Skip to main content

Kakao vs. spordijook taastumiseks

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kakao vs. spordijook taastumiseks

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    Wire
    Member

Aga peale intensiivset trenni oleks vaja ju kiirelt omastada valgud, süsikad. Piim aeglustab seda protsessi ju.

jrx
    Member

Aga peale intensiivset trenni oleks vaja ju kiirelt omastada valgud, süsikad. Piim aeglustab seda protsessi ju.

See kiire valguomastamine tuleb su vabade aminohapete reservist.

Blackdom
    Member

See meeletu insuliini lakke ajamine ei too mingit kasu, sportlikus ega ka tervislikus mõttes, kui sa just ühe päeva jooksul mitu korda samu lihaseid läbi ei treeni. Maksimaalse tulemuse jaoks pole insuliini vaja eriti kõrgele ajada.

Mulle maitseb piim ka ilma kakaota ja võin ühekorraga liitri ilma mingi vaevata ära juua. Piima 5 põhilist eelist: lai vitamiinide/mineraalide spekter; suhkruid pole ülemäära palju; sisaldab parajalt rasvu; sisaldab lisaks vadakule kaseiini; suhteliselt madal rafineerituse tase võrreldes pulbrisheikidega.

Milk: The New Sports Drink? A Review

http://www.bodyrecomposition.com/research-…rch-review.html

jrx
    Member

Piimavastased polegi seda teemat avastanud veel…

kunnar
    Member

Mina võtsin seda artiklit tõsiselt ja olen nüüd juba mõned korrad peale trenni kakaod joonud. Väga maitsev spordijook, tänud lingi eest!

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.