Käisin rasva % mõõtmas
- This topic has 35 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
ants16.
-
AutorPostitused
-
aprill 6, 2008 at 5:03 p.l. #149032
Sarge
MemberKui sixpack näha, siis pole vaja muretseda
aprill 6, 2008 at 5:56 p.l. #149038krizmart
MemberMul näitas selline aparaat 8%. Samas oli tüüpe kes minuga sama kehaehituse ja kaaluga ning näitas 16%.
aprill 6, 2008 at 6:42 p.l. #149045ROtter
MemberEi seda kindlasti mitte, aga jah nagu undisputed mainis, siis peaksid oma toitumise korda tegema ja päevane kaloraaz võiks olla natuke üle ja aitab, sest mõttetut rasvakihti pole vaja ja algajal tuleb lihasmassi niigi, ilma räige söömiseta. Valkusid söö kõige rohkem, rasvase toiduga ära liialda ja et kloraaz madalmale viia, siis vähenda süsivesikute kogust või lisa kerge aeroobset trenni, kui toitumist muuta ei taha või ei saa.Peab mainima, et toitumisest ei tea sa küll midagi.
Ei ole mõtet süüa üleliia valku, sest üleliigne valk kas viiakse organismist neerude ja maksa ülekoormamise abil välja või ladestatakse rasvaks. Kui sööd vähe rasvu, alla 100g, on vähene ka testosterooni tootmine. Kui on vähe süsivesikuid, kannatab taastumine.
Tee endale asjad enne selgeks, kui teistele hakkad nõu andma.
aprill 6, 2008 at 7:33 p.l. #149054Sarge
MemberKas minimaalne rasva tarbivus polnud mitte 75 g ?
Ja siis endal tekkis veel selline küsimus. Palju siis valgu maksimaalne tarbivus on kehakaalu kohta ?
aprill 6, 2008 at 7:48 p.l. #149056vaarikakollane
MemberKas minimaalne rasva tarbivus polnud mitte 75 g ?Ja siis endal tekkis veel selline küsimus. Palju siis valgu maksimaalne tarbivus on kehakaalu kohta ?
üle 30% ei tohiks
aprill 6, 2008 at 7:57 p.l. #149060Sarge
MemberMis asja ?
1.5g-2g/kg tuleks vähemalt tarbida (110g – 140g minu puhul).
aprill 6, 2008 at 7:58 p.l. #149061Mailman
MemberMis kuradi jutt see nüüd on et üle 30% ei tohiks?
aprill 6, 2008 at 8:03 p.l. #149062Toivo295
MemberKas minimaalne rasva tarbivus polnud mitte 75 g ?Ja siis endal tekkis veel selline küsimus. Palju siis valgu maksimaalne tarbivus on kehakaalu kohta ?
75g rasva oli vajalik vist ikka kaalust allavötmiseks.
ROtter räägib sellest hulgast mis on vajalik ,et keha ikka piisavalt testosterooni toodaks.
aprill 6, 2008 at 8:14 p.l. #149064vaarikakollane
MemberMis kuradi jutt see nüüd on et üle 30% ei tohiks?
aprill 6, 2008 at 8:15 p.l. #149065vaarikakollane
Member75g rasva oli vajalik vist ikka kaalust allavötmiseks.ROtter räägib sellest hulgast mis on vajalik ,et keha ikka piisavalt testosterooni toodaks.
kaalust allavõtmisel ei tohiks rasvu piirata, min 100g nagu üeldud , süsivesikud on need kurjategijad kaalu langetamisel
aprill 6, 2008 at 8:16 p.l. #149067vaarikakollane
MemberMis asja ?1.5g-2g/kg tuleks vähemalt tarbida (110g – 140g minu puhul).
no selle kogusega ok, üle 250g valku päevas on kaheldav
aprill 6, 2008 at 8:19 p.l. #149068Toivo295
Memberkaalust allavõtmisel ei tohiks rasvu piirata, min 100g nagu üeldud , süsivesikud on need kurjategijad kaalu langetamisel75g on MIINIMUM kaalust allavötmiseks.
Ma ei öelnud ,et ei tohi rohkem tarbida kui 75g.
Ja miinimum 100g nagu öeldud, käis testosterooni tootmise kohta.
aprill 6, 2008 at 8:37 p.l. #149070Hellboy
MemberPeab mainima, et toitumisest ei tea sa küll midagi.Ei ole mõtet süüa üleliia valku, sest üleliigne valk kas viiakse organismist neerude ja maksa ülekoormamise abil välja või ladestatakse rasvaks. Kui sööd vähe rasvu, alla 100g, on vähene ka testosterooni tootmine. Kui on vähe süsivesikuid, kannatab taastumine.
Tee endale asjad enne selgeks, kui teistele hakkad nõu andma.
Njah vabandage väga, aga ma ei tea ta praegust toitumistkava ja ültse ta trennist, need olid lihtsalt soovitused, et mitte liiga rasva minna vms.(sry unustasin talle mainida, et valku peaks võtma 1.7-2g/kg jne. võimalik, et ta ise teadis seda, kus krt mina peaksin teadma kas ta teab, teie teate v?). Kas ma andsin talle mingid kindlad kogused(süsiv., rasva, valgu)?, et sa nüüd täpselt teadsid, et ma mõtlesin et ära söö üle 100g rasvu jne. Huh, jah, teie postituses ma mitte midagi uut küll teada ei saanud ja teie ei tea mida mina tean, kui inimene annab rohkem täpsemat infot oma trennist, toitumisest jne. siis saaks ka täpsemalt abi anda, aga antud juhul, vastasin nii nagu oli küsitud! Ja minu vastuse mõttest te ka aru ei saanud, ei tea kas ültse teemasse süvenesite. Point on selles, et algajad ei tea täpselt mida nad tahavad teada ja vastatakse ka umbes nii oletades, et nüüd seda ta tahtis teada või sellest võib talle abi olla.
aprill 7, 2008 at 4:18 e.l. #149081ROtter
MemberNjah vabandage väga, aga ma ei tea ta praegust toitumistkava ja ültse ta trennist, need olid lihtsalt soovitused, et mitte liiga rasva minna vms.(sry unustasin talle mainida, et valku peaks võtma 1.7-2g/kg jne. võimalik, et ta ise teadis seda, kus krt mina peaksin teadma kas ta teab, teie teate v?). Kas ma andsin talle mingid kindlad kogused(süsiv., rasva, valgu)?, et sa nüüd täpselt teadsid, et ma mõtlesin et ära söö üle 100g rasvu jne. Huh, jah, teie postituses ma mitte midagi uut küll teada ei saanud ja teie ei tea mida mina tean, kui inimene annab rohkem täpsemat infot oma trennist, toitumisest jne. siis saaks ka täpsemalt abi anda, aga antud juhul, vastasin nii nagu oli küsitud! Ja minu vastuse mõttest te ka aru ei saanud, ei tea kas ültse teemasse süvenesite. Point on selles, et algajad ei tea täpselt mida nad tahavad teada ja vastatakse ka umbes nii oletades, et nüüd seda ta tahtis teada või sellest võib talle abi olla.
aprill 7, 2008 at 4:50 e.l. #149085ROtter
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.