Skip to main content

kalorid päevas

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kalorid päevas

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    suspensioon
    Member

küsimus on selline, et kui palju kaloreid on normaalne päevas süüa. Olen 24.a ja 80 kg.Palju on niisama vaja kaloreid ja palju on vaja kui trenni teed-u 1h päevas

-aron-
    Member

küsimus on selline, et kui palju kaloreid on normaalne päevas süüa. Olen 24.a ja 80 kg.Palju on niisama vaja kaloreid ja palju on vaja kui trenni teed-u 1h päevas

Mis eesmärgix?

suspensioon
    Member

eesmärgiks on alguses võtta natuke alla kuskil 75 peale ja samal ajal ka lihast kasvatada

rinaldo
    Member

Ma kasvataks sinu sinu asemel praegu lihasmassi ja käiks vaikselt jooksmas. Hiljem võiks rohkem alla võtta. Ma pole muidugi mingi spetsialist.

Kaval
    Member

kaalukaotus ja lihasmassi kasvatamine on oletatavast suhteliselt võimatu, aga kui migni nimipiga hakkama saad siis anna kõigile teada:) see nõuab väga kriipsu peal toitumist ja treeningut

kuuliks
    Member

BAV arvuti annab enam-vähem teada kui palju Sa peaksid saama.

Capricorn
    Member

kaalukaotus ja lihasmassi kasvatamine on oletatavast suhteliselt võimatu, aga kui migni nimipiga hakkama saad siis anna kõigile teada:) see nõuab väga kriipsu peal toitumist ja treeningut

Kusagil teemas vist keegi mainis ka, et algaja puhul on see isegi võimalik, ainult mõnda aega loomulikult.

meesi
    Member

Kui ma ei eksi on matemaatiliselt kindlaks tehtud üks arv- 28,66(kui arv on vale võib seda parandada)

Korruta oma kehakaal sellega saad teada, kui palju Sa võid tarbida päevas kaloreid. Kui sööd sellest üle võtad juurde,kui alla siis kaal väheneb

Lisaks, kui teed 30min aeroobset trenni kulutad ca 500kalorit(muidugi sõltub intensiivsusest)

30 min normaalset jõusaali treeningut pidi kulutama 300 kalorit (muidugi sõltub milliseid harjutusi teed)

ja üks nael(450grammi) puhast liha pidi kulutama 50kalorit rohkem.

painkiller
    Member

Sellist kindlat arvu küll pole olemas, sest inimesed on erinevad. (ainevahetus)

rainisk
    Member

See arv võib keskmine olla, kuid sõltub paljudest asjadest !

Näiteks – üks mu tuttav teeb 8 h väga rasket füüsilist tööd päevas + 2 h trenni – kokku 10 h energiakulutamist.

Teine samas on kontorirott kelle suurimaks raskuseks on kilomeetrike töölt koju kõndida. Kas nende päevast energiakulu annab võrrelda ?

Abiks võib olla jh BAV arvuti tööriistades.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.