Käitumine jõusaalis
- This topic has 41 replies, 24 voices, and was last updated 12 years, 7 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
juuli 2, 2013 at 5:29 p.l. #345826
shoulshaker
MemberPigem häirivad just need tegelased kes mitte midagi ei tee ja omavahel juttu räägivad. Väiksemas jõusaalis on see suht tüütu ja raiskavad lihtsalt ruumi.
Ega mind jätab samuti külmaks mis teised trennis teevad kui pikapeale võivad mõned asjad häirivaks muutuda….
See häirib küll, kui need jutustavad tegelased hõivavad ühe masina rätikuga ära, ise samal ajal eemal jutustades – trenni ei tee ja teistel ka ei lase teha. Küsimuse peale saan pilgu – mida sina naine ka tead – osaliseks .
juuli 2, 2013 at 5:42 p.l. #345827Marxengel
MemberMu meelest ei ole naljakas vaadata, eriti kui eeskirjad ütlevad, et jalanõud peaks kinnised olema. Elementaarne viisakus kaassaaliliste vastu muidugi eelkõige. See, et sul mugav on nii, ei ole sealjuures üldse mingi argument.
juuli 2, 2013 at 5:45 p.l. #345829kronik
MemberMinu tagasihoidlik arvamus – kui just paljajalu pole siis tegu ei ole ju mingi moedemonstratsiooniga. Suhteliselt ükskõik, mis moodi keegi riides on või mida trennis kannab. Oluline, et trenn saaks tehtud ja, kui kange, masinaid vaja jagada siis olla sõbralik. Mis vahet, kui kellelgi on sokk ja sandaal jalas, ma ei saa aru !?!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2013 at 6:09 p.l. #345832kristofeles1
MemberMu meelest ei ole naljakas vaadata, eriti kui eeskirjad ütlevad, et jalanõud peaks kinnised olema. Elementaarne viisakus kaassaaliliste vastu muidugi eelkõige. See, et sul mugav on nii, ei ole sealjuures üldse mingi argument.
õnneks mu jõukas pole seda eeskirjas, niiet suhteliselt ükskõik
juuli 2, 2013 at 6:13 p.l. #345833Kang08
Memberma kannan varbavahekaid jõukas. isegi kükin nendega ja teen säärt. ei ole probleemi kellegil olnud.
Ma küll ei julgeks.Kui kangi pukilt võtad,sammu tagasi astud ja see plätu tilbendab seal jala otsas,siis võib päris mõnusalt koos selle krempliga kuhu iganes otsa sadada kui komistama juhtub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2013 at 6:15 p.l. #345834Sarge
Kinniste jalanõude reegel on sellepärast tehtud, et juhul kui peaks raskus peale kukkuma, siis oleksid tagajärjed väiksemad.
See häirib küll, kui need jutustavad tegelased hõivavad ühe masina rätikuga ära, ise samal ajal eemal jutustades – trenni ei tee ja teistel ka ei lase teha. Küsimuse peale saan pilgu – mida sina naine ka tead – osaliseks .
See on tõesti halb käitumine, kui hõivatakse masin ja kedagi vahele ei lasta. Aga jutustamist ei saa keelata. Jõusaalitreening ongi mõnus ja laiskade inimeste treening, sest reaalselt teedki trenni 15-20 minutit 2 tunni jooksul.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2013 at 6:34 p.l. #345836kristofeles1
MemberMa küll ei julgeks.Kui kangi pukilt võtad,sammu tagasi astud ja see plätu tilbendab seal jala otsas,siis võib päris mõnusalt koos selle krempliga kuhu iganes otsa sadada kui komistama juhtub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hoian varvastega kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2013 at 6:52 p.l. #345839Kang08
Memberhoian varvastega kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma ei kujuta ette,palju seal kangil on,aga kui mingi kolmekohalise numbriga peaks veel varbaga seda plätut hoidma ja ma ei tea mida veel……kinnine jalats on lihtsalt mugavam ja turvalisem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2013 at 7:17 p.l. #345842KuriVari
MemberPaljajalu minumeelest kõige mugavam. Eriti kükki,jõutõmmet või svungi tehes. Ülejäänud harjutuste puhul pole minumeelest vahet mis jalas on (mugavuse mõttes)
juuli 2, 2013 at 7:30 p.l. #345843Marxengel
MemberKinniste jalanõude reegel on sellepärast tehtud, et juhul kui peaks raskus peale kukkuma, siis oleksid tagajärjed väiksemad.
Kas tõesti? Ma ei näe väga suurt vahet, kets ei hoia vähimalgi määral vigastust väiksemana kui tegemist on raskusega. Igal juhul, need, kes aru ei saa, mis teema on palja jala ja spordisaaliga, tundub, et ei hakka aru ka saama. Lootusetu seletamine. Hea, et ei satu väga tihti nende õiguseotsijatega ühte saali.
juuli 3, 2013 at 4:28 e.l. #345458MoloM
MemberPeaks olema tehtud eraldi saalid, ühed siis neile, kes tahavad käia üksteist kommenteerimas (sinna ei ole nii palju treeningvahendeid ka vaja) ja siis teised saalid neile, kes tahavad tõsiselt trenni teha. Tõsiselt olen tähele pannud, et ühed käivadki ainult selleks vist, et teisi kommenteerida ja lausa halvustada. Eks nende endi tegevus ka tegelikult jätab pehmelt öeldes soovida, muidugi on erandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2013 at 5:18 e.l. #345850Low Protein Forever
MemberEga loodust ei saa lõpuni detailideni reguleerida kuigi palju, see reguleerub ise paika.
Te peaks õppima vajadusel ignoreerima teisi, õppige olema ise alati professionaalsed.
Jõusaal on nagu ühistransport, kus pole vaja midagi teistelt eeldada või oodata. Seal tehke omas maailmas oma trenn ära ja savi, mida teised teevad sel ajal.
Nõnda siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2013 at 5:39 e.l. #345852Sarge
MemberKas tõesti? Ma ei näe väga suurt vahet, kets ei hoia vähimalgi määral vigastust väiksemana kui tegemist on raskusega. Igal juhul, need, kes aru ei saa, mis teema on palja jala ja spordisaaliga, tundub, et ei hakka aru ka saama. Lootusetu seletamine. Hea, et ei satu väga tihti nende õiguseotsijatega ühte saali.
Mina ei tea, mida sina arvad. Aga spordisaalide omanikud on mulle selle vastuse andnud nagu ma eespool mainisin ja selle järgi on ka reegel sinna tehtud.
Paljajalu minumeelest kõige mugavam. Eriti kükki,jõutõmmet või svungi tehes. Ülejäänud harjutuste puhul pole minumeelest vahet mis jalas on (mugavuse mõttes)
Kõige mugavam on korvpallijalatsiga. Jalal on tugi olemas ja tald ei ole pehme. Jooksutoss jääb liiga kõrgeks ja pehmeks, et see on natuke häiriv juba.
Oma käitumisega häirivad need mind, kes on enda arust jõhkrad kollid – kaaluvad 130kg ja rasvaprotsent 30. Trenni tehes häälitsevad, möirgavad, tõmblevad ja on teistest üleolevad. Tänu sellele mõned algajamad treenijad ei julge neile lähedalegi minna, eriti kui visatakse halvustav pilk ka.
juuli 3, 2013 at 7:58 e.l. #345868a n d y
MemberOma käitumisega häirivad need mind, kes on enda arust jõhkrad kollid – kaaluvad 130kg ja rasvaprotsent 30. Trenni tehes häälitsevad, möirgavad, tõmblevad ja on teistest üleolevad. Tänu sellele mõned algajamad treenijad ei julge neile lähedalegi minna, eriti kui visatakse halvustav pilk ka.
Kus mujal end siis välja elada ja maksimumpingutuse ajal on see rohkem kui abiks. MyFitnessis tundsin küll end ükskord nagu ahistatuna, kui pingutuse ajal häält tegin ja nägin nn. ärimeeste poolt endal selliseid pilke. Nii, et kui on vaja häält teha, siis tehke! …ja poosetajaid on igasuguseid
juuli 3, 2013 at 2:42 p.l. #345918martinkink
MemberKõige mugavam on korvpallijalatsiga. Jalal on tugi olemas ja tald ei ole pehme. Jooksutoss jääb liiga kõrgeks ja pehmeks, et see on natuke häiriv juba.
Paljudel korvpallijalatsitel on pehme tald, mis ei pruugi paljudele sobida. Ei ole jala all nagu kindlat pinda. Väga head on poksi või maadlusjalatsid – kõrged, kindlalt ümber jala ja õhukese tallaga. Aga plätudes kükke teha… no ma ei tea… kellel sobib andke minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.