Tere! Tahaks osta jõusaalikindaid siit amazonist aga täpselt ei oska käe suurust öelda. Kas on siin ka võimalus proovimiseks või oskab keegi öelda kuidas kõige lihtsamini käe suurust määrata??
Enam-vähem sama suurus mis riietelgi Ma kannan XL suurus riideid ja kindad ostsin ka XL, perfektselt istuvad käes ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
suhe riie-kinnas ei pea paika, mul riided XL ja XXL, kuidas kunagi, kuid kinnas L või siis on mul veike kätu?või ise jäme?aga karga suvalisse spordipoodi sisse, Sportlandisse näiteks ja mõõda ära, siis tead
Räägivad ,et Ameerika ja Euroopa XS.S.M,L,XL,XXL on jumalast erinevad ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni meedium on mulle liiga suur … teine XL on ,aga paras … mine võta kinni nüüd
Tõsi ta on jah, et Ameerika ja Euroopa suurused erinevad.Ameerika XL on Euroopas vist XXL või midagi taolist.Seal mandril süüüakse nii palju hamburgere, et neil pole mõtet nii väikseid riideid teha kui meie S (XS).