Kana asemel kodujuust
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kana asemel kodujuust
- This topic has 48 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 2, 2010 at 1:18 p.l. #246820
Lauri848
MemberOskaks keegi õelda,palju peaks päevas sea-või kanaliha sööma,just massi ja lihaste kasvu jaoks.Söögiisu pole probleem,kuid asi rahas rohkem.
jaanuar 2, 2010 at 1:38 p.l. #246827MoloM
MemberOskaks keegi õelda,palju peaks päevas sea-või kanaliha sööma,just massi ja lihaste kasvu jaoks.Söögiisu pole probleem,kuid asi rahas rohkem.Sellise küsimise põhjal ei oska sulle keegi küll mingit adekvaatset infot anda, mitte midagi sinu kohta teadmata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2010 at 2:18 p.l. #246842kuuliks
MemberOskaks keegi õelda,palju peaks päevas sea-või kanaliha sööma,just massi ja lihaste kasvu jaoks.Söögiisu pole probleem,kuid asi rahas rohkem.See küsimus võiks olla kuskil mujal teemas. Kasuta otsingut. Kasvamise koha pealt on siin teemasid.
jaanuar 3, 2010 at 6:56 p.l. #247069Rookie21
MemberMa ise ka vahetaks hea meelega kodujuustu liha vastu nagu mõned eelnevad postitajad arvavad:D
Aga süüa tuleb seda mis kasulik mitte tingimata hea!
jaanuar 4, 2010 at 9:12 e.l. #247107kuuliks
MemberMa ise ka vahetaks hea meelega kodujuustu liha vastu nagu mõned eelnevad postitajad arvavad:DAga süüa tuleb seda mis kasulik mitte tingimata hea!
Kas sina suudad süüa asja, mis ei maitse, aga on kasulik? Naljakas ei ole veidi süüa seda, mis ei maitse. Alati on olemas alternatiivid.
jaanuar 4, 2010 at 9:19 e.l. #247109Rookie21
MemberNo miks ei suuda, ntx. kodujuust mulle vabse ei maitse aga ikka söön iga päev…päris ilma kodujuustu söömata vast ka ei saa!
jaanuar 4, 2010 at 9:55 e.l. #247113MoloM
MemberNo miks ei suuda, ntx. kodujuust mulle vabse ei maitse aga ikka söön iga päev…päris ilma kodujuustu söömata vast ka ei saa!Palun seleta mis on kodujuustus nii asendamatut, et ilma seda söömata kohe kuidagi ei saa ?
jaanuar 4, 2010 at 10:04 e.l. #247115Impsik
MemberNo miks ei suuda, ntx. kodujuust mulle vabse ei maitse aga ikka söön iga päev…päris ilma kodujuustu söömata vast ka ei saa!Mina arvan kõik on mõtlemises kinni.
jaanuar 4, 2010 at 10:17 e.l. #247117hehee
MemberPalun seleta mis on kodujuustus nii asendamatut, et ilma seda söömata kohe kuidagi ei saa ?Hind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2010 at 3:08 p.l. #247163LaurL
MemberKana saab ju erinevat moodi serveerida, praegu on olemas nii palju erinevaid maitseaineid ja marinaade! Miks üldse vahetada`?
jaanuar 5, 2010 at 4:10 e.l. #247212kuuliks
MemberInimesed ei pea ju sööma seda, mis neile ei maitse. Mingi võimaluse leiab alati. See ei ole ju nagu ravim, mida peab võtma
jaanuar 5, 2010 at 8:26 e.l. #247227hehee
MemberInimesed ei pea ju sööma seda, mis neile ei maitse. Mingi võimaluse leiab alati. See ei ole ju nagu ravim, mida peab võtmaKui toituda ainult sellest, mis meeldib, elatuksin mina kartulist. Seega kaldun siiski arvama, et pean ikka küll sööma ka neid asju, mis eriti ei istu.
Lastele ei maitse pahatihti toorsalat. Jätame selle nende menüüst välja?
jaanuar 5, 2010 at 8:36 e.l. #247230Jarmo Oberst
MemberÕige kehaehitaja sööb vajaduse mitte maitse järgi !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 8:43 e.l. #247232daemonium
MemberInimesed ei pea ju sööma seda, mis neile ei maitse. Mingi võimaluse leiab alati. See ei ole ju nagu ravim, mida peab võtmaInimesed peavad lihtsalt õppima süüa tegema.Kahjuks keskmine eesti naine <30 ei oska ega viitsi süüa teha.
Sealt ka antud kontingendi hulgas pidevad probleemid ülekaaluga.
Võiks ntx vene tüdrukutest eeskuju võtta,kes teevad süüa suurepäraselt ja näevad ka suurepärased välja …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2010 at 9:19 e.l. #247240Aile
MemberInimesed peavad lihtsalt õppima süüa tegema.Kahjuks keskmine eesti naine <30 ei oska ega viitsi süüa teha.Sealt ka antud kontingendi hulgas pidevad probleemid ülekaaluga.
Võiks ntx vene tüdrukutest eeskuju võtta,kes teevad süüa suurepäraselt ja näevad ka suurepärased välja …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teevad süüa küll, kuid tavapärane vene köök on kaugel tervislikust
…ja mingist vanusest näevad nad välja nagu emalaevad.
Üks minu isehakanud sugulane kommenteeris, et
from the age twenty six russian women get the hit by the ugly stick.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult on ka isendeid, kes säilitavad oma vormi ja müts maha …
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.