Skip to main content

Kaido Leesmann MM võistlustules – VAATA LIVE!

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Kaido Leesmann MM võistlustules – VAATA LIVE!

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 93 total)
  • Autor
    Postitused
    Ott Kiivikas
    Member

Jutu jätkuks ütlen ,et panin Reval Cupi tulemused ehk protkollid ka foorumisse välja

Paul.K.
    Member

Suured õnnitlused Kaidole minu poolt samuti !!

LauraL
    Member

Jube huvitav, milline raskuste strateegiline muutmine tabelis muudkui käis

Siim Rast
    Member

Palju õnne Kaidole, kuigi tulemus jäi natuke kahvatumaks kui kõik lootsime, siis ehk asjaosaline pärast räägib miks ja kuidas kõik sedasi läks.

Aga nüüd kohe võistlustules Raul Randmäe, kellele piisab algraskuse alistamisest,et tulla Maailmameistriks.

Janno R.
    Member

Palju õnne sõber! eks seal olid omad tegurid sees, et võistlused paremini ei läind. küll varsti see 275 alistub!

nüüd hakkab Raul randmäe võistlema!

Strong Bench
    Member

oh Raul teeb ka ikka pulli

Aga raskuste valimise strateegia oli Kaidol ikka väga hea. Oleks 275 ära surunud, oleks hõbeda saanud.

-Egert
    Member

Kogu foorumirahvas on vist siin teemas hetkel:D Aga medal käes, positiivne.

Siim Rast
    Member

See oli selge, et taktika selline on peale sellist algust. Raul krt ära nüüd pulli.

LauraL
    Member

Misasja, 2. katse ka ei lugenud

Siim Rast
    Member

Kohe näeme kui head närvid Raulil on. Vana mehena ei tohiks asi väga hull olla. Loodame,et saab siiski tulemuse kirja.

Raulil ilmselt rinnale saamisega probleeme? Vähemalt trennis oli, kui ma viimati nägin.

Paul.K.
    Member

200kg-ga ebaõnnestus

Siim Rast
    Member

Raulil ilmselt rinnale saamisega probleeme? Vähemalt trennis oli, kui ma viimati nägin.

Ma arvan,et soojendus läks liiga kiireks ja ei tea ju kes Kaidole ja Raulile üldse särgid selga aitasid jne. Viimane trenn sai ilusti kangi rinnale.

LauraL
    Member

Mida need trellid nüüd tähendavad? Kas katkestas?

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 93 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.