Kalmuse eetrikeeld
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kalmuse eetrikeeld
- This topic has 188 replies, 46 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2011 at 12:43 e.l. #300879
AlanBStard
ModeratorMnajj HOPLESS CASE. Kust sa lugesid välja, et sa sõna võtta ei tohi? Lihtsalt ütlesin ka mis MINU ARVATES MULLE silmajääb, on see, et nagu Marek ei suudax ise enda seisukohti ja vaateid väljendada,kuna sa teed seda tema eest.Olgem ausad, Kalmus ei ole üldse hea avalikkusega suhtleja, pressiesindaja ei teeks iseenesest paha. Aga Arch pole kuigipalju parem.
Suhtlemisoskus on üldiselt 90% kaasasündinud anne, et mitte öelda kunst või magik, ja tihti pole üldse lihtne aru saada, miks kasvõi kahele pealtnäha täiesti identsele sõnavõtule tuleb täiesti erinev reaktsioon. Ok, Kalmus teeb palju ka lihtsalt äratuntavaid ja teadlikult välditavaid vigu.
Suhtlemisoskus käib EQ, mitte IQ alla. Natuke annab kaasasündinud EQ-talendi puudust IQ-ga kompenseerida, aga mitte palju.
Nagu saatetegijad ütlesid, siis see jupp tuli hea välja, järelikult päris otseselt eetrikeeldu selle avalikkusega suhtlemisega seostada ei saa, rohkem ühe suurfirma silmakirjaliku moraaliga. Kaudselt muidugi saab, ehk ülihea suhtleja keerutaks ennast igasugusest olukorrast välja ja ei laseks ennast negatiivse kuvandiga seostada.
mai 6, 2011 at 5:00 e.l. #300883Undionu
MemberHuvitav on see, et ETV eetrisse dopingumees Kalmus ei kõlba, aga korduvalt erinevates asjades süüdi mõistetud kurjategija Lepajõe sobib küll?
mai 6, 2011 at 5:57 e.l. #300887IVARK
MemberHuvitav on see, et ETV eetrisse dopingumees Kalmus ei kõlba, aga korduvalt erinevates asjades süüdi mõistetud kurjategija Lepajõe sobib küll?Hea tähelepanek ja sellele vastas kaudselt juba Alan ära, Lepajõe on hea suhtleja.
mai 6, 2011 at 8:22 e.l. #300907alatud
MemberSee tüüp oleks siis sobinud härra Summi reklaami?
Tuletame meelde, kellest oli siin foorumis paar kuud tagasi teema. Selles teemas pidas üks autoostja Mr Mesi petiseks. Olevat nii olnud, et autoostja ostis Mesi käest auto, ilma, et Mesi oleks teavitanud, et auto on mingi võla tagatisena. Auto ei olnud Mr Mesi nimel ka, seepärast Mr Mesi valetas endale autoomaniku nime ja oma passi ega ID-kaarti ostjale ei näidanud.
Kui raha oli makstud ja auto ostetud, siis sai ostja teada, et auto on eelmisel omanikul kuskil tagatiseks.
Mõni aeg hiljem nägi autoostja ja ta sõber Mr Mesi tänaval. Mesi pani ostjaid nähes juba kaugemalt jooksu, kuid autoostja ja ta sõber said ta kätte. Siis nad kontrollisid Mr Mesi isikut tõendavat dokumenti ja nägid ta päris nime.
Seejärel autoostja googeldas ta nime ja leidis, et see tüüp on siinse foorumiga seotud ning tegi selle tüübi tegude kohta siia teema. Paraku see teema ei püsinud siin üht päevagi üleval.
Seega omade vembud mässitakse kinni. Pole ta nii paipoiss midagi. Kas siis selline on mingis mõttes parem kui M.K? Lastele eeskujuks?
Autoostja tehtud teemas oli juba foorumlaste hoiakut näha- hoiak oli selline, et kui meile mingil moel oma juttu ära ei tõesta, siis järelikult on see alusetu laim.
Ja nüüd siin teemas ütleb keegi nightq, et Archangel-il peaks oma arvamuse avaldamise pärast häbi olema. Archangel ütleb vastu, et teil endil peaks häbi olema. Ja siis on jälle kõik kogu massiga ühe inimese vastu. Nagu Archangel-il või kellelgi teisel ei tohiks oma isiklikku arvamust olla.
Siin postitustes on väga hästi näha, kuidas lolli mängitakse. Daemunium, kes on siin foorumis aastaid aktiivne, küsib, et mida tähendab poliitiline susserdamine. Järgmine mängib lolli, küsib, et kellele see lotoklipi kaotamine kasulik oleks.
Martin Aarele niipalju teadmiseks, et karismaatilisemat tegelast, kui Mr Mesi Eesti vabariigis ei leidu.mai 6, 2011 at 8:40 e.l. #300912nightq
MemberOle nüüd tore poiss ja loe see teema uuesti läbi, eriti mu kahte postitust “häbi” osas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2011 at 8:51 e.l. #300913Pents
MemberKrt mingi reklaami pärast nüüd nii tuuris kõik.. eetrisse minnes oleks Bonanza nagu Pantalone kohe 2x kuulsam olnud, et nüüd nutab?
mai 6, 2011 at 9:03 e.l. #300916jrx
MemberMinu arust on naljakas see, et iga poole aasta tagant on uus tüli, uus jama, uus leppimine. Ja nii viimased paar kolm aastat, kuni mina siin foorumis olen olnud.
mai 6, 2011 at 9:17 e.l. #300918IVARK
MemberMinu arust on naljakas see, et iga poole aasta tagant on uus tüli, uus jama, uus leppimine. Ja nii viimased paar kolm aastat, kuni mina siin foorumis olen olnud.Naljakas jah. Kui ikka läbi ei saa, siis ei peaks leppima ka. Naiselik käitumine ma ütleks kogu selle jama kohta.
mai 6, 2011 at 9:22 e.l. #300919gmaster
MemberLoll küsib siis, et kellele see niiväga kasulik siis olnud oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Et kui Kalmus telekas, siis Oti wräppe ja Herat ei osteta või
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Ega me ameerikas ole, kust teleesinemiste eest makstakse ja teenitakse miljoneid ja luuakse ja uputatakse firmasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt pole eriti viisakas selliseid väljendeid kasutada, eriti võõraste kohta.
Aga jrxil täitsa iva sees. Kogu aeg peab tolm ja sopp keerlema.
mai 6, 2011 at 9:30 e.l. #300920nightq
MemberNaljakas jah. Kui ikka läbi ei saa, siis ei peaks leppima ka. Naiselik käitumine ma ütleks kogu selle jama kohta.Pigem lapsik
mai 6, 2011 at 9:39 e.l. #300922AlanBStard
ModeratorMis seal vahet on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2011 at 9:41 e.l. #300923AlanBStard
ModeratorKrt mingi reklaami pärast nüüd nii tuuris kõik.. eetrisse minnes oleks Bonanza nagu Pantalone kohe 2x kuulsam olnud, et nüüd nutab?“Mingi reklaami”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis see põhiline rahastamisallikas spordis võiks olla?
mai 6, 2011 at 9:53 e.l. #300925Archangel
MemberUsun, et paljud teist on siin liialt naiivsed, et kogu seda värki mõista.
Mõnele ei jõua hästi kohale kui suur osa maailmast tegelebki ainult sita keeramisega 24/7. Ütleks, et selle ümber maailm vaat-et pöörlebki. Mida rohkem sa teiste elu sitemaks teed, seda paremaks läheb su enda oma.
Üksiku eraldiseisva intsidendina pole muidugi tegemist millegagi, mis Kalmuse elu märkimisväärselt mõjutaks või kellegi teise elu tuntavalt paremaks teeks. Tegemist on lihtsalt ühe olukorraga mitmete hulgas, mille mõju kuhjub.
Oleks mu elu teistsuguseid radu pidi liikunud siis oleksin võib-olla samuti teiesugune, kes ei mõista kogu seda poleemikat ning sõimaks Kalmust mõttetuks vingujaks. Kahjuks tean omast käest kui lihtne on kellegi elu tunduvalt sitemaks teha. Kitud kellegile õigel ajal, näitad näpuga jne. Uskumatult lihtne isegi.
Kui ma tahaksin (Märgin ära, et “ei taha”) siis ma võiksin korraldada olukorra, kus mõni teist oleks järgmised 6 kuud uurimise all asja eest mida te ei teinud. Otseloomulikult ei jää te süüdi, kuid kuidas see teie psüühikale ja ülds elukorraldusele mõjuks? Kuidas mõjuks mõnele ärimehele see, et ta järgmised 6 kuud oma elukohast lahkuda ei tohi? Kuidas mõjuks see, et peaksite mitu korda kuus prokuröri juures käima?
Vaevalt, et ma siin eriti kellegi maailmavaadet muudan, aga minu arust ei tea enamik teist ümbritsevast maailmast just kuigi palju, kui Kalmuse juttu lihtsalt niisama vingumiseks peate.
Ei tea mina ega ei tea enamik teist mitte midagi sellest, mis toimus kulturismi telgitagustes aastaid tagasi, millest Marek tihtipeale räägib. Kuid mul ei ole mitte mingit põhjust Marek’it mitte uskuda. Enamik teist automaatselt teeb Marek’i sõnavõtud maha ilma, et ise oleks kõige vähematki asjaga kursis millest jutt käib. Aga ok, see ei ole lihtne teema ning selles suhtes jään ka ise teadmatusse enamuses…
Võib-olla näen nii mina, kui Kalmus kolli seal, kus seda ei ole. Kuid reaalselt on sellised “susserdamised” niivõrd tavalised…
mai 6, 2011 at 9:53 e.l. #300926Ott Kiivikas
MemberSee tundub mulle rohkem iseendaga kaklemise moodi…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga raske on kakelda, kui vastane ei viitsi või ei pea vajalikuks sinu tahte peale reageerida – see ajabki tõenäoliselt veel rohkem närvi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2011 at 10:20 e.l. #300931soomusk
MemberUsun, et paljud teist on siin liialt naiivsed, et kogu seda värki mõista.Mõnele ei jõua hästi kohale kui suur osa maailmast tegelebki ainult sita keeramisega 24/7. Ütleks, et selle ümber maailm vaat-et pöörlebki. Mida rohkem sa teiste elu sitemaks teed, seda paremaks läheb su enda oma.
Üksiku eraldiseisva intsidendina pole muidugi tegemist millegagi, mis Kalmuse elu märkimisväärselt mõjutaks või kellegi teise elu tuntavalt paremaks teeks. Tegemist on lihtsalt ühe olukorraga mitmete hulgas, mille mõju kuhjub.
Oleks mu elu teistsuguseid radu pidi liikunud siis oleksin võib-olla samuti teiesugune, kes ei mõista kogu seda poleemikat ning sõimaks Kalmust mõttetuks vingujaks. Kahjuks tean omast käest kui lihtne on kellegi elu tunduvalt sitemaks teha. Kitud kellegile õigel ajal, näitad näpuga jne. Uskumatult lihtne isegi.
Kui ma tahaksin (“]Märgin ära, et “ei taha”) siis ma võiksin korraldada olukorra, kus mõni teist oleks järgmised 6 kuud uurimise all asja eest mida te ei teinud. Otseloomulikult ei jää te süüdi, kuid kuidas see teie psüühikale ja ülds elukorraldusele mõjuks? Kuidas mõjuks mõnele ärimehele see, et ta järgmised 6 kuud oma elukohast lahkuda ei tohi? Kuidas mõjuks see, et peaksite mitu korda kuus prokuröri juures käima?
Vaevalt, et ma siin eriti kellegi maailmavaadet muudan, aga minu arust ei tea enamik teist ümbritsevast maailmast just kuigi palju, kui Kalmuse juttu lihtsalt niisama vingumiseks peate.
Ei tea mina ega ei tea enamik teist mitte midagi sellest, mis toimus kulturismi telgitagustes aastaid tagasi, millest Marek tihtipeale räägib. Kuid mul ei ole mitte mingit põhjust Marek’it mitte uskuda. Enamik teist automaatselt teeb Marek’i sõnavõtud maha ilma, et ise oleks kõige vähematki asjaga kursis millest jutt käib. Aga ok, see ei ole lihtne teema ning selles suhtes jään ka ise teadmatusse enamuses…
Võib-olla näen nii mina, kui Kalmus kolli seal, kus seda ei ole. Kuid reaalselt on sellised “susserdamised” niivõrd tavalised…
Vaevalt, et enamik peale sinu naiivsed on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. Üldiselt tundub, et sul on katus lõplikult ära sõitmas.. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.