Kahtlane muhk lihasel
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Kahtlane muhk lihasel
- This topic has 18 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Arx07.
-
AutorPostitused
-
märts 29, 2009 at 6:32 p.l. #14659
Cropp
MemberPaar nädalat tagasi avastasin, et vasaku käe triitsepsile on tekkinud kahtlane muhk. Lihas lõdvalt on, siis ei ole aru saada, aga kui pingutada, siis küll. Kuna asi valu ei teinud, siis lähemalt ei uurinud seda. Täna sai natuke puid lõhutud ja lõi valu sisse sinna. äkki keegi oskab öelda, mis see on?Kui lihast pinges hoida, siis on käsi nagu laineline(lohk ja selle kõrval muhk).
märts 29, 2009 at 6:36 p.l. #189059Sõlm
MemberKas muhu näol ei ole mitte äkki tegemist lihasega?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit : Ja valu näol tegemist lihtsa lihasvaluga? Puude lõhkumine võib üpriski hea trenn olla.
märts 29, 2009 at 6:39 p.l. #189061MWEchamp
Memberminu teada peaks olema asi nii et kui lihast treenida kui ta ei ole soe, siis tekkib mikrorebend, ja selle koha peale tekib väike muhk. Mida suurem rebestus on seda suurem muhk tekib. Seda loogikat on lihtne selgitada nööri puhul. Võta nöör ja lõika see katki, seejärel sõlmi otsad kokku. Sõlm jäi jämedam kui nöör ise. Samuti on kehva sõlme puhul oht et see läheb sealt uuesti katki. Samuti ei ole selline nöör enam nii hea, ei saa teda enam nii hästi kasutada!
Nii selgitas mulle lihasrebestus minu kehalise kasvatuse õpetaja. Minu meelest ju täitsa ok jutt.
märts 29, 2009 at 7:01 p.l. #189066Tohman
MemberNöörijutt nöörijutuks, aga kaldun ka arvama sama, et tegu on rebendiga..
märts 29, 2009 at 7:15 p.l. #189067Cropp
MemberNöörijutt nöörijutuks, aga kaldun ka arvama sama, et tegu on rebendiga..on seda võimalik ravida ka?
märts 29, 2009 at 7:41 p.l. #189071Tohman
Membersee peaks ajaga taanduma, kui teda üha uuesti jälle ära ei lõhu, aga ehk mõni targem teab paremini öelda..
märts 29, 2009 at 7:45 p.l. #189072MWEchamp
MemberSee muhk võib sulle sinna eluks ajaks jääda, kui sa selle lihasele nüüd lähi ajal eriti koormust ei anna siis valu taandub.
aprill 1, 2009 at 11:47 e.l. #189558maximus89
Membermuhk…kõlab pisut nagu paistes lümfisõlm.
aprill 1, 2009 at 12:57 p.l. #189582krut949
Memberhuvitav, kas keegi meist kunagi ka arsti juures selliste probleemidega käib? soovitaks käia arsti juurest läbi ning teada saada , mis tegelikult lahti on.
aprill 1, 2009 at 1:57 p.l. #189605younger
MemberPaar nädalat tagasi avastasin, et vasaku käe triitsepsile on tekkinud kahtlane muhk. Lihas lõdvalt on, siis ei ole aru saada, aga kui pingutada, siis küll. Kuna asi valu ei teinud, siis lähemalt ei uurinud seda. Täna sai natuke puid lõhutud ja lõi valu sisse sinna. äkki keegi oskab öelda, mis see on?Kui lihast pinges hoida, siis on käsi nagu laineline(lohk ja selle kõrval muhk).Pean tunnistama, et mul on ainult parema käsivarre alaosas selline muhk. Suureneb ja kahaneb mitte treeningu mõjul, vaid pigem temperatuuri mõjul, st kui olen külma ilmaga jooksmas käinud, läheb suuremaks. Arst küll ütleb, et lihasrebend, kuid olen nüüd kuu aega täiesti eemal olnud jõusaalist ja mitte essugi pole paremaks läinud. Suuremaks ka pole läinud, aga silmnähtavalt on muhku näha, eriti, kui rannet pöörad.
aprill 18, 2009 at 8:17 e.l. #191720Carlsson
MemberPaar nädalat tagasi avastasin, et vasaku käe triitsepsile on tekkinud kahtlane muhk. Lihas lõdvalt on, siis ei ole aru saada, aga kui pingutada, siis küll. Kuna asi valu ei teinud, siis lähemalt ei uurinud seda. Täna sai natuke puid lõhutud ja lõi valu sisse sinna. äkki keegi oskab öelda, mis see on?Kui lihast pinges hoida, siis on käsi nagu laineline(lohk ja selle kõrval muhk).Hmm, mul enamvähem samasi. Mulle on räägitud erinevaid versioone, et ehk on tegemist trombiga… Ehk siis veresoonte kogumiga, igatahes arstijuurde uurima
aprill 18, 2009 at 10:42 e.l. #191736younger
MemberMa käisin arsti juures ära. Nädala pärast on op. Olen kõõlust vigastanud ja nüüd pean minema väikesele lõikusele.
aprill 18, 2009 at 1:03 p.l. #191752rinaldo
MemberMa käisin arsti juures ära. Nädala pärast on op. Olen kõõlust vigastanud ja nüüd pean minema väikesele lõikusele.Loodetavasti läheb kõik hästi
aprill 26, 2009 at 3:19 p.l. #193119tereummikust
MemberHmm, mul enamvähem samasi. Mulle on räägitud erinevaid versioone, et ehk on tegemist trombiga… Ehk siis veresoonte kogumiga, igatahes arstijuurde uurima
mai 5, 2009 at 10:26 e.l. #194408Yaco
MemberPaar nädalat tagasi avastasin, et vasaku käe triitsepsile on tekkinud kahtlane muhk. Lihas lõdvalt on, siis ei ole aru saada, aga kui pingutada, siis küll. Kuna asi valu ei teinud, siis lähemalt ei uurinud seda. Täna sai natuke puid lõhutud ja lõi valu sisse sinna. äkki keegi oskab öelda, mis see on?Kui lihast pinges hoida, siis on käsi nagu laineline(lohk ja selle kõrval muhk).hy. se ei pruugi olla rebend. See võib-olla väga vabalt kaa rasvapallid-rasvaklombid….. uuri netist sellekohta saad teada. mul on neid näitex üle keha mingi 5 tk. jalgadel leidsin 4 ja käel 1-he ,ka triitsa kandis. tean kutte kes näevad välja nagu monstrumid,nendest punnidest. youtube.com on isegi videosi kuidas kutid noaga ja muu esemetega sinna auke teevad ja rasva välja lasevad
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.