Kakao
- This topic has 35 replies, 17 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
vs.
-
AutorPostitused
-
august 23, 2010 at 12:00 p.l. #273975
Nony
MemberVabandan enda uudishimu pärast, aga kas sa oled sellist jooki maitsenud ka, kus on 500ml piima ja 50gr kakaod?…
Mulle tundub, et kui sa mõtled tavalist kakaod, et siis see tuleks paras mürk (500ml piim+50gr magustamata kakaud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )?Mul tekkisid samad mõtted/küsimused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2010 at 12:04 p.l. #273977Nony
MemberKakao on iseenesest väga hea asi, nii et päris hästi sobiks tegelikult trennijärgseks/eelseks:)Olen ise ka näiteks maitsestamata valgule nesquiki lisanud-saad sv, mineraale, vitamiine – need on sinna lisatud.
maitsestamata valgupulbrile kakaod juurde panna on päris mõistlik mõte, olen ka sellele mõelnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tulemuseks šok.-maitseline valk!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise eelistan tavalist magustamata kakaod…
august 23, 2010 at 12:39 p.l. #273978AlanBStard
ModeratorVabandan enda uudishimu pärast, aga kas sa oled sellist jooki maitsenud ka, kus on 500ml piima ja 50gr kakaod?Ma ise umbes nii kangeid teen, mulle meeldib. Mitte taastusjoogiks ja mitte 500 ml, aga kangus on sama.
august 23, 2010 at 1:19 p.l. #273981Nony
MemberMa ise umbes nii kangeid teen, mulle meeldib. Mitte taastusjoogiks ja mitte 500 ml, aga kangus on sama.No tundus kuidagi vääga kange kraam, aga… Ega enne ikka ei tea, kui ise pole proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seega läksin kööki ja proovisin järgi. Päris mõnus ja ütleks isegi, et šokolaadine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Panin törtsu mett ka (ma ikkagi suur magusasõber
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja igati ok jook sai. Seda võiks jahedal sügis(talve)õhtul ka natukese kaneelilisandiga proovida, oleks ilmselt väga nämm
august 23, 2010 at 2:10 p.l. #273987muhhamed
Memberei teadnudki . tänan et teada antsid võtaks kasutusele
august 23, 2010 at 2:28 p.l. #273991Sadist2
Memberpäris kakaod küll ei kannata juua, mäletan tegin kunagi maitsestamata kakaot, esimese lonksu järel tuli see kõik tagasi välja
selline tunne oli nagu jooks mingi tabletisheiki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mulle jääb mõistatuseks see, et kust kohast on taimedel valk
põhimõtteliselt oleks see võimalik, kui see oleks üleüldse teistsuguse ehitusega aine, aga mis meenutab loomse valgu ehitust ning seetõttu võib seda liigitada valkude alla
aga ma küll ei usu, et taimne “valk” kuidagi kasuks tuleb
august 23, 2010 at 3:09 p.l. #273994gmaster
Memberpäris kakaod küll ei kannata juua, mäletan tegin kunagi maitsestamata kakaot, esimese lonksu järel tuli see kõik tagasi väljaselline tunne oli nagu jooks mingi tabletisheiki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mulle jääb mõistatuseks see, et kust kohast on taimedel valk
põhimõtteliselt oleks see võimalik, kui see oleks üleüldse teistsuguse ehitusega aine, aga mis meenutab loomse valgu ehitust ning seetõttu võib seda liigitada valkude alla
Sellist juttu ei hakka kommenteerimagi.
Mõni pole vist bioloogia tunnis üldse midagi tähele pannud.
august 23, 2010 at 7:07 p.l. #274008Kenzo-
MemberNujh, ma ei arvestanud sellega et kui palju on tegelikult 50g.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Nesquiki pakk on näiteks ainult 200g.. kui ma ei eksi.august 29, 2010 at 8:39 p.l. #274480Nony
Memberpäris kakaod küll ei kannata juua, mäletan tegin kunagi maitsestamata kakaot, esimese lonksu järel tuli see kõik tagasi väljaselline tunne oli nagu jooks mingi tabletisheiki
“>aga mulle jääb mõistatuseks see, et kust kohast on taimedel valk
I.Otsus “Kulturism ja fitness” lk 64:
“Millegipärast kohtab päris tihti väärarusaama, nagu tasuks arvestada vaid loomset päritolu valkude tarbimisega.”
august 30, 2010 at 5:51 e.l. #274493AlanBStard
ModeratorSee päris väärarusaam ikka pole. Loomne kasvatab lihast palju paremini.
Nesquiki pakk on näiteks ainult 200g.. kui ma ei eksi.Nesquik pole ju kakao ka… kakaomaitseline suhkrujook hoopis.
august 30, 2010 at 8:05 e.l. #274509Nony
MemberSee päris väärarusaam ikka pole. Loomne kasvatab lihast palju paremini.Nesquik pole ju kakao ka… kakaomaitseline suhkrujook hoopis.
Taimse päritoluga valgud ei sisalda kõiki asendamatuid aminohappeid, aga koos loomse valguga täiesti kasutatavad! See tarkusetera siis samuti I.Otsuse raamatust.
Aga no Nesquik, see jah rohkem selline “lastejook”… Kuigi oma lapsele teen ise ikka õigest kakaost, sest see suhkrukogus seal ikka üle mõistuse
“>august 30, 2010 at 8:19 e.l. #274512Sadist2
MemberNagu üks tarkusetera ütleb: “ravi samasugust samasugusega” (sõnastus pole kõige parem)
Sellepärast ma arvangi, et taimsest valgust pole normaalset kasu (vähemalt lihaste kasvatamiseks)
september 1, 2010 at 5:35 e.l. #274652AlanBStard
ModeratorMis siin arvata, taimse ja loomse valgu mõju lihase kasvule on ka konkreetselt uuritud.
september 1, 2010 at 9:22 e.l. #274668Nony
MemberAga piim+kakao (ehk taimne+loomne) siis ju igati ok kombinatsioon?!
september 9, 2010 at 6:01 p.l. #275691Sakunne
MemberTe, mehed, nagu ei teaks üldse midagi kakaost:
http://www.coffeetea.info/ee.php?page=news…icle&id=410
lisaks näitavad uusimad uuringud, et kakaouba sisaldab nn. pseudonarkootilisi aineid – need vähendavad stressi ja tõstavad sooritusvõimet.
Nt. kaug- ja mägimatkadele on ammust ajast võetud kaasa šokolaadi.
Varem arvati, et seda ainult energiasisalduse pärast, kui nii, siis oleks olnud parem glükoosi kaasa tassida.
Seega, mida suurem on kakaosisaldus šokolaadis – seda parem see on – praegu on Tallinna Lõunakeskuse Säästumarketis Laima 70% šokolaadi allahindlus 100b=8.90 kr – jooksuga sinna
Uurige allikaid
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.