei sisalda o-3 ning kookoseõli,mis ei sisalda kumbagi) ja vähe või üldse mitte defitsiitseid oomega-3 rasvhappeid (erandiks on linaseemneõli).Inimkond evolutsioneerus toiduratsiooniga,kus nende rasvhapete vahekord oli umbes 1:1,kuid tänapäeva tsiviliseeritud maailmas on see suhe 1:25-50 oomega-3 kahjuks,mis on vähese füüsilise aktiivsuse ja liiga suure toidukoguse tarvitamise kõrval üheks läänemaailma jätkuva rasvumise põhjuseks.

ROtter
    Member

Mina olen lugenud, et kookos- ja palmiõlid ei ole rasvhapete poolest sugugi paremad loomsetest rasvadest. :???:”>

Fred Antson
    Member

See,et loomsed rasvad on tervisele kahjulikud,on üks suuremaid desinformatsioone üldse!

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.