Kaitsevägi
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kaitsevägi
- This topic has 157 replies, 66 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
tmks88.
-
AutorPostitused
-
detsember 4, 2008 at 8:05 p.l. #173462
ras-
Membermhh heal sõbral läks ka täiesti isemoodi.
Läks ka arstlikkuse, ei kurtnud midagi ja ongi muidu füüsiselt heas korras, oli täielikult valmis minema ja lausa tahtis..
Kuid oppa… eneselegi üllatuseks lampjalad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. täpselt natukene alla võetava piiri.detsember 7, 2008 at 10:02 p.l. #173927RassXenon
MemberKallid fitness.ee kasutajad, mul oleks teile üks väga asjakohane küsimus. Nimelt ma sooviksin teada, milliste tervisehädade korral armeeteenistusse ei võeta? Endal on mul lampkalad,kas nendega võetakse?Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaitseväes on teatud tasemed lampjalgusel, sesuhtes, et nüüd see väga neid enam ei huvitagi kui sul on natuke lampjalad. Kokku peaks vist olema 3 aset (?). Kui sul on muidugi väga hullusti, siis võid rahulik olla – sind kindlasti ei võeta. Võibolla autojuhiks aga kes teab.
Siis on veel variante seljahädadega, astma, peast segi, nägemisprobleemid. Midagi on ka kõrvataha jäänud, et kui oled usuhull siis armeeteenistusse sind ei võeta
Sain oma arstliku komisjoni kutse ning tahaks teada, mida täpsemalt seal uuritakse ja millised need psühholoogilised testid on?Hehe, eks selle kohta liigu igasuguseid müüte…Täpselt ei hakka siinkohal kommenteerima. Kes teada tahab võib saata PM.
Eks ta tavaline ülevaatus ole – kaalumine, nägemistest, pikkus jne jne…
detsember 7, 2008 at 10:06 p.l. #173928matjusm
MemberNo siiski on full listing “vigadest” olemas: kõlblik, piirangutega kõlblik, ajutiselt piiratud, ajutiselt mittekõlblik, mittekõlblik.Palun loe:
Tänud! Nii detailset vastust ei osanud oodata kuid huvitav oli lugeda.
Aga mis edasi saab kui arstlikus komisjonis käidud? Sest mul on ajateenistus kuni 2011. aastani edasi lükatud ülikooli tõttu ning kui ma praegu arstlikusse lähen, siis ei pruugi selle tulemused vastata sellele millised nad on 3 aasta pärast (kuigi vaevalt et nad nüüd nii väga ka muutuvad).
detsember 7, 2008 at 11:57 p.l. #173934alr89
MemberTänud! Nii detailset vastust ei osanud oodata kuid huvitav oli lugeda.Aga mis edasi saab kui arstlikus komisjonis käidud? Sest mul on ajateenistus kuni 2011. aastani edasi lükatud ülikooli tõttu ning kui ma praegu arstlikusse lähen, siis ei pruugi selle tulemused vastata sellele millised nad on 3 aasta pärast (kuigi vaevalt et nad nüüd nii väga ka muutuvad).
Lehte lugedes jäi silma et 2009 tahetakse vastuvõtu tingimusi muuta, eks googelda täpsemalt.
detsember 8, 2008 at 7:21 e.l. #173949Goleteral
MemberHmm, jäingi seda linki lappama ja vaatan et alakaalust pole midagi mainitud, ülekaal on ilusasti välja toodud erinevate kriteeriumitega aga alakaalust pole juttugi – siis on lood väga halvasti(20. jaanuar arstlik)
märts 12, 2009 at 9:55 p.l. #186368whitesox
MemberSõber ei tunne lõhna ja talle määrati teenistuseks kõlbmatu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .märts 13, 2009 at 8:06 e.l. #186397tarmzz
MemberMa peaks 2010 minema (ülikooliga pikendus).
Loodan, et EI pea minema.. ma olen üks neist, kes tunneb, et sõjaväega läheb lihtsalt aasta raisku.
Kas keegi teab, mis saab näiteks auto liisingumaksetest jms kaitseväeteenistusse minemisel? Kui tööl ei saa käia, siis veidi raske liisingut maksta…
märts 13, 2009 at 10:12 e.l. #186416-Egert
MemberMa peaks 2010 minema (ülikooliga pikendus).Loodan, et EI pea minema.. ma olen üks neist, kes tunneb, et sõjaväega läheb lihtsalt aasta raisku.
Kas keegi teab, mis saab näiteks auto liisingumaksetest jms kaitseväeteenistusse minemisel? Kui tööl ei saa käia, siis veidi raske liisingut maksta…
Saad seal vahepeal pangas ära käia. Küsid pataljonist tõendi, et teenid hetkel seal aega ja pangas esitad sooviga liising peatada teenistuse lõpuni.
märts 13, 2009 at 11:59 e.l. #186429uskumatu
Member.
märts 13, 2009 at 1:21 p.l. #186439-Egert
MemberPool aastat tagasi oli lehes ju artikkel, et ajateenistuse ajal tiksuvad intressid ikka edasi.Minu arust oli see ainult õppelaenude kohta. Aga võin ka eksida. Ise läksin 2008 jaanuaris ja siis veel sai.
märts 29, 2009 at 8:44 e.l. #188912Mikk07
MemberLiisingute kohta ütlen seda, et see on puhas panga vastutulek kui liising peatatakse, kohustatud nad seda tegema ei ole. minuga koos oli neid tegelasi paar tükki, kel liisingut pidid naised maksma ja vaevlema.
Lisaks ei tohi kuuluda ühegi ettevõtte juhatusse või omanike ringi ehk ei tohi majanduslikku tulu saada muialt.
Need piirangud on BS ja armees ei koti need kedagi peale arsti. Kui teenistusse lähed on kõik võrdsed ja peavad kõike kaasa tegema. Kui ei saa, ei suuda, ei taha, siis lähed arsti juurde ja arst otsustab mis saab. Liigne arsti juures käimine teeb teist shlangi ja saate rohkelt “tähelepanu”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu Eesti Kaitseväes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2009 at 9:57 e.l. #188935tarmzz
MemberLisaks ei tohi kuuluda ühegi ettevõtte juhatusse või omanike ringi ehk ei tohi majanduslikku tulu saada muialt.Et kui kuulud juhatusse või omanike ringi või saad majanduslikku tulu mujalt, siis pole lootust liisingupausi osas? Sain ma õigesti aru?
märts 29, 2009 at 10:17 e.l. #188939Mikk07
MemberEt kui kuulud juhatusse või omanike ringi või saad majanduslikku tulu mujalt, siis pole lootust liisingupausi osas? Sain ma õigesti aru?§ 183. Ettevõtluses osalemise ja äriühingutesse kuulumise piirang
(1) Kaadrikaitseväelane ja ajateenija ei tohi:
1) tegutseda ettevõtjana täisühingus või usaldusühingus;
2) kuuluda äriühingu juhtorganisse, kontroll- ega revisjoniorganisse;
3) isiklikult vastutada äriühingu kohustuste eest.
(2) Kaadrikaitseväelane ja ajateenija tohivad omada osaühingu osa, aktsiaseltsi aktsiaid või teisi väärtpabereid.
(3) Käesolevas paragrahvis sätestatud piirangud ei laiene reservväelastele ja valmisoleku reservi lepingu sõlminud reservväelastele nende lepingulises tegevteenistuses oleku ajal.
karistusi antud punkti mitte täitmise osas ei tea
märts 29, 2009 at 11:06 e.l. #188958maddox
MemberEks igaühe kogemus ajateenimisega on erinev, ise läksin ka vabatahtlikult lootuses trenni teha(mida ma seal niiväga teha ei saanud, vaid rohkem oli seal per.se saamist mingite alaarenenud lapse mõistusega oma arust krahvide poolt, ei nimetaks seda disipliiniks) sai ka muidugi kõvasti nalja ja palju sõpru, aga üldkokkuv6ttes ajaraiskamine minu jaoks, lubati korralikku jõusaali,ja et igakell saab käija, siiski esmest korda reaaselt sain sinna alles 3 kuu pärast ja sis, oli ikka jõusaal küll, rinnaltsurumise pink ja poksikott ja pinksilaud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, see oli sis kunagi kui ma Tapal k2isin, nyydsex vist juba korralik saal ka seal olemas, meie saime seal kyll syya ikka j6hkralt, noorteaja l6ppedes olin 12 kilo juurde v6tt, nii et sellega v6is rahul olla, ja kuna ma suutsin seal kohe v2ga alguses ka oma meniskile vigastuse tekitada sis pold meeldiv seal l6puni sellega ringi joosta ja valuvaigistite all metsar2nnakutel k2ija, aga nuh, v2hemalt sain selle eest mingit kompensatsiooni(k6ik saavad, kes oskavad kysida), p6lve see kyll tervex ei tee aga nuh see sellex, ex k6ik ikka oleneb v2eosast kuhu sattud ja mis ajal ja kes sul ylemustex juhtuvad.märts 29, 2009 at 11:12 e.l. #188962whitesox
MemberMa tean küll, et nii mõnelgi peatati liising.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.