Kalapulgad?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kalapulgad?
- This topic has 14 replies, 7 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
august:).
-
AutorPostitused
-
juuli 22, 2010 at 5:10 e.l. #20367
august:)
MemberTere
olen harjunud hommikuti tihti kalapulki sööma, toitun muidu väga puhtalt, hakkasin hiljuti mõtlema kas on mõistlik neid süüa, et nad on nagu kalast vorst kes teab mida sisse topitud? kas on ka vahe nendel nt Esva müüb tuunikalast valmistatud kalapulki?
juuli 22, 2010 at 5:40 e.l. #271508Rain 6 kanget
MemberTereolen harjunud hommikuti tihti kalapulki sööma, toitun muidu väga puhtalt, hakkasin hiljuti mõtlema kas on mõistlik neid süüa, et nad on nagu kalast vorst kes teab mida sisse topitud? kas on ka vahe nendel nt Esva müüb tuunikalast valmistatud kalapulki?
ole hea ja vaata, mis pakendil kirjas on. arvan, et saad aru, mis ma sellega mõtlen…
juuli 22, 2010 at 8:18 e.l. #271514hehee
MemberKalapulgad 250 g
külmutatud
Koostis:
ookeanikala ja kalmaar 50%, nisujahu, taimne õli (võib sisaldada GM sojat), vesi, hernekiud, nisutärklis, keedusool (max.1,5 %), pärm, sinepiseemned, till, sidruniõli, must pipar, tshilli, sibul, küüslauk, glükoos, lõhna- ja maitsetugavdaja E621, paprikapulber, kurkumipulber
Kalapulgad hakitud fileest Silver 250 g
külmutatud
Koostis:
ookeanikala 65%, nisujahu, vesi, taimne õli (võib sisaldada GM sojat), keedusool (max.1,5 %), pärm, paprikapulber, kurkumipulber
Tuunipulgad 250 g
külmutatud
Koostis:
Tuunikala 35%, ookeanikala 10%, vesi, nisujahu, taimne õli (võib sisaldada GM sojat), munapulber, hernekiud, keedusool (max 1,5%), maltodekstriin, till, petersell, küüslaugupulber, valge ja must pipar, pärm paprikapulber, kurkumipulber.
Kalapulgad lõhega 250 g
külmutatud
Koostis:
Ookeanikala 45%, lõhe 15%, nisujahu, taimne õli (võib sisaldada GM sojat), vesi, keedusool (max 1,5 %), hernekiud, maitseained (lõhearoom, valge pippar, tshilli, sidrun, sibul, küüslauk, lõhna- ja maitsetugevdaja E 621), glükoos, happesuse regulaator: sidrunhape, pärm, paprikapulber, kurkumipulber.
Kalafileepulgad 250 g
külmutatud
Koostis:
Heigi või mintaifilee 65% (võib sisaldada pindluid), nisujahu, taimne õli (võib sisaldada GM sojat), maisitärklis , keedusool (max.1,5 %), modifitseeritud tärklis, piimavalgud, glükoosisiirup, kergitusained E450, E500, paprika pulber, kurkumipulber, pärm
Mina Sinu asemel harjutaks end ümber.
juuli 22, 2010 at 4:08 p.l. #271542jrx
MemberÜks “lihtsalt” toitumise korrastamise alustamise esimesi reegleid:
Menüüst täielikult välja paneeritud -misganes-.
juuli 22, 2010 at 5:36 p.l. #271563vs
MemberÜks “lihtsalt” toitumise korrastamise alustamise esimesi reegleid:Menüüst täielikult välja paneeritud -misganes-.
Aga kui paneeringuks on nisukliid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2010 at 5:51 p.l. #271567jrx
MemberAga kui paneeringuks on nisukliid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See reegel käib pigem tööstuslike poolfabrikaatide paneeringute kohta ma arvan. Suure hulga rämpsu saab niiviisi menüüst välja.
juuli 23, 2010 at 12:54 e.l. #271604august:)
Membertänan nõuannete eest, võtan kuulda
juuli 23, 2010 at 12:21 p.l. #271622MoloM
MemberTereolen harjunud hommikuti tihti kalapulki sööma, toitun muidu väga puhtalt, hakkasin hiljuti mõtlema kas on mõistlik neid süüa, et nad on nagu kalast vorst kes teab mida sisse topitud? kas on ka vahe nendel nt Esva müüb tuunikalast valmistatud kalapulki?
Ma ka pesen tavaliselt käed ära enne lauda istumist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga osta parem kala nende pulkade asemel, lükka kasvõi ahju ja vähemalt tead mida sööd ja pole ka 2/3 söögist paneering
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2010 at 3:04 p.l. #271629august:)
MemberMa ka pesen tavaliselt käed ära enne lauda istumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga osta parem kala nende pulkade asemel, lükka kasvõi ahju ja vähemalt tead mida sööd ja pole ka 2/3 söögist paneering
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egas ma siis kala ei asendanud kalapulkadega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga tänan nõuannete eest ma üritan endale uut menüüd koostada kuna vana juba hakkab natuke väsitama
juuli 23, 2010 at 4:34 p.l. #271637vs
Memberegas ma siis kala ei asendanud kalapulkadega
aga tänan nõuannete eest ma üritan endale uut menüüd koostada kuna vana juba hakkab natuke väsitama
Puht huvi pärast küsin, kas vana menüü sisaldas siis kalapulki??? St kas see oli spetsialisti koostatud toitumiskava või lihtsalt isiklik harjumuspärane menüü???
juuli 23, 2010 at 6:31 p.l. #271647stamma
Memberpaneeringut vist peavad kartma need, kes elavad pideva hirmu all, et võtavad kaalus muidu juurde. ektomorfidel, kellel raske kaalu juurde saada, ei tule vist paneeritud liha karta?
juuli 23, 2010 at 6:49 p.l. #271649vs
Memberpaneeringut vist peavad kartma need, kes elavad pideva hirmu all, et võtavad kaalus muidu juurde. ektomorfidel, kellel raske kaalu juurde saada, ei tule vist paneeritud liha karta?Noh tegelikult, need poest ostetud valmispaneeringud sisaldavad jumal-teab-mida. Tervislikkuse seisukohast oleks kasulikum ise paneerida.
Hiljuti just maitsesin mingit kräppi (külmutatud paneeritud kalafilee). Vastik oli, vana seisnud õli hais oli juures.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2010 at 6:03 e.l. #271673MoloM
Memberpaneeringut vist peavad kartma need, kes elavad pideva hirmu all, et võtavad kaalus muidu juurde. ektomorfidel, kellel raske kaalu juurde saada, ei tule vist paneeritud liha karta?Ei pea midagi kartma, kuid paneeringuga tihti asi nii, et poest ostetud paneeritud tooted on 2/3 paneeringut ja 1/3 liha/kala, kui niigi palju. Ma lihtsalt isiklikult eelistan süüa liha või kala, mitte paneeringut. Kui tuleb isu paneeritud toidu järele, siis pigem ostan kala/liha või mis iganes ja paneerin ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2010 at 6:18 e.l. #271675hehee
MemberLinajahuga on väga mõnus paneerida.
august 7, 2010 at 9:55 p.l. #272792august:)
MemberPuht huvi pärast küsin, kas vana menüü sisaldas siis kalapulki??? St kas see oli spetsialisti koostatud toitumiskava või lihtsalt isiklik harjumuspärane menüü???Puhtalt isiklikud harjumused, ei saaks öelda, et ta liiga oleks teinud, tol ajal tegin aeroobset trenni pea 3h päevas ja vajasin lihtsalt odavat massi mida võimalikult kiiresti sisse saada, nüüd on eesmärgid teised. Varem ma ei söönud näiteks ültse kaeraputru aga nüüd olen sellega püsti hädas kõigest 2dl kearapudru (mitte kiirkaerahelbed, piimaga keedetud) söömine võtab 40 min või rohkem + valmistamine. Tatraga on palju parem jätad vette ööseks ja hommiku saab ka kiiresti kõhtu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.