Kai Green 140kg!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kai Green 140kg!
- This topic has 52 replies, 29 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Aimuu.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2009 at 10:04 e.l. #220666
rennosport
MemberTööd on ta teinud vähem kui kiivikas aga lihtsalt vähe kangema pudru peal.
september 20, 2009 at 10:22 e.l. #220668JACKO
MemberMis siin salata, võimas! Pilt räägib iseeenda eest!
september 20, 2009 at 12:38 p.l. #220702sukisuki
MemberTööd on ta teinud vähem kui kiivikas aga lihtsalt vähe kangema pudru peal.Oled kindel?
Siit kõrvataha jäänud et selle kangema pudruga tuleb tööd veel rohkem teha – taastud ju kiiremini.
Ole hea ja põhjenda oma arvamust.
Ei ole ma kellegi poolte ega vastu – tahan lihtsalt asjad endale selgeks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 1:17 p.l. #220708Mart Muru
Member140 kg pole just vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 1:24 p.l. #220710Erkko
MemberTööd on ta teinud vähem kui kiivikas aga lihtsalt vähe kangema pudru peal.Oh. Hea teada, et on olemas üks “ekpert” ka.
Kui sa nii hästi siin oskad targutada, ehk siis ütled ka mis pudru peal ja räägid lähemalt sellest, kui vähe ta tegelikult end treenib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 1:36 p.l. #2207144Qlimax
MemberPuder pudruks, pudru peal olevad tipud teevad rohkem tööd selle nimel, et tipus püsida, kui ükski Eesti kulturist. Eesti kulturistid teevad ka muidugi väga kõva tööd, aga tipud töötavad hoopis teistel tasemetel.
september 20, 2009 at 2:30 p.l. #220727matroxx
Memberväga raske ja võimatu isegi on öelda kes kui palju tööd teeb.
mõni vähem andekas näeb meeletut vaeva ja tööd enne kui midagi saavutab samas kui teine areneb nagu muuseas.
see ei kehti ainult kulturismi kohta.
september 20, 2009 at 3:22 p.l. #220742rennosport
MemberSelle loogika järgi võiks ju öelda, t Kanter teeb rohkem tööd, kui näikeks Iisrael— milles ma väga kahtlen.
See, et mõni on maailmas nr. 1, teine aga esisaja piirimail ei näita küll kellegi töötahet või suhtumist välja.
Siin on ikka puhtalt nii, et kuidas kellegile on loodus andnud. Kellel pole segavaks faktoriks näiteks vigastusi olnud ja kuidas kellegi tervis rasketele koormustele vastu peab.
Selles ma ei kahtlegi, et Eestis on kulturiste, kes ei pinguta aastaringselt 100%.
Kuid seda on küll nadi väita, et Maailmatipud teevad tööd omal tasemel ja näiteks meie Ott niiöelda poole jõuga.
Ma olen 99% kindel, et Ott annab, endast 100%.
Selles ma ka väga kahtlen, et USA-s on treeningmeetodid paremad ja treenerid paremd. Kui seal midagi parem on siis ainult ained ja looduse and, mis on tumedanahalistel kulturismis suureks eeliseks.
september 20, 2009 at 3:35 p.l. #220745Mcken
MemberKai esinemised on päris pullid
september 20, 2009 at 3:58 p.l. #220749Erkko
MemberSelle loogika järgi võiks ju öelda, t Kanter teeb rohkem tööd, kui näikeks Iisrael— milles ma väga kahtlen.See, et mõni on maailmas nr. 1, teine aga esisaja piirimail ei näita küll kellegi töötahet või suhtumist välja.
Siin on ikka puhtalt nii, et kuidas kellegile on loodus andnud. Kellel pole segavaks faktoriks näiteks vigastusi olnud ja kuidas kellegi tervis rasketele koormustele vastu peab.
Selles ma ei kahtlegi, et Eestis on kulturiste, kes ei pinguta aastaringselt 100%.
Kuid seda on küll nadi väita, et Maailmatipud teevad tööd omal tasemel ja näiteks meie Ott niiöelda poole jõuga.
Selles ma ka väga kahtlen, et USA-s on treeningmeetodid paremad ja treenerid paremd. Kui seal midagi parem on siis ainult ained ja looduse and, mis on tumedanahalistel kulturismis suureks eeliseks.
Enne rääkisid august ja nüüd augu ümbrusest ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 4:12 p.l. #220758sukisuki
MemberSelle loogika järgi võiks ju öelda, t Kanter teeb rohkem tööd, kui näikeks Iisrael— milles ma väga kahtlen.See, et mõni on maailmas nr. 1, teine aga esisaja piirimail ei näita küll kellegi töötahet või suhtumist välja.
Oot – Otil pole annet et teeb rohkem trenni?
Vaat siin pole keegi väitnud (peale sinu) kui palju kolmandad iskud trenni teevad või ei.
Mina ei julgeks nii väita – või tunned sa mõlemaid isiklikult ning tead nende treening kavasid jne?
Moraal – vatra vähem ja jätad targema mulje.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 4:24 p.l. #220763rennosport
MemberKle suzuki keegi pole ka seda väitnud, et Ott teeb rohkem trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 4:31 p.l. #220766Erkko
MemberKle suzuki keegi pole ka seda väitnud, et Ott teeb rohkem trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus sa suzuki’t nägid ?
Sukisuki tahtis sulle lihtsalt öelda, et hoia oma nahk hammaste peal ja oma umbmäärased arvamused (millel pole mingit kindlat põhja all) enda teada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on midagi tarka öelda, siis ütle.
september 20, 2009 at 4:38 p.l. #220770rennosport
MemberMida tee koerad klähvite, minge ja tehke trenni, see portaal pole IT meeste jaoks.
See oli minu viimane avaldus, nii, et kui sul on zusukiga veel midagi öelda andke tuld.
Ehk saate oma kontole bloki ka pikapeale peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 4:50 p.l. #220775sukisuki
MemberMida tee koerad klähvite, minge ja tehke trenni, see portaal pole IT meeste jaoks.See oli minu viimane avaldus, nii, et kui sul on zusukiga veel midagi öelda andke tuld.
Ehk saate oma kontole bloki ka pikapeale peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ekspert on rääkinud – nimesid väänanud ja muidu marki teinud. Edasi võiks rääkida ainult teemast ehk siis Kai Greenist ja tema hiilgavast vormist.
PEACE
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.