Skip to main content

Kalmuse kohta

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kalmuse kohta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    Oleg109
    Member

Lugesin selle nädala ajakirjast kroonika, et M.Kalmus on võlgades, tal on maksmata korteri üür u. 8800 kr. Veel oli kirjas see et mees on peale seda kui ta sai karistuse mingite ainete võtmise eest 8 a. võistlus keelu on ta lülitanud oma mob telefoni välja ja on kuhugi kadunud!

On see tõesti nii!?Huvitav lugu..

Raivo Piiber
    Member

Kui sul huvi on, siis küsi seda Mareki enda käest, ok?Arvan, et see pole koht, kus levitada jutte ja oletusi!

hugo boss
    Member

kuule ära usus kõike mida meediast loed.

hatebreed
    Member

Mis sa sellest kroonikas loed. Loe normaalseid ajalehti nagu Postimees vm ja saad enam vähem kindel olla et sulle mingit väljamõeldud jama ette ei söödeta.

Fle
    Member

irw@kroonika

Sten
    Member

Suht jah, ära aja siin mingit laimu edasi, kui sa midagi kindlat ei tea

superkaak
    Member

aga kas te ülejäänud võite kindlalt väita et see ei ole tõsi vä

Raivo Piiber
    Member

1.ei loe sellist saastakirja nagu Kroonika

2.kuna midagi kindlalt ei tea, siis ka ei võta sõna sel teemal

3.ikkagi arvan, et kui kellelgi on huvi selle küsimuse vastu, siis võiks uurida otse algallikast s.t.Marek Kalmuse enda käest, mitte spekuleerida selle ümber, mida kirjutas meditsiiniajakiri Kroonika

hugo boss
    Member

ei saa võita et see pole tõsi aga ei saa ka väita et see on tõsi. noo igasatahes elge on see et meedia põhjkal ei saa küll ühtegi järeldust teha. bnoja mis see meie asi üldse on järeldada. see on imimese eraelu.

Sphinx
    Member

”Kroonika” üldse mingi kahtlane asi… ei loe ise muidu seda

kame
    Moderator

kõigil võib olla elus raskusi ja tavaliselt kõigil ongi! arvan et see siiski inimese eraelu ! kroonikale meeldib kui kellelgi jamad aga midagi head nad ei taha kellestki teada – lihtsalt kõmu teevad!

mõttetu ajakiri üldse!

daemonium
    Member

aga kas te ülejäänud võite kindlalt väita et see ei ole tõsi vä
    Raivo Piiber
    Member

Äkki lõpetaks nüüd selle teema ja jätaks asja Mareki ja Kroonika vahel klaarida?

swoosh
    Member

ma arvan ka et see pole siin eriti asjakohane teema:S

see on ikkagi inimese eraelu ja see ei tohiks meid huvitada ja kui nii väga huvitab sis oleks kõige õigem seda Kalmuse enda käest küsida,mitte siin seda juttu levitada.ja mina ei tea sellest midagi,et kas see jutt vastab tõele või mitte ja ei tahagi teada!!!

bacardi
    Member

kui mina teda viimati nurga taga nägin siis ta oli ikke puhta ###### omadega, süstal veenis ja istus, ei saanud arugi vist mis ma teen seal, aga noh ma tõmbasin laksu sisse ja panin jooksu siis

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘Kalmuse kohta’ is closed to new replies.