Kahjulikud harjutused ?
- This topic has 27 replies, 20 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
matjusm.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2010 at 8:32 e.l. #263402
Kristjan-Johannes Konsap
MemberDorian Yates ütleks kolme esimese kohta konkreetselt: ebaefektiivne, ohtlik, viska kavast välja.
Esimene olevat ebamäärane: on palju paremaid harjutusi õla ja trapertsi treenimiseks.
Teine mõjutab õlaliigseid liialt ja kolmas paneb õla ebaloomulikku asendisse.
aprill 1, 2010 at 8:36 e.l. #263403matti
MemberOlgem ausad, ükski esimesest kolmest harjutusest pole selline, mida taga nutta tasuks
“>aprill 1, 2010 at 9:13 e.l. #263410Aile
Memberja kuidas siis mõjunud on? olen ise ka sealt mitmeid harjutusi teinud. ei ole küll tundnud, et halvasti kuidagi mõjuks…Neljanda harjutusega olen ennast vigastanud küll.
“>Sirge jalaga tegime PINGIL jõutõsteid… Judos. Väga vigastusterohke spordiala oli, peaks mainima.
aprill 1, 2010 at 1:04 p.l. #263448Oscar
MemberNo suur tänu, asendan need harjutused siis nendega mis soovitati
“>aprill 1, 2010 at 2:42 p.l. #263464Acqua
MemberMina nt esimest ei tee üldse, teist teen nii, et käed on suunatud sisse ja tõmban eest, kolmandalt teen ka eest surumist (svung), neljandat ei tee ja kõhtu teen cruncheseid.
aprill 1, 2010 at 2:49 p.l. #263465Xero
MemberNoo, ma ei tea nüüd. Mulle on kangi tõmbed lõua alla sobinud ja teen seda võimalik maksimaalse amplituudiga. Ja kindlasti ei pea raskus olema meeletu, eks sellest ka tingitud see lõua-alla-tõmbamine-on-ebardlik. Tehakse mingi ulme raskusega, kang ei liigu poolt maadki. Ja viimastel kordustel läheb tehnika nii metsa et võib samahästi põldu künda.
Ja eks z-kang aitab efektiivsemalt harjutust sooritada.
aprill 1, 2010 at 8:24 p.l. #263496aivo1359
MemberEsimest ja neljandat teen sangpommidega.Teine ja kolmas ei meeldi mulle,kuna on väga ebaloomulikud ja ebamugavad.Viies mõjub halvasti haigele seljale.Olen mittevajalikud asendanud teistega.
aprill 1, 2010 at 9:45 p.l. #263500H2TheO-Z
Memberkuklalt surumine vaheta rinnalt surumise vastu
“>mis mõttes? need treenivad erinevaid lihaseid üldse ju.
aprill 1, 2010 at 10:15 p.l. #263501Kask
Membermis mõttes? need treenivad erinevaid lihaseid üldse ju.Põhimõtteliselt mitte ju..
Kuklalt surumine paneb õlaliigese ebaloomulikku asendisse – kergesti võivad vigastused tekkida.
edit: vaata siit
aprill 1, 2010 at 10:57 p.l. #263503dirty scorpion
MemberEhh sa mõtled lihtsalt eest üle pea surumist
“> , rinnalt surumise all enamikel tuleb lamades surumine silme ette.aprill 1, 2010 at 11:43 p.l. #263504matjusm
MemberPõhimõtteliselt mitte ju..Kuklalt surumine paneb õlaliigese ebaloomulikku asendisse – kergesti võivad vigastused tekkida.
edit: vaata siit
Rinnalt surumise all mõtleb enamus inimesi ikka seda harjutust: http://www.exrx.net/WeightExercises/Pector…BenchPress.html
See mida sina mõtled on vist õlapress: http://www.exrx.net/WeightExercises/Deltoi…itaryPress.html
Seda rinnalt surumiseks kutsumine on ikka väga mööda ja eksitav minu arvates.
aprill 2, 2010 at 1:13 e.l. #263506Okk
MemberRinnalt surumise all mõtleb enamus inimesi ikka seda harjutust: http://www.exrx.net/WeightExercises/Pector…BenchPress.htmlSee mida sina mõtled on vist õlapress: http://www.exrx.net/WeightExercises/Deltoi…itaryPress.html
Seda rinnalt surumiseks kutsumine on ikka väga mööda ja eksitav minu arvates.
Fitness.ee harjutustepangas nimetatakse seda “kangi surumine rinnalt” . Oled sa väga eksitatud nüüd? . Kontekst on ju selge – räägitakse õla treenimisest. Peab ikka väga elav kujutlusvõime olema , et siin horisontaalpingil surumist ette kujutama hakata või siis ei viitsita lihtsalt teemasse süüvida.
aprill 2, 2010 at 2:04 e.l. #263509matjusm
MemberFitness.ee harjutustepangas nimetatakse seda “kangi surumine rinnalt” . Oled sa väga eksitatud nüüd? . Kontekst on ju selge – räägitakse õla treenimisest. Peab ikka väga elav kujutlusvõime olema , et siin horisontaalpingil surumist ette kujutama hakata või siis ei viitsita lihtsalt teemasse süüvida.Kui keegi ütleb “kangi surumine rinnalt” siis ma arvan et suurem osa inimestest mõtleb ikkagi seda harjutust kus sa rinda treenid.
Kui nüüd väga tehniliseks kätte minna siis õlapressis alustab kang tõepoolest oma teekonda kusagilt rinna ülaosast kuid sellega tema seos rinnalihasega piirdub. Rinnalt surumine on ikkagi rinnalt surumine ehk “bench press”, mitte peakohal surumine ehk õlapress.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.