Kalmuse eetrikeeld
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kalmuse eetrikeeld
- This topic has 188 replies, 46 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
mai 5, 2011 at 8:57 e.l. #300640
Alexander Andrusenko
ModeratorPaar meest tuleks jah juba vanade lolluste eest rattale tõmmata, vahet pole suurt kas hetkel või hiljaaegu ka mingi pasaga hakkama saanud.Ott muidugi suur staar, sry telefilmistaar, tal nüüd enam aega käpiknukkudega jamada. Tänud sõber, et tööotsa andsid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja rebane on lihtsalt itimees, reaalsest maailmast ei jaga poolt matsugi.Nii harva kui siin lehel midagi kommin siis edaspidi lisan Rebase jaoks selgituse, et ta kindlalt aru saaks. A´la – HUUMOR, SATIIR või …
Antud post on SATIIR!
Ja sa imestad, et eetrikeelu said?
mai 5, 2011 at 9:03 e.l. #300641nightq
MemberMina küll enam ei imesta. Sorri, aga Marek… sa teed iga postitusega endale lihtsalt häbi, mis sest, et ise sellest aru ei saa
mai 5, 2011 at 9:11 e.l. #300642Bonsuna
MemberMina küll enam ei imesta. Sorri, aga Marek… sa teed iga postitusega endale lihtsalt häbi, mis sest, et ise sellest aru ei saaNii kurb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sry Rebasele ka: …
mai 5, 2011 at 9:33 e.l. #300643Archangel
MemberMina küll enam ei imesta. Sorri, aga Marek… sa teed iga postitusega endale lihtsalt häbi, mis sest, et ise sellest aru ei saaMinu arust teeb terve see foorum endale praegu häbi.
Marek räägib lihtsalt ja selgelt nii nagu asjad on. Millegi pärast on see enamikele vastukarva ning siis hakatakse vinguma ja tõmblema. Et milles nagu probleem on ei saa mina lihtsalt aru?
Millega see Marek endale häbi teeb?
Kas kuskil on mingid etiketireeglid mis väidavad, et kui sulle sitta keeratakse pead ümber kummarduma ning laskma end tagant panna? Et kui sõna võtad enda kaitseks siis tehakse millegi pärast hoopis sind ennast maha?
Või tõesti on teil kõigil 10x rohkem kogemusi ja teadmisi kulturismimaastikust, et teate 100%lise kindlusega väita, et Marek’i sõnadel pole tõepõhja all. Et niisama mees vingub ja nutab ja süüdistab teisi? Miks ta peaks seda tegema?
Ehk kokkuvõttes jääbki mulje, et kõik on Marek’i vastased kuna teile “tundub”, et mees lihtsalt süüdistab oma ebaõnnes teisi kogu aeg. Ning üldjoontes olen nõus sellega, et vähem vingumist on alati mehisem. Kuid antud juhtudel on jäänud mulle ka juba mulje, et Kalmusele üritatakse “ära panna” juba viimased paar aastat ning stabiilselt keeratakse käru.
Tema asemel oleks mul juba juuksed hallid ning vererõhk laes. Ma arvatavasti vinguks ise 10x rohkem. Miks peaks ükski inimene lihtsalt näpp ###### istuma ning laskma ennast peedistada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Internetis on kõik kõvad mehed – laimatakse meest kellega pole vbl elu seeski sõna vahetatud ega teata muud kui ajakirjandusest loetakse. Mida siis veel oodata? Nii tavaline ju eestlaste jaoks lihtsalt võtta sõna teemal millest ei teata mitte midagi. EI teata osapooli ega sündmusi – kuid targutama ollakse varmad…
mai 5, 2011 at 9:50 e.l. #300647Nana
MemberMu meelest aga on nõme see, et nii kui Kalmusest jutt nii tõttad sina kohe teda õigustama, minu silmis teeksid sa Marekust nagu mingi äta-päta, kes ei suuda enda eest rääkida, et sina “appi” tõttad. Holger, Marek on suur mees ja suudab siin ise ka rahvale vastu öelda/kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 9:52 e.l. #300649nightq
MemberKui Kalmust klippi soovitati, siis miks peaks keegi kulturismimaastikul teda pärast saate filmimist maha tegema? Kaldun arvama, et otsus tuli siiski ERR`i poolt, kellele ilmselt ta dopinguminevik lihtsalt ei meeldinud ja kuna Summi näol on tegemist väga lastesõbraliku tegelaskujuga, siis seda enam.
PS: Ei targuta, vaid mõtlen loogiliselt ja ei tee kedagi maha, nii et sellised jutud paluks jätta.
mai 5, 2011 at 10:15 e.l. #300652Archangel
MemberTäpselt minu sõnad.Et siis mida. Halvustada võivad kõik – aga kaitsta ei tohi mitte keegi? Lollus ju.
Teil on kõigil ikka väga imelik arusaam sellest kuidas inimestevahelised suhted peaksid töötama. Miks ma peaksin lihtsalt laskma oma sõpru ja tuttavaid mustata?
Vähe sellest, iga kord kui Kalmus midagi ütleb siis vingute pärast veelgi rohkem. Ma lihtsalt üritan mõne positiivse sõna ka sekka öelda.
Aga tundub, et Eestlase lemmiktoit on ikka jätkuvalt teine Eestlane. Oeh. Pole eriti agressiivne inimene, kuid mõnel teil lööksin küll pead korralikult kokku. Võib-olla loksub midagi õigesse kohta tagasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 10:16 e.l. #300653Aile
MemberMinu arust teeb terve see foorum endale praegu häbi.Marek räägib lihtsalt ja selgelt nii nagu asjad on. Millegi pärast on see enamikele vastukarva ning siis hakatakse vinguma ja tõmblema. Et milles nagu probleem on ei saa mina lihtsalt aru?
Millega see Marek endale häbi teeb?
Kas kuskil on mingid etiketireeglid mis väidavad, et kui sulle sitta keeratakse pead ümber kummarduma ning laskma end tagant panna? Et kui sõna võtad enda kaitseks siis tehakse millegi pärast hoopis sind ennast maha?
Või tõesti on teil kõigil 10x rohkem kogemusi ja teadmisi kulturismimaastikust, et teate 100%lise kindlusega väita, et Marek’i sõnadel pole tõepõhja all. Et niisama mees vingub ja nutab ja süüdistab teisi? Miks ta peaks seda tegema?
Ehk kokkuvõttes jääbki mulje, et kõik on Marek’i vastased kuna teile “tundub”, et mees lihtsalt süüdistab oma ebaõnnes teisi kogu aeg. Ning üldjoontes olen nõus sellega, et vähem vingumist on alati mehisem. Kuid antud juhtudel on jäänud mulle ka juba mulje, et Kalmusele üritatakse “ära panna” juba viimased paar aastat ning stabiilselt keeratakse käru.
Tema asemel oleks mul juba juuksed hallid ning vererõhk laes. Ma arvatavasti vinguks ise 10x rohkem. Miks peaks ükski inimene lihtsalt näpp ###### istuma ning laskma ennast peedistada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Internetis on kõik kõvad mehed – laimatakse meest kellega pole vbl elu seeski sõna vahetatud ega teata muud kui ajakirjandusest loetakse. Mida siis veel oodata? Nii tavaline ju eestlaste jaoks lihtsalt võtta sõna teemal millest ei teata mitte midagi. EI teata osapooli ega sündmusi – kuid targutama ollakse varmad…
Ole ise siis targem ja ära võta sõna.
mai 5, 2011 at 10:19 e.l. #300654Nana
MemberEi no APPPIIIIII!!!! Kle Holger loe oma postitus nüüd läbi ja loe ka enamus teised oma postitused siin fitness.ee`s läbi.
Mul ei ole Kalmuse vastu absoluutselt mite midagi ja ma ei näe halba ka selles kui sõber sõpra kaitseb, kuid saa aru Kalmus oskab ise ka siin vajadusel inimesi p..e saata. Aeg ajalt sinu komme lugedes on mul mulje, et kas Ott või Kalmus isiklikult kirjutavad, kuna sa nii hästi teadvat mida nad mõtlevad ja kohe kribad nende eest……..
mai 5, 2011 at 10:33 e.l. #300655nightq
MemberPole eriti agressiivne inimene, kuid mõnel teil lööksin küll pead korralikult kokku. Võib-olla loksub midagi õigesse kohta tagasi.Tuletan meelde, et foorumis vägivalla õhutamine või sellele vihjamine on keelatud ja karistatav.
mai 5, 2011 at 10:35 e.l. #300656IVARK
MemberJah, ilus oled isamaa kui lugeda seda teemat! Miks näha igalpool tonti, otsus võis tulla ERR-st ja asi ants. Seal on ka niiditõmbajaid igasuguseid. Tahe klippi valmistada oli olemas aga kas kõik eelnevalt ka kooskõlastatud oli ERR-s. Teatavasti tegi Kalev Vapper ka kunagi mitteametlikult Eesti krooni tuleku puhul muudatusi programmi, sel ajal see aksepteeriti erakorralise sündmuse puhul.
Kalmuse klipiga läks aga teisiti. Erinevalt vandenõuteooriatest on enamasti asjad lihtsamad kui paistavad.
mai 5, 2011 at 10:38 e.l. #300657Archangel
MemberNana – ole nüüd. Et kui teema on Kalmuse ümber siis ainult Marek võib üldse mingit sõna võtta. Mitte ükski teine inimene ei tohi teda ei toetada ega midagi positiivset öelda? Minu sõnad on minu sõnad. Kirjutan seda mida mina arvan ja ei midagi muud. Kui kõik teised loevad midagi muud välja, siis see on nende probleem. See, et Kalmus ise võib sõna võtta ei tähenda seda, et mul ei oleks õigust avalikus foorumis midagi rääkida.
Iga minu postitus algab või lõpeb sellega, et märgin ära, et tegemist on “minu” arvamusega, minu spekulatsioonide või muu sellisega. Seega mis kuradi õigust on üldse teistel niimoodi tõmmelda. Nagu lasteaed.
Peaks vist jah vähem sõna võtma. Aga minu arust ei ole see ka mingi lahendus. Et mõni inimene ei suuda läbi hammustada seda, mis vahet on “pugemisel” ning lihtsal ja loogilisel arutelul ning sõbra toetamisel siis mnjah… lambakari lihtsalt koos.
Mida ma neile “Onudele” poen? Milleks mul seda vaja oleks? Mõelge nüüd veidi peaga ka. Mul ei ole mitte kellegi ees kohustusi, pugemine Kalmusele, Otile või ükskõik kellele ei annaks mulle mitte midagi.
Toitumiskava ja treeningkava eest maksin raha nagu iga teinegi. Toidulisandite eest maksan raha samamoodi. Niiet mida ma teie arust mingi pugemisega võitma peaksin? Issand jumal küll.
Nagu olen ka varem öelnud, siis mis teil peas toimub mina lihtsalt ei mõista?
Kas on tõesti täiesti mõeldamatu, et minu arvamused ühtivad Kalmuse omaga? Kas on tõesti nii mõeldamatu, et mulle isiklikult samuti see jura ja peedistamine ei meeldi, ning toetan Marek’it tema ettevõtmistes? Mis siin teie arust valesti siis on?
Aga jah. Tundub, et kui Kalmuse eest mõne hea sõna poetad siis oled pugeja ja narr. Kui aga kedagi teist siis oled pailaps ning igati õige mees. Milleks sellised topeltstandardid?
Või üldse – miks peab kellegi toetamine endas enesekasu tingimata sisaldama? Sest seda pugemise all ju mõeldakse. Et ma lihtsalt võtan sõna, et Marek’i või kellegiga häid suhteid hoida, et siis vastutasuks saada midagi… ? Enam lollimat mõttekäiku te ei suuda välja mõelda?
Uskumatu, et nüüd hakatakse lausa mind peedistama. Täiesti ajuvaba.
Kujutage nüüd ette. Teil on hea tuttav/sõber. Ajakirjandus täiega mustab teda. Ning te võtate lihtsalt avalikus foorumis sõna. Lihtsalt paar positiivset nooti sõbra kaitseks. Ning nüüd ronib terve foorum teile selga, et vapsjee pugeja ikka küll. Et midagi paremat pole teha kui talda lakkuda. Et küll su sõber saab ise enda kaitsmisega hakkama ning sa tõmba parem uttu, ei puutu asi sinusse. No mida juttu?

Ja nüüd kujutage ette, mis tunne teil oleks… Usun, et ka teil poleks just kõige parem tunne sees. Ei tee midagi valesti, aga ikka on kellegil vajadus oma interneti “võimu” demonstreerida ning midagi kobiseda.
Laupäeval 17.30 on kõikide sportlaste kokkusaamine Beer Gardenis. Tulge kohale ja öelge näost näkku seda. Iga vähegi endast lugupidav inimene ei lähe internetti pritsima sitta mida ta päriselus öelda ei julgeks. Oeh…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 10:39 e.l. #300659Archangel
MemberBonsuna foorumist.
Saate stsenaristi selgitus:
Tere, Bonsunakad! Mina olen Martin Aare, selle keelatud klipi stsenarist ja toimetaja.
Kõigepealt natukene tausta. ETV-s jookseb saade lotokolmapäev, kus keerutatakse
igal korral ka lotoratast. Lotoratta klippide põhitegelane on mister Summa. Mister
Summa on selline lahe ja kompleksivaba tegelane. Kuid Summ loteriipiletid müüdi välja ja töötati välja uus lotopilet nimega Supersumm, mis tähendab seda, et vana mesilase nukk asendatakse uuega. Seega soovis Eesti Loto klippe sellest, kuidas mister Summast saab Supersumma. Need klipid lähevad eetrisse lotoratta keerutamise asemel. Üks teema, mis mulle pähe torkas – teha episood vahva mesilase muutumisest jõusaalis. Kuna olen Otiga koostööd teinud (nii Kanal2 “Sinu küljes kinni” kui ka kogu FitnessTv materjal) pakkusin stsenaariumit eelisjärjekorras talle. Paraku Ott keeldus ning soovitas tegelast nimega mister Mesi. Kuna mul oli aga vaja karismaatilist ja telekogemusega karakterit, siis helistasin Marek Kalmusele, kes osales ka minu produtseeritud saates “Eesti tätoveerib” ja tegi seda väga hästi. Mind tõepoolest ei huvita, kas Kalmus on oma elus dopinguga vahele jäänud või ei, sest olen veendumusel, et vigu teeme me kõik ja nii nagu ütles üks tuttav vaimulik, et inimene muutub ajas ning tegelikult ei ole me täna need, kes me olime eile. Ühesõnaga, Kalmus oli nõus meile vastu tulema ja leppisime kolmapäevase võtteaja Spartas kokku. Kaks päeva enne võtet saatis Eesti Loto saate produtsentidele ETV-s kirja, et kohe päris alguses nad Kalmuse klipiga alustada ei sooviks, seega lükati jõusaalisketši eetrisseminek nädala võrra edasi. Ja siis hakkas pihta. Tund aega pärast kolmapäevast võtet helistas mulle saate produtsent, teatades Eesti Loto otsusest Kalmuse klippi mitte eetrisse lasta, sest ta on doingut teinud. Kuna klipp tuli väga lahe ning ka ETV meeskonnal puudusid Kalmuse suhtes igasugused eelarvamused jõuti lõpuks nii kaugele, et Eesti Loto lubas klipi üle vaadata. Paraku lükkasid lotoinimesed kohtumise edasi ja hetkel ma ei teagi, kas nad üldse seda näinud on. Esmaspäeval sain saateprodutsent Helenilt kirja, et Eesti Loto tõmbas Kalmuse ja Mr. Summa jõusaaliklipile lõplikult kriipsu peale. Olin Eesti Loto turundusjuhi käitumisest tõsiselt häiritud ning saatsin talle kirja, kus palusin võtta ühendust Kalmusega ja asja selgitada ning vabandust paluda, sest Marek oli ju meile heast tahtest ja tasuta vastu tulnud. Vastust oma kirjale ma ei saanud. Lõpuks sain turundusjuhi telefoniteel kätte. Kõne katkes kaks korda ja lõpuks ei võetud enam üldse vastu. Saatsin sõnumi ja vastus oli suurkorporatsioonile omane – meie suhtleme ainult ETV produtsentidega. Kuna produtsentidega oli juba räägitud, helistasin ise Marekile ja seletasin olukorda ning ütlesin, et võttegrupil on Eesti Loto käitumise pärast väga piinlik. Muuseas, ka mr Summa nuku “hing” Tiit Sukk, kellel oli võtteplatsil Marekiga väga hea klapp, ei mõista Eesti Loto käitumist.
Minu arvamus kogu loost on see, et antud olukorras käitus Eesti Loto väga näruselt ja argpükslikult. Kui soovitakse näha klipis kedagi teist, siis tuleb seda öelda konkreetselt ja mitte tund pärast võtte lõppu. Ja kui julged otsustada, siis julge ka vastutada ja vabandada. Eesti Loto turundusjuht peitis aga pea liiva alla.
Terv,
Martin Aare
mai 5, 2011 at 10:40 e.l. #300660Janika Aavamägi
MemberMul ei ole Sinu kui isiksuse vastu midagi aga võtame Sinu kirjutatud tekste kui fakte:
“Minu arust teeb terve see foorum endale praegu häbi.”
Järeldus Sinu poolt tehtud.
Põhjendus?
Millise osa sellest Fitness.ee foorumile häbi teeb?
Teema algataja?
“Vot selline lugu siis
http://sport.postimees.ee/?id=429509
Võistlemiskeelust saame aru, aga millest eetrikeeld tingitud on?”
Vast mitte.
Järgmine:
“Ja kellele lotosaate klipi kaotamine niiväga kasulik siis oleks?”
Vaevalt..
Edasi:
“Kas põhjendati ka miks ei lastud eetrisse, äkki lihtsalt algne idee näidata kulturisti muutus ja ei peetud pärast enam vajalikuks. Või kuidas seda tellijate poolt selgitati?”
Samuti pole arvamusti kirjutatud…
Next:
“No mis me nüüd keerutame. bonsuna foorumist kumab selgelt läbi, et kalmuse eetrikeelu taga on kõikide maailma hädade põhjus: mees, kelle nimi algab O tähega ja lõppeb tähtedega “…tt Kiivikas”. Kui asjaolud tõesti nii on, siis kas ei peaks mitte sotid selgeks rääkima? usun, et sult fitte keegi ära ei võta. “
Ettapanek sotid selgeks rääkida on häbitegu?
Vaevalt…
Next:
“Tokko saab ka paremalt ja vasakult hoope”
Tokkost artiklid räägivad aga enda arvamus ikka puudub..
Edasi:
“Ajalugu ei vaiki.
Pole asjaga kursis, kes, kunas ja kui palju tarbis. Aga vanasti polnud ju keelatud ka kasutada. “
Kas teadmatus oli häbi?
Edasi:
“Kas ei ole mitte üks ilus eesti vanasõna,et “Suured sulid tõllas,väiksed sulid võllas.”Muidugi selle väikese suli mõiste tuleb Hr Kalmuse juures natuke üle vaadata. “
Vaevalt siiski…
Järgmine:
“See teema võib kiskuda nii põnevaks, et ajalehed hakkavad järjekordselt fitnessi foorumit oma rubriiki ümber trükkima. “
Oletus…
Edasi:
“Ma nüüd enam ei saa päris täpselt aru, kas Kalmus teeb jälle seda ‘nalja’, mis ta treeningvideos ja pärast foorumis nii varmalt mainis või mitte? Et noh, algus laulan üle mägede ja orgude ja pärast oli see ‘sõbralik tögamine’, sest ‘see on ju see mida mehed ikka teevad, huumorist ei saa aru või’.
Et nüüd kõik päris ausalt ära rääkida, peaksin alustama päris algusest. Sest jus päris alguses sai Ott kontorisse kõne, kus talt küsiti, ehk soovib tema Mr Summaga kaadrisee astuda. Ott viisakalt keeldus ja pakkus omaltpoolt alternatiive.. et ehk Mr Mesi… või Kalmus… või ehk mõni kolmas kulturist, kes asjaga tegeleb ja klippi sobiks.
Nii et Ott soovitas Kalmust eetrisse… et hiljem soovitada, et ta eetrikeelu saaks?
Loo moraal? Ei oskagi kohe midagi siia lõppu kirjutada. Heateod ei jää tasumata?”
Minu arust kõige mõistlikum postitus üldse selles teemas…
Edasi:
“Ühesõnaga et lööme mehed kohe alguses risti ja siis pärast vaatame, kas oli keegi süüdi või mitte. “
Tegelikkus…
Edasi:
“Mina küll enam ei imesta. Sorri, aga Marek… sa teed iga postitusega endale lihtsalt häbi, mis sest, et ise sellest aru ei saa “
Kas see see oligi?!?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oihh ja järgmisena tulid juba Sinu sõnad, et terve foorum teeb endale häbi..
Seega Sinu häbitegemise arvamus oli puhtalt oletus ja kuna faktid seda ei toetanud, ei vasta see tõele ja seega võin julgelt patta panna ka Sinu ülejäänud teksti: põhjendamatud oletuses..
Aitäh.
mai 5, 2011 at 10:44 e.l. #300661Nana
MemberMnajj HOPLESS CASE. Kust sa lugesid välja, et sa sõna võtta ei tohi? Lihtsalt ütlesin ka mis MINU ARVATES MULLE silmajääb, on see, et nagu Marek ei suudax ise enda seisukohti ja vaateid väljendada,kuna sa teed seda tema eest. Ning selle kohta, et kui KÕIK teised teisiti välja loevad, äkki sul on raskusi eneseväljendusega siis, kui keegi sinust aru ei saa??? Ülejäänud texti ei viitsinud läbi lugeda sry….
Ühesõnaga, minu sõnavõtt siin teemas on nüüd ammendatud, ütlesin samuti mida MINA ARVAN ja kuda MINA sinu sõnavõtte näen ja kui huvi, siis võime suusõnalist konflikti aretada edasi bonsuna foorumis. Rohkem ma seda teemat ei risusta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.