Kaitsevägi
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kaitsevägi
- This topic has 157 replies, 66 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
tmks88.
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2008 at 3:57 p.l. #150526
Fdvk
MemberTahaks ka sõjaväkke aga liiga noor (15) , seal hea füüsiline programm,
aprill 16, 2008 at 4:04 p.l. #1505291Dhit
MemberHetkel 10. klass aga kunagi tahaks minna.
Samas ei tea, et kas epale keskkooli või peale ülikooli, juhul kui sisse saan.
aprill 16, 2008 at 4:09 p.l. #150531Vilps
MemberHetkel 10. klass aga kunagi tahaks minna.Samas ei tea, et kas epale keskkooli või peale ülikooli, juhul kui sisse saan.
Mine kindlasti peale keskkooli ja seda vist soovitaks kõik. Väga nõme on nüüd peale ülikooli hakata minema, nagu mina teen.
aprill 16, 2008 at 4:49 p.l. #150536Hellboy
MemberMine kindlasti peale keskkooli ja seda vist soovitaks kõik. Väga nõme on nüüd peale ülikooli hakata minema, nagu mina teen.Ja kindlasti hakka asja juba kooli viimase klassi(12) keskel ajama, sest võib muidu juhtud nii, et passid pool aastat või aasta tühja. Ise pidin teadmatuse pärast terve aasta niisama istuma(idioodi kari on seal komisjonis ja kaitseväes, vähemalt need kes värbamisega tegelevad).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.sodur.com sealt saab igast asjalikku infot uurimiseks.
aprill 16, 2008 at 4:50 p.l. #150538undisputed
MemberTahaks ka sõjaväkke aga liiga noor (15) , seal hea füüsiline programm,Good luck
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2008 at 5:14 p.l. #150542Mansel
MemberTahaks teada, kuidas kaitseväes toitumisega on(mis kellaaegadel, mida ja kui palju?)Muidu olen harjunud 6-7 toidukorda
sööma, ja kas sinna võib toidulisandit kaasa võtta näiteks proteiini?
aprill 16, 2008 at 5:21 p.l. #150543matti
MemberTahaks teada, kuidas kaitseväes toitumisega on(mis kellaaegadel, mida ja kui palju?)Muidu olen harjunud 6-7 toidukordasööma, ja kas sinna võib toidulisandit kaasa võtta näiteks proteiini?
Usu mind,nälga sa seal ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2008 at 5:25 p.l. #150545JACKO
MemberKallid fitness.ee kasutajad, mul oleks teile üks väga asjakohane küsimus. Nimelt ma sooviksin teada, milliste tervisehädade korral armeeteenistusse ei võeta? Endal on mul lampkalad,kas nendega võetakse?Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, paraku ta nii on, et algul võetakse, olenemata astest, lihtsalt osasid asju ei saa seal kaasa teha ning saabaste sisse tellitakse arstilt spets tallad, kuid kui oskad arstlikul ülevaatusel end osavalt ära rääkida, siis pääsed teenistusest. Antud hetkel ei propageeri siin kõrvale hiilimist, kuid nii see on!
aprill 16, 2008 at 5:26 p.l. #150546undisputed
MemberUsu mind,nälga sa seal ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jääb jääb, et hommikuni kuidagi vastupidada, siis pidin igal õhtul enne magama minekut suure halvaa endale kinnitama kõhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2008 at 5:28 p.l. #150547matti
MemberJääb jääb, et hommikuni kuidagi vastupidada, siis pidin igal õhtul enne magama minekut suure halvaa endale kinnitama kõhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot ei tea,mulle on küll vastupidist juttu räägitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2008 at 5:50 p.l. #150553marko4589
MemberMitmes aste, tähendab räägitakse küll, et ei võeta, aga siiski võetakse enamus, need “väiksed hädad” ei loe midagi, vähemalt minu puhul ei lugenud ja see aasta minek sügisel Tallinna vahi pataljoni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi veel sinna läheb või, oleks hea teada, et ka tõsisemad jõuka mehed sinna satuvad ja saaks koos korralikult trenni teha, kui seal muidugi lastakse(pole eriti asjaga kursis).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaitseväes võimalus trenni teha nii palju,kui kulub kõik muidu
aprill 17, 2008 at 10:14 e.l. #150627KennyLumiste
MemberMeid toitlustati väga hästi.
Võtsin kaitseväes + 10 kg juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olin viimane sats kes tegi 12k teenistuse läbi, võite pakkuda kas me olime vihased selle peale või mitte…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ajateenistus võib tunduda aja raiskamisena – nii arvasin ka mina, kuid soovitan kindlasti see pull läbi teha.
Nüüd on sõppradega hea vanu aegu meenutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sportimiseks olid meil väeosast antud dressid ja tossud.
Hommikul oli jooks ja võimlemine + “jooksvalt” kätekõverdused.
Kardan, et jõusaali jaoks aega ei jää kuna päevad on sul sisustatud.
Natukene naljakana tundus see, et kui läksid arsti juurde ja ütlesid et sul midagi valutab, siis anti selle peale Fastum geeli.
Pea valutas – Fastum Gel
Hammas valutas – Fastum Gel
Liigesed valutasid – Fastum Gel
jne
Nu ja kingaviksiga oleks võinud kogu suguvõsa ära varustada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige parem osa on relvadest laskmine ja minule eriti meeldis distsipliin.
Kokkuvõtteks: soovitan kindlasti läbida ajateenistuse! Nüüd on teenistusaeg ainult 8k ja kord pidi ka väga nõrk olema.
aprill 17, 2008 at 11:15 e.l. #150638AnitroK
MemberSöömisega kaitseväes kindlasti muretsema ei pea. Olin Nii Pärnu kui Vahipataljonis ja 8 kuuga tuli pea 10kg. juurde. Vahis on paremad treenimisvõimalused ja linnaloale sai ka treeningute jaoks suht lihtsalt, aga Pärnus me passisime umbes 6 kuud metsas. Esmaspäeva varahommik linnaloalt tagasi, 5 päeva metsas, reedel pataljoni ja õhtul linnaloale. Ja nii terve talv-kevad. Omast algatusest palki tõstma ei hakkanud ja passisid niisama kaevikus ja ootasid “vaenlast”. Läksin kohe peale Keskkooli ja ei kahetse, et läksin. Muidugi tagasi enam ei viitsiks küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2008 at 12:00 p.l. #150649Anonüümne
GuestEnnem oli, et kriminaal korras karistatud isikuid ei pidanud sõjavägi vastu võtma, nüüd vist võtab vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaitseväega peaks olema sama vist? Eeldan “Head” vormi sinna minejalt, tervise seisund peab korras olema, vererõhk ei tohi olla kõrge.Kriminaalkorras karitatud isik, kes on külastanud kinnipidamisasutust ei võeta.
aprill 17, 2008 at 12:51 p.l. #150660Vilps
MemberKokkuvõtteks: soovitan kindlasti läbida ajateenistuse! Nüüd on teenistusaeg ainult 8k ja kord pidi ka väga nõrk olema.
Suvel minnes pead olema 11 kuud, sügisel 8 kuud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.