Kana asemel kodujuust
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kana asemel kodujuust
- This topic has 48 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2010 at 10:14 e.l. #247248
PT London
Member…ja mingist vanusest näevad nad välja nagu emalaevad.Üks minu isehakanud sugulane kommenteeris, et
from the age twenty six russian women get the hit by the ugly stick.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mingi loll k6lakas!
pigem on vastupidi, enamus ikka sailitab oma nooruse!
jaanuar 5, 2010 at 10:16 e.l. #247250Samakamees
MemberTeevad süüa küll, kuid tavapärane vene köök on kaugel tervislikust…ja mingist vanusest näevad nad välja nagu emalaevad.
Üks minu isehakanud sugulane kommenteeris, et
from the age twenty six russian women get the hit by the ugly stick.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult on ka isendeid, kes säilitavad oma vormi ja müts maha …
Mu tüdruku ema on küll väga ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tüdrukuga suht ühte nägu ja ma väga loodan, et tüdruk tuleb samasugune
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 10:23 e.l. #247251Aile
MemberMu tüdruku ema on küll väga ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tüdrukuga suht ühte nägu ja ma väga loodan, et tüdruk tuleb samasugune
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna te viimati Venemaal käisite ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…või tahate te väita, et vene tavaköök on tervislik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…või siis vaidlete lihtsalt, et vaielda?
jaanuar 5, 2010 at 10:29 e.l. #247255Samakamees
MemberKuna te viimati Venemaal käisite ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…või tahate te väita, et vene tavaköök on tervislik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…või siis vaidlete lihtsalt, et vaielda?
Ma tõin lihtsalt näite naiste kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole ju köögi teemat puudutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mul on vanaema puhas venelane…köök on natuke rammus, aga mitte midagi hullu ta oma võsukestele küll ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 10:30 e.l. #247256PT London
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ffs ailushka, mis see venemaa ja selle tavakook siia puutub, sa ikka oskad… crappi keerutada!
jaanuar 5, 2010 at 10:37 e.l. #247258daemonium
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Miks Venemaale minna?
Piisab,kui vaatan teise tuppa või vaatan elukaaslase sõbrannasid või oma tütre ema või elukaaslase ema –
daamid vanuses ~20-47 ja kõik näevad suurepärased välja ja teevad suurepäraselt süüa …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 10:47 e.l. #247262Aile
MemberMa tõin lihtsalt näite naiste kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole ju köögi teemat puudutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mul on vanaema puhas venelane…köök on natuke rammus, aga mitte midagi hullu ta oma võsukestele küll ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ja vanaema on sul pigem kõhnavõitu?
jaanuar 5, 2010 at 10:51 e.l. #247263hehee
Member…ja vanaema on sul pigem kõhnavõitu?Minu vanaema on mitte kõhnavõitu, vaid ongi kõhna. Tema köök on pea täiesti rasvavaba ja seda ei saa ju ka tervislikuks pidada. Noorena tegeles iluvõimlemisega.
Minu ema köök on väga rasvane ja ka tema on sale. Varemalt tegi füüsilist tööd, pensionile jäädes läks jõusaali.
jaanuar 5, 2010 at 11:00 e.l. #247267Samakamees
Member…ja vanaema on sul pigem kõhnavõitu?Nüüd vanemast peast on ikka priskem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas 70 aastasena ei peagi ju tippvormis olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 11:05 e.l. #247268Aile
MemberMinu vanaema on mitte kõhnavõitu, vaid ongi kõhna. Tema köök on pea täiesti rasvavaba ja seda ei saa ju ka tervislikuks pidada. Noorena tegeles iluvõimlemisega.Minu ema köök on väga rasvane ja ka tema on sale. Varemalt tegi füüsilist tööd, pensionile jäädes läks jõusaali.
See ei ole korrektne teema vaidluseks. Inimesed on erinevad.
Minu ema köök on rasvane ja ebatervislik, tema KMI on olnud 34… hetkel vist 29, mis on ka liialt palju. Kui mina toituks samade põhimõtete järgi, siis ei oleks ma sugugi paremas vormis…
Oh…ma küsisin samakamehe vanaema kohta, kellel on rammus vene köök.
Itaallannad on suht heas vormis pikka aega, prantslannad samuti.
jaanuar 5, 2010 at 11:08 e.l. #247269Aile
MemberNüüd vanemast peast on ikka priskem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas 70 aastasena ei peagi ju tippvormis olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks seda võetakse kui iseenesestki mõistetavat nähtust…aru ma ei saa. St, kui sa oled 70, siis on lõbu heast vormist otsa saanud?
jaanuar 5, 2010 at 11:11 e.l. #247271hehee
MemberSee ei ole korrektne teema vaidluseks. Inimesed on erinevad.Ei, ei, ma ei tahtnudki vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pidasin samuti silmas seda, et inimesed on erinevad. Minu ema menüü ei sobiks paljudele (rohkelt rasva, rohkelt süsivesikuid). Minu vanaema menüü paneb mul endal “katuse sõitma”. Aeg-ajalt ta ikka tahab mind näljutada ja keedab mulle hommikuks TERVE MUNA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Viimati küsisin temalt sellise hommikusöögi peale, et kas võin pool töö juurde kaasa võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 11:44 e.l. #247274Nesatur
MemberNüüd vanemast peast on ikka priskem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vanaemad ja inimesed, kes on üle 60 või 70 võiksidki olla natukene priskemad.
Suht kole on vaadata mingit kondist ja kõhna vanaema või vanainimest.
“Paks laps, ilus laps.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 11:50 e.l. #247276Aile
MemberVanaemad ja inimesed, kes on üle 60 või 70 võiksidki olla natukene priskemad.Suht kole on vaadata mingit kondist ja kõhna vanaema või vanainimest.
“Paks laps, ilus laps.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paks võib ju ilus vaadata olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…kuid mõtleme ka selle vanainimese peale, kes kannab kogu aeg ämber või paar vett kaasas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 12:13 p.l. #247283Samakamees
MemberMiks seda võetakse kui iseenesestki mõistetavat nähtust…aru ma ei saa. St, kui sa oled 70, siis on lõbu heast vormist otsa saanud?Kuule kammooon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.