Tegelikult on ka võistluseid nagu näiteks Riga Open, kus surutakse mõlema käega võistlus läbi ja võitja on see, kes kokkuvõttes kõige parem on. Aga üldjuhul parem ning vasak käsi ikkagi eraldi nagu siis ka Saaremaal saab olema.
No vot, siis oleks võibolla vasakuga võimalust ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Imemehest lähinaaber
Nägin mingisugust teaduslikku saadet vana-Rooma atleetide skelettide väljakaevamistest kus ilmnes, et näiteks mõnedel odaviskajatel oli viskekäsi teisest käet mitu korda jämedam. Sama oli ka teiste viskeharjutuste sooritajatega ja vibumeestega.
Kusjuures sellest filmist saingi mina inspiratsiooni sellise alaga tegelema hakata! Samuti meeldib mulle see, et ala on seotud tihedalt jõusaaliga, mis mu põhiala ikkagi olnud on.
Ma arvan, et Argol kõik eeldused olemas, et väga hea Armwrestler olla. Pikad- suured sõrmed, tugev haare, tugev selg, pikkus jne. ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eks seda näeb, põhiline on see, et mitte ohtu seada jõutõstmist, ehk siis mitte hulluks minna selle rapsimisega ja mõistlikult jõudu kasutada ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Keegi siit foorumist Saaremaa võistlustel ka osaleb -85kg ja mulle konkurentsi pakub ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?