Skip to main content

Kael

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere! Mul on sedalaadi probleem, et kael on propotsionaalselt liiga peenike(kõige enam tahaks väikest lihaskasvu kaela eesmisele osale).

Kui keegi teab harjutusi kaelale, siis palun nimetage neid ja kirjeldage: )

Ettetänades suksu.

MEE
    Member

Proovi õlgade kehitamine käsikutega. Mul mõjus

superkaak
    Member

mul ka sama probleem, olen küll kangiga õlakehitusi teind, aga need mõjuvad aint trapetsile (õlad on kohe viisakama kuju võtnud:P) aga kael on ikkagi alt poolt liiga peenike…:S

Raivo Piiber
    Member

Proovida võid ka sellist harjutust – otsmik maha (soovitavalt matil), jalad õlgade laiuselt harkis, tagumik püsti, kätega toeta ka kindlasti matile, muidu võid haiget saada.Ja siis liiguta kaela edasi-tagasi.Aitab küll, tegelesin ise maadlusega kunagi, see oli seal põhiharjutus, hetkel kael 45.

Kaelale on hea teha kettaga. Lamades pingil ja liigutades ketast peale asetatuna ette taha ning kylgedele. Veel on hea harjutus kaela peale silda visata ja ette taha liigutusi teha. Kodus tegin ka lihtsalt tavalise pyksirihmaga õhtuti. pumpas kyll hästi verd täis.

Raivo Piiber
    Member

Silda viskamine ei pruugi kõige tervislikum olla, kui kael alles nõrk, võib viga saada.

maxim
    Member

Mehed tehke jõutõmmet

MEE
    Member

Küsimuse esitas naissoost isik minu arust – temale ma küll jõutõmmet pähe ei määri. Ise aga teen küll … niiet võta rahulikult ja lase õhk välja

superkaak
    Member

vaata sihuke nadi jõukas on ka et pole isegi tõstevööd enam…suuri raskusi ei taha nagu vööta ka tõstma hakata…vahest on jah isegi valu läbi käind…a aitab siis kaelale ka vä???

renku
    Member

N:

Hoia oma enda käsi kuklal sörmseongus ja painuta pead tahapoole. Sarnast harjutust saad teha ka nii, et hoiad kätega vastupanu otsaeest ja painutad pead ettepoole. Hoia nii tugevalt, et jöuaksid sooritada 10-12 kordust seerias. 1 harjutus siis kaela eesmisele osale, teine tagumisele.

Proovi!

renku
    Member

Ja jöuömme kaelele, see on kyll midagi uut. Et jöutömme ka natuke trapetsile möjub, see on teine jutt.

freshman
    Member

jah, nagu enemy ütles – käsikutega õlakehitused…ja mitte ainult kehitused vaid kehitad ja viid õlad tahapoole. Hästi mõjuvad ka kangiga õlakehitused

Sphinx
    Member

Mis vahet on kangiga õlakehitused eest ja tagant poolt? Kuhu need põhiliselt mõjuvad? Ise teen põhiliselt tagant, sest annab peale trapetsi ka seljale tunda.

superkaak
    Member

minuarust vahet pole, mõjutavad mõlemad trapetsit, ma isiklikult teen eest ja ei kurda…tagant on ebameeldiv mul teha

renku
    Member

Suksu, sa räägid ja mötled ikka kaelast, mitte trapetsist, jah? Sulle soovitatakse siin hulgaliselt trapetsi harjutusi, mis tegelikult eriti kaela jämedust ei möjuta vörreldes spetsiaalsete kaela harjutustega.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.