Kamajahu
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kamajahu
- This topic has 14 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
whitesox.
-
AutorPostitused
-
detsember 24, 2008 at 8:04 e.l. #15944
toonus
MemberKui panna siin saidil otsingusse kamajahu, siis ei leia selle kohta suurt midagi. Ometi on tegemist sportlasele väga olulise toiduainega, mis sisaldab rohkelt kiudaineid, mineraale ja vitamiine. Kama võib asendada paljusid müüdavaid massilisajaid või siis täiendada neid. Kilo hind on veidi üle kolmekümne krooni.
Sisaldab süsivesikuid 63,6g, valke 15,6g ja rasvu 2,7g.
Olen vahelduva eduga seda terve elu söönud. Viimasel ajal olen suurendanud päevast kogust 80 grammini, segades seda teiste taastusjookidega.
Kuidas on teil kama tarbimisega või olen mina väheseid “veidrikke” kes seda toitu hindab ja jumaldab?
Lisalugemist: http://etv.err.ee/index.php?0539936
detsember 24, 2008 at 8:35 e.l. #176211Goleteral
MemberSöön ka ise seda väga tihti, peamiselt just õhtuti.. maitsev ja mõnus ‘kerge’ söök
detsember 24, 2008 at 11:17 e.l. #1762325ander
MemberMinul on kamast kujunenud millegipärast eelkõige suvine toit. Muidugi on ta hea ja tervislik, vajalikke mineraalaineid ja B vitamiine, endale meeldib jogurtiga süüa. Samas, kamamaterjal on suhteliselt töötlemata kraam, toores.Tea kas teda väga palju kühveldada on hea..?
On ju kama sama mis nisu-,odra- ja hernejahu piimatootega segada ja alla neelata. Et siis võiks ka kaerahelbeid ju toorelt süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2008 at 12:58 p.l. #176241Aile
MemberMinul on kamast kujunenud millegipärast eelkõige suvine toit. Muidugi on ta hea ja tervislik, vajalikke mineraalaineid ja B vitamiine, endale meeldib jogurtiga süüa. Samas, kamamaterjal on suhteliselt töötlemata kraam, toores.Tea kas teda väga palju kühveldada on hea..?
On ju kama sama mis nisu-,odra- ja hernejahu piimatootega segada ja alla neelata. Et siis võiks ka kaerahelbeid ju toorelt süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toores on alati hea (m6nede eranditega). Kaerahelbed on toorena v2ga maitsvad, v6id ka leotada tunnike.
detsember 24, 2008 at 1:46 p.l. #176247maximus89
MemberMa kahtlen kas kamajahu on täiuslik valguallikas, see sisaldab ainult taimseid valke ju, peamiselt gluteeni
detsember 24, 2008 at 2:10 p.l. #176252toonus
Mis töötlemisse puutub, siis terad, millest kamajahu valmistatakse, kõigepealt keedetakse, siis kuivatatakse, röstitakse ja siis jahvatatakse.
Nii et toores pole kama ammugi mitte!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2008 at 2:15 p.l. #176255toonus
MemberMa kahtlen kas kamajahu on täiuslik valguallikas, see sisaldab ainult taimseid valke ju, peamiselt gluteeni
detsember 24, 2008 at 4:20 p.l. #176289L6viLeo
Memberpeaks kah seda kama värki proovima:)
detsember 24, 2008 at 7:49 p.l. #176333LB
MemberKui panna siin saidil otsingusse kamajahu, siis ei leia selle kohta suurt midagi. Ometi on tegemist sportlasele väga olulise toiduainega, mis sisaldab rohkelt kiudaineid, mineraale ja vitamiine. Kama võib asendada paljusid müüdavaid massilisajaid või siis täiendada neid. Kilo hind on veidi üle kolmekümne krooni.Sisaldab süsivesikuid 63,6g, valke 15,6g ja rasvu 2,7g.
Olen vahelduva eduga seda terve elu söönud. Viimasel ajal olen suurendanud päevast kogust 80 grammini, segades seda teiste taastusjookidega.
Kuidas on teil kama tarbimisega või olen mina väheseid “veidrikke” kes seda toitu hindab ja jumaldab?
Kuidas ka kasvuga on kui terve elu kama peal olnud
detsember 25, 2008 at 8:13 e.l. #176388Aile
MemberKui panna siin saidil otsingusse kamajahu, siis ei leia selle kohta suurt midagi. Ometi on tegemist sportlasele väga olulise toiduainega, mis sisaldab rohkelt kiudaineid, mineraale ja vitamiine. Kama võib asendada paljusid müüdavaid massilisajaid või siis täiendada neid. Kilo hind on veidi üle kolmekümne krooni.Sisaldab süsivesikuid 63,6g, valke 15,6g ja rasvu 2,7g.
Suur t2nu! Hea postitus. Olen kyll tarvitanud, mitte kyll tihti. Valmistamise tehnoloogia vastu ei ole senini huvi tundnud. Nyyd siis olen informeeritud

80 g p2evas on ikka yyratu kogus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida sa veel sysivesikutest s88d?detsember 25, 2008 at 11:06 e.l. #176415toonus
MemberKuidas ka kasvuga on kui terve elu kama peal olnud
detsember 25, 2008 at 11:27 e.l. #176418toonus
MemberSuur t2nu! Hea postitus. Olen kyll tarvitanud, mitte kyll tihti. Valmistamise tehnoloogia vastu ei ole senini huvi tundnud. Nyyd siis olen informeeritud
80 g p2evas on ikka yyratu kogus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida sa veel sysivesikutest s88d?Kuna mul on praegu nn massiperiood, siis hommikul teen 1,25l pudelisse valmis joogi: 80g kamajahu, 70g maltotekstriini, 40g glükoosi, 30g vadakuvalku,
30g sojavalku, 7g kakaod, 10g linajahu, 7g õietolmu. Enne magamaminekut 30g kaseiini ja tavaliselt lisan sinna veel 25g kama ka, pluss supilusikatäis rapsi- oliiviõli segu. Vahepeal ostan mõne uue toidulisandi ka veebipoest prooviks, et olla kursis mis häid aineid jälle avastatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesmärk on saada siiski u 110 kiloseks loomaks
Mitte mingisuguseks pekimaoks aga mõõtmed võiks järgmised olla: rind 132cm, biitseps 46cm, kõht 98cm, reis 68cm, säär 45cm. Sellega oleks täitsa rahul, siis oleks selles vallas eesmärk nagu täidetud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun endasse ja kui tervis vastu peab, siis ka saavutan selle.
Jõudu kõigile!
jaanuar 7, 2009 at 2:21 p.l. #178307whitesox
MemberKuna mul on praegu nn massiperiood, siis hommikul teen 1,25l pudelisse valmis joogi: 80g kamajahu, 70g maltotekstriini, 40g glükoosi, 30g vadakuvalku,30g sojavalku, 7g kakaod, 10g linajahu, 7g õietolmu. Enne magamaminekut 30g kaseiini ja tavaliselt lisan sinna veel 25g kama ka, pluss supilusikatäis rapsi- oliiviõli segu. Vahepeal ostan mõne uue toidulisandi ka veebipoest prooviks, et olla kursis mis häid aineid jälle avastatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesmärk on saada siiski u 110 kiloseks loomaks
Mitte mingisuguseks pekimaoks aga mõõtmed võiks järgmised olla: rind 132cm, biitseps 46cm, kõht 98cm, reis 68cm, säär 45cm. Sellega oleks täitsa rahul, siis oleks selles vallas eesmärk nagu täidetud! 
Ma usun endasse ja kui tervis vastu peab, siis ka saavutan selle.
Jõudu kõigile!
Nonii, ma proovin ka su retsepti. Jook siis järgmine: 40g kamajahu, 30g vadakuvalku, 30g dextrot ja 30 maltot, pluss 5g kreatiini. Ja see kõik 700ml sheikrisse. Loodan, et kamast kasu ka on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eesmärgiks on massi ja jõudu kasvatada.jaanuar 7, 2009 at 2:42 p.l. #178310toonus
MemberNonii, ma proovin ka su retsepti. Jook siis järgmine: 40g kamajahu, 30g vadakuvalku, 30g dextrot ja 30 maltot, pluss 5g kreatiini. Ja see kõik 700ml sheikrisse. Loodan, et kamast kasu ka on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eesmärgiks on massi ja jõudu kasvatada.Usu mind, kama on tegija!
Tegijad kulturistid/jõutõstjad sellest eriti ei räägi, sest kõik nad on ju äriga seotud. Igasuguste massilisalate müük langeks tohutult, kui kõik hakkaksid oma jõujookide hulka kamajahu segama!
jaanuar 7, 2009 at 3:02 p.l. #178317whitesox
MemberUsu mind, kama on tegija!Tegijad kulturistid/jõutõstjad sellest eriti ei räägi, sest kõik nad on ju äriga seotud. Igasuguste massilisalate müük langeks tohutult, kui kõik hakkaksid oma jõujookide hulka kamajahu segama!

Täitsa võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.