Kael
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kael
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
martin1333.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2011 at 9:59 e.l. #16827
Anonüümne
GuestMul on probleem, olen muidu selline keskmise kehaehitusega, ainult kael on väga pikk. Kas saaksite soovitada harjutusi et kaela paksemaks saada. Ja kas treenimise peale võib kael veel pikemaks kasvada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2011 at 10:15 e.l. #289741Jaaniuzz
MemberMa arvan et proovi korralik trapets lihas kasvatada kaela kõrvale, see vähendab seda pika kaela pilti. Minul saab kael siis ka vatti kui kõhulihaseid teen, võib-olla on mul suur ja raske pea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti on kaelale mingeid spetsiaalseid harjutusi ka. Erinevad õlakehitused annavad ka vast kaelale mingisuguse koormuse.
veebruar 13, 2011 at 10:45 e.l. #289756gmaster
MemberPikemaks ei kasva.
Kaelale on ka spetsiaalseid harjutusi, tõlkisin ka kunagi ühe artikli, ära ole kriipskael vms siia.
Tegelikult kui korralikult baasharjutusi teha, saab kael ka pikapeale vatti.
Mina ise väga sellepärast ei põeks ja liigset energiat ei kulutaks.
veebruar 13, 2011 at 10:49 e.l. #289760sass01
MemberErinevad maadleja silla harjutused aitavad kaela paksemaks muuta.
veebruar 13, 2011 at 11:04 e.l. #289765trennineiu
MemberKui kõhulihaseid tehes kael vatti saab, siis ehk su kael hoopis väsib siis ja on pinges? Selle vältimiseks soovitan pilatese nippi: vaata harjutuse tegemisel oma naba, siis kael ei väsi. Pilatese tunnis paljudel alguses see probleem, et pea kipub ära kukkuma, kuna kael väsib ruttu, aga see lihtne nipp aitab seda vältida:)
veebruar 13, 2011 at 1:12 p.l. #289794smack
MemberMul on probleem, olen muidu selline keskmise kehaehitusega, ainult kael on väga pikk. Kas saaksite soovitada harjutusi et kaela paksemaks saada. Ja kas treenimise peale võib kael veel pikemaks kasvada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole näinud ühtki jõutõstjat kellel oleks kael peenika ja vaevalt nad mingeid erilisi harjutusi sellele pühendavad.
veebruar 13, 2011 at 1:48 p.l. #289802martin1333
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=ikKQfQ2ay2k…player_embedded
50kg hantel ,see on siis do not try this at home
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joe DeFranco: FYI, before I get a thousand emails regarding the “dangers” of this exercise; I must admit, I wouldn’t recommend this to most athletes. John came up with this exercise himself and he swears by it, so we have no problem with him doing this after his workouts. (He apparently started this exercise years ago with a light dumbell and has worked his way up to the 115 pounder! And in case you’re interested; he does 5 sets of 40 seconds when performing this beastly exercise.Enda kogemuste põhjal on kolm harjutust,mis on mu kaela kasvama pannud: jõutõmme,õlakehitused ja farmer walk
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.