Käed
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Käed
- This topic has 24 replies, 20 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
Larry.
-
AutorPostitused
-
märts 19, 2006 at 2:11 p.l. #7089
Proteiin
MemberTere.
Selline mure,et käte areng on tunduvalt väiksem kui keha areng..
niisiis käed tunduvad keha kõrval kuidagi peenikesed:S
Oskate midagi soovitada?
märts 19, 2006 at 2:29 p.l. #76290carter
Membervaata üle oma treeningkava – võibolla on käte puhul tegu ületreeninguga.
märts 19, 2006 at 2:36 p.l. #76291jrx
Member…või alatreeninguga
märts 19, 2006 at 2:36 p.l. #76292matu124
Membervaata üle oma treeningkava – võibolla on käte puhul tegu ületreeninguga.see ületreenitus on ikka nii ülepakutud asi! Kuidas treenivad tippkulturistid ennast huvitav (Marek Kalmus nt. 2korda päevas hommikul ja öhtul).Isegi Vähi postituses kuskil oli kirjas ,et tema tegi noorena iga päev(köiki lihasgruppe) ja pole tundnud mingit ületreenitust ega üleväsimust!See on paras jura mida aetakse minu arvates,ise teind kunagi iga päev ja pole midagi olnud. Arvatavasti ei anna sa lihtsalt korralikult trenni käsivarrele ja tervele käele!
märts 19, 2006 at 2:38 p.l. #76293Proteiin
Membervaata üle oma treeningkava – võibolla on käte puhul tegu ületreeninguga.Ei ole ületreening,käed arenevad,aga aegalselt..
märts 19, 2006 at 3:03 p.l. #76296ROtter
MemberÜldiselt ei ole käelihaste arendamine kuigi raske. Imelikul kombel on see raskendatud just sünnipäraselt laiade õlgade ja lameda rinnakorviga inimestel. Vaata üle oma treeningkava ja vii sisse pidevalt muudatusi, et lihased ei harjuks rutiiniga, katseta erinevate harjutustega, kordustega, puhkeintervallidega, taastumisega jne. Analüüsi tehtut ja kindlasti leiad kava, mis aitab kiiremini areneda.
märts 19, 2006 at 5:31 p.l. #76308phonkypapa
Membervaata üle oma treeningkava – võibolla on käte puhul tegu ületreeninguga.see ületreenitus on ikka nii ülepakutud asi! Kuidas treenivad tippkulturistid ennast huvitav (Marek Kalmus nt. 2korda päevas hommikul ja öhtul).Isegi Vähi postituses kuskil oli kirjas ,et tema tegi noorena iga päev(köiki lihasgruppe) ja pole tundnud mingit ületreenitust ega üleväsimust!See on paras jura mida aetakse minu arvates,ise teind kunagi iga päev ja pole midagi olnud. Arvatavasti ei anna sa lihtsalt korralikult trenni käsivarrele ja tervele käele!
Naer.
märts 19, 2006 at 5:39 p.l. #76311carter
Membertäitsa lõpp jõmmid siin foorumis.
ükskõik mis teemat vaatad alati hakatakse
sõna otseses mõttes mölisema teineteisega.
nagu oleks kõik elu näinud vennad siin koos.
nagu pubekate suvelaager.
märts 19, 2006 at 6:00 p.l. #76312Kurupt
Membertäitsa lõpp jõmmid siin foorumis.ükskõik mis teemat vaatad alati hakatakse
sõna otseses mõttes mölisema teineteisega.
nagu oleks kõik elu näinud vennad siin koos.
nagu pubekate suvelaager.
lõpuks..
märts 19, 2006 at 6:21 p.l. #76315Titaan
Memberproovi triitseps,bitseps,ranne nädala peale ära jaotada. sedasi teha 3 nädalat siis proovi ühepäeva peale lükata käed.Ise arendasin selga endal ,et panin nädala algusesse oma seljapäeva ja tegin paasharjutusi ja päev enne selja treeningut puhkasin hiljem tegin seljale kaks korda nädalas teha.Nii muutsin ja puurisin enda selja kallal sain juurde küll raske vaevaga
märts 28, 2006 at 11:08 p.l. #77822RaUl88
MemberTere.Selline mure,et käte areng on tunduvalt väiksem kui keha areng..
niisiis käed tunduvad keha kõrval kuidagi peenikesed:S
Oskate midagi soovitada?
pole su kätel võrreldes kehaga viga midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2006 at 4:54 e.l. #77825Kurupt
kle mida sina ka tead? Ületreening EI OLE ülepakutud asi. Kaugeltki mitte kõik jõusaalikülastajad ei ole kiire ainevahetusega inimesed ning trennist taastumine võib ühel või teisel indiviidil võtta rohkem aega kui muidu normaalseks peetakse. Kui tegu oleks alatreeninguga, siis ma ei usu eluseeski et käed ei arene. Pideva ületreeninguga kaasneb ka pidev kataboolne protsess, pideva “alatreeninguga” kindlustatakse aga anaboolsete protsesside hõlbus lõpunikulgemine.
märts 29, 2006 at 6:01 e.l. #77829Andreaz
jah kuradima õige jutt. ise ka mõtlesin mis saab olla ületreening? alati tuleb ju pingutada MAX ja veelgi rohkem nagu torust tuleb-kui tahad head arengut. arnold omalajal -vaadake kuidas tema treenis-palju oli seerjaid, siis shokiteraapia, ja trennid igapäev viis tundi ja ka kax korda päevas.(ise trenni olen teind pea 10 aastat ja pole saand ületreeningut kogeda!)
märts 29, 2006 at 6:24 e.l. #77830vend vähk
ModeratorTere!
Jah, seda ületreeningujuttu olen ikka aeg-ajalt kuulnud ja kahjuks ei oska selle kohta midagi öelda, kuna 14 aasta jooksul ei ole seda veel kogenud. Oma kogemustest võin öelda, et nendel, kellel on ületreeninguprobleemid, neil on ka liigese-, selja-, närvi- ja igasuguseid muid toredaid probleeme ja kui mul on valida, kellega koos treenida, siis sellistest inimestest hoian eemale. Ma olen ikka näiteks toonud oma ajateenistust 1997-1998 aastal ja sealgi oli erinevaid spordimehi, kes kohe alguses kaebasid, et neil on ületreening ja krambid ja ei saa piisavalt valku süüa. Sai siis selliste virisejate pärast korduvalt kannatatud, varsti jumal karistas neid kaasvõitlejate käe läbi ja sündis ime- kellelgi ei olnud enam selliseid tervisega kaasnevaid probleeme! Treeningkoormus oli sellel ajal ikka vahel väga suur + väga vähe uneaega.
Ok, kindlasti on neid, kes jäävad oma ületreeningu jutule kindlaks ja mul ei ole kavatsust sellistega siin vaidlema hakata.
Vastuseks käte treenimise jutule nõustun OldManiga. Noor mees peab jõusaalis rohkem katsetama ja mitte kartma suuri raskuseid. Ära jää ootama teiste abile, vaid analüüsi ka ise oma treeningukava ning vajadusel vii sisse muudatused. Arenguks on vaja kogemusi !
EDU!
märts 29, 2006 at 8:52 e.l. #77839Madis232
Memberkui igapäev sama lihasgruppe teed ei taastu need ju järgmiseks korraks ära jne jne .. ärge unustage et lihas kasvuks on vaja ju ka korraliku taastumisaega – muidugi oleneb ka inimeset mõned taastuvad kiiremini mõned kauem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.