Skip to main content

Kanalihamass

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Otsisin infot kanalihamassi kohta,kõik mis ma leidsin,oli alljärgnev:

Kanalihamass on odav jääkprodukt, mille moodustavad pehmed koed, kondirasv ja vähene luudele jäänud liha.

Kanalihamassi kasutatakse väga paljudes toodetes,kuid kas liha on seal tõesti nii vähe,et pole selliseid tooteid mõtet üldsegi osta.Saan osta omale puhast liha vähesel määral,ema toob selliseid odavaid tooteid,milles kanalihamass.Sooviks asjalikku infot,mis sellest arvata.

Koolis näidati dokki nendest “lihamassidest” nagu vorst ja muu selline. Ausalt öeldes pärast seda eriti ei kutsu sellist värki sööma küll. Päris liha on ikka päris liha.

HenryP
    Member

Kõikide toodete kohta ei saa üldistusi teha, kuid siiski tõsi on, et paljudes vorstides, erinevates lihapallides vms on liha osakaal väga väike ja tihti pannakse sinna kokku jäägid. Seega, kui võimalik on, siis tuleks eelistada tavalist brolilerifileed.

Kindlati tuleb ka toote pakendiga tutvuda, seal peaks kirjas ka olema, kui suur on liha osakaal.

joonast
    Member

Kui toode sisaldab enamuses ikka kanalihamassi, siis minu arvates ei väri see lihatoote nimegi. Õiges lihatootes peaks ikka vähemalt 50% liha olema aga igasugustes poe pihvides ja vorstides on see vb ainult 10%, ülejäänud kanalihamass. Ega ametlikult kanalihamassi ei liigitatagi liha alla

Jarmo Oberst
    Member

Kui toode sisaldab enamuses ikka kanalihamassi, siis minu arvates ei väri see lihatoote nimegi. Õiges lihatootes peaks ikka vähemalt 50% liha olema aga igasugustes poe pihvides ja vorstides on see vb ainult 10%, ülejäänud kanalihamass. Ega ametlikult kanalihamassi ei liigitatagi liha alla

Ei sisalda ainult kanalihamassi vaid ka sojavalku, millest võiks kaugemale hoida.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.