Skip to main content

Kaalustopp ja olen alakaaluline

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Kaalustopp ja olen alakaaluline

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • Autor
    Postitused
    rait83
    Member

mul pole tähtis palju alla saada, oluline lihtsalt, et kasvõi 0,5 kilo nädalas langeks, aga lihtsalt trennipäevadel kipub söögikordade vahepeal kõht ikka nii tühjaks minema

Looduses6ber
    Member

See kõik on väga tore, kuid taimsetest valkudest on vähe kasu.

Mainisin ka kala ja kana (:

salasilm
    Member

… Läheduses asub üks põhikooli jõusaal kus tehnika aastast 65 ja sealgi ainult siis mingi tõstepink ja paar asja veel. …

Ainuüksi rinnalt surumise pink, tõstekang+kettad ja lõuatõmbe kang on ka päris hea variant. Kangid, kettad, hantlid, sangpommid ei kulu mõnekümne aastaga ära hoolimata kasutustihedusest. Vt. seda algajate kava http://www.fitness.ee/treeningkavad/50 – polegi palju muud tarvis ja kõige olulisemad harjutused on kangiga. Kavas olevad trenasööri harjutused vast on lubatud asendada ka harjutustega hantlitega, kangiga või keha raskusega. Kui on ka küki puur, siis on tegu juba parema jõusaaliga kui see, mis minul on kasutada. Mina saan teha kükki ainult rinnale võtuga ja see pole minuarust nii lihtne kui kükipuuris seljale võtt. Siin kavas on lause mille tähtsust ei tasu alahinnata: Ürita lisada raskust iga nädal 2,5-5 kg kaupa. Kui jaksad ühe raskusega 5×5 seeriat ära teha, siis lisa järmine kord 2,5 kilo juurde (võid lisada 5 kg, kui tunned, et varu on uhkesti). Kui kohalikus jõusaalis pole väikseid 1,25 kg kettaid millega saaks teha raskuse lisamisi 2,5 kg kaupa, siis osta omale isiklikult need kaks ketast ja võta trenni kaasa.

Looduses6ber
    Member

Kuidas edeneb?

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.