Käed väsivad kohe ära.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Käed väsivad kohe ära.
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
Reix_z.
-
AutorPostitused
-
oktoober 17, 2007 at 5:16 p.l. #12174
ants16
MemberNonii. Ütleme et mul on 3 harjutust biitsepsile. Esimese teen 3×10 – täpselt nii, et teen kõik 30 korda ära ja 30s tuleb nii raskelt et enam rohkemat ei jõua. Nii peaks ju olema õige valik seeriate puhul?
Aga järgmine harjutus biitsasele suudan vaid 50% oma maxist ja 3da harjutuse ajaks on juba käed nii piimhapet täis, et teeb vaeval 15-20% maxist. Kas see on normaalne? See käib kõikide lihaste kohta, ka rinna tegemisel 3da harjutuse ajal peaaegu ei suudagi seeriaid teha. Nagu tahaks veel rinda teha, aga käed on piduriks.
Jaotasin harjutused nii ära, et raskem esimene jne, aga tulutult. Kas peaksid raskuseid vähendama?
oktoober 17, 2007 at 5:35 p.l. #128424mullaonu
MemberSoovitaksin proovida madalamaid kordusi seeriates, et kuskil siis 6 x seerias. Endal on tegelt sarnane lugu, kuid mitte nii hull. Keha ei kannata pikki seeriaid mingil põhjusel. Kuid olen võimeline tegema suurte raskustega lühikesi seeriaid. Kuid see pruugi kindel põhjus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2007 at 5:48 p.l. #128430gmaster
Memberaga tee esimesed seeriad varuga, esimesel jätad 2 kordust varuks, teisel 1 näiteks
kas sa soojendust üldse teed? ilma selleta kohe kurnatuseni kütta on küll karm värk
oktoober 17, 2007 at 5:51 p.l. #128432Mesku
MemberPuhkepausid
3-5 kordust = 3-5 minutit
6-8 kordust – 3 minutit
9-12 kordust – 1-3 minutit
13-15 kordust – 1 minut
15 -25 ja enam – 30 sekundit kuni 1 minut
6 kordust siis pikemad puhkepausid ka.
Mul täpselt samasugune biits, 1 min pausidega kaob jõud iga seeriaga märgatavelt. Sama raskusega 3×10 tehes on esimene seeria täitsa nagu soendus, viimast seeriat punnitan silmad peast välja.
Proovi näiteks kahe kangiga teha: üks vähe raskem ja teine kergem. Esimene seeria on 7-3; teine seeria 5-5 ja kolmas seeria 3-7 näiteks. Raskemaga enam ei jõua siis võtad kohe kergema ja teed edasi. Samas see 10x ei pruugi alati olla püha kohustus.
Mida sa veel biitsa päeval teed? kui on näiteks selga tehtud siis biits juba ongi väsind?
imo
oktoober 17, 2007 at 5:58 p.l. #128435ants16
MemberPuhkepausid3-5 kordust = 3-5 minutit
6-8 kordust – 3 minutit
9-12 kordust – 1-3 minutit
13-15 kordust – 1 minut
15 -25 ja enam – 30 sekundit kuni 1 minut
6 kordust siis pikemad puhkepausid ka.
Mul täpselt samasugune biits, 1 min pausidega kaob jõud iga seeriaga märgatavelt. Sama raskusega 3×10 tehes on esimene seeria täitsa nagu soendus, viimast seeriat punnitan silmad peast välja.
Proovi näiteks kahe kangiga teha: üks vähe raskem ja teine kergem. Esimene seeria on 7-3; teine seeria 5-5 ja kolmas seeria 3-7 näiteks. Raskemaga enam ei jõua siis võtad kohe kergema ja teed edasi. Samas see 10x ei pruugi alati olla püha kohustus.
Mida sa veel biitsa päeval teed? kui on näiteks selga tehtud siis biits juba ongi väsind?
imo
Eks ma proovin siis seda metoodikat. Teen küll selga biitsa päeval, aga olen lugenud et nii kõige õigem, et biits + selg siis kurnab biitsa ilusti läbi. Ja siis järgmine kord saab juba rinda + triitsa teha.
Soojendust teen 6-7 min sörki + venitused. Teen biitsa muidu 3×8-10
oktoober 17, 2007 at 6:19 p.l. #128441erik182
MemberEks ma proovin siis seda metoodikat. Teen küll selga biitsa päeval, aga olen lugenud et nii kõige õigem, et biits + selg siis kurnab biitsa ilusti läbi. Ja siis järgmine kord saab juba rinda + triitsa teha.Soojendust teen 6-7 min sörki + venitused. Teen biitsa muidu 3×8-10
tehaxe nii ka et rind+bits ja selg + triits. minul võtab see ka korralikult läbi..aga siis peab nendel trenni päevadel õiged puhke päevad olema..
oktoober 17, 2007 at 8:59 p.l. #128477Hellboy
MemberEndal sama jama ja asi ei ole nagu selles, kui teha selg ja biitseps samal päeval, et ennem selg ja pärast käed väsinud ja biitsepsit ei jõua teha vaid, kui teen käsi kasvõi eraldi päeval on käed väga kiiresti läbi ja olen proovinud erinevaid viise harjutuste sooritamiseks(püramiide jne.), aga ei aita, eks peab kannatlik olema ja lahendusi veel otsima(ise arvan, et pean kätele lihtsalt rohkem tähelepanu pöörama, kui teistele kehaosadele, ületreeningut muidugi jälgin, et ei tuleks). Sellepärast on mul käte areng võrreldes teiste kehaosadega maha jäänud ka nats ja jõud on visa tulema, raskusi kiiresti lisada ei saa. Mõni päev, kui töötan mõne suurema lihase korralikult läbi, siis käed lausa hakkavad seest nagu surisema, lähevad verd täis ja on nii väsinud, et ei jõua hoida käsi mingis asendis. Samas teiste kehaosadega probleeme pole: jalad, selg, rind areneb väga hästi ja raskused kasvavad kiiresti.
november 25, 2007 at 12:28 p.l. #132163Reix_z
MemberNonii. Ütleme et mul on 3 harjutust biitsepsile. Esimese teen 3×10 – täpselt nii, et teen kõik 30 korda ära ja 30s tuleb nii raskelt et enam rohkemat ei jõua. Nii peaks ju olema õige valik seeriate puhul?Aga järgmine harjutus biitsasele suudan vaid 50% oma maxist ja 3da harjutuse ajaks on juba käed nii piimhapet täis, et teeb vaeval 15-20% maxist. Kas see on normaalne? See käib kõikide lihaste kohta, ka rinna tegemisel 3da harjutuse ajal peaaegu ei suudagi seeriaid teha. Nagu tahaks veel rinda teha, aga käed on piduriks.
Jaotasin harjutused nii ära, et raskem esimene jne, aga tulutult. Kas peaksid raskuseid vähendama?
Sama siin ,peaksid seeriaid v2hendama v6i siis pausi seeriate vahel pikendama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.