Skip to main content

Kaalustopp ja olen alakaaluline

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Kaalustopp ja olen alakaaluline

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • Autor
    Postitused
    gmaster
    Member

Ringtreening?

no plaanis nagu hetkel polegi päris nii kulturistiks hakata aga noh see kaaluprobleem käib enim pinda.

http://en.wikipedia.org/wiki/Circuit_training

Arendab üldist ja lihasvastupidavust, pikapeale põletab ka rasva ja kasvatab lihast.

HeKenZo
    Member

Tere.

Näitajad polegi sul kõige hullemad, 174cm ja 62kg, kindlasti mitte alakaaluline (:

Noh mis teha mulle ei meeldi see ülim kõhnus mis mulle osaks on saand

ja üldiselt andis su postitus päris palju mõtlemisainet ja ideid nii et aitäh

Looduses6ber
    Member

Kõige hullem sellessuhtes, et on veel kõhnemaid poisse. Isegi olen 180cm juures samapalju kaalunud, ise samalajal uskudes, et mul on ilmselt võimatu lihast kasvatada. Uskusin nõnda, kuna olin ka üsna suure isuga, kuid siiski kaal ei tõusnud (:

vAleksei
    Member

Kui ma jõutrenniga alustasin kusagil 6a tagasi vist juba, siis olin 185cm nagu praegugi, aga kaal oli umbes 65kg. Praegu pikkus sama, kaal 96kg

HeKenZo
    Member

Nii aga kui ma nagu päris suurt kangi tõstma hakkan siis millisest raskusest ja mitu tõstet oleks alguses hea?

infomees
    Member

Kui treeningsaali lähedal pole, siis oleks mõistlik koju mingi treeningvarustus hankida. Palju asju saab ka oma keharaskusega ära teha, aga üks lõuatõmbe kang ja tõstekang kuluksid ikka ära. Anttilast saab nt. raskusi suhteliselt odavalt tellida (link 1), seal kilo hinnaks on 1.5 eurot, enamus muudes kohtades (k.a. nt. Rademaris) on kilo hind ~2.3 eurot). Lisaks tuleks siis kang hankida, falcospordist saab “suhteliselt” mõistliku hinnaga (link 2). Kui ise ei saa lõuatõmbe kangi kuhugi monteerida, siis hea alternatiiv on kokkpandav jubin, mida müüakse nt. ka Tallinnas Rademaris (link 3) – see on väga mugav, kuna saad võtta väga erinevaid haardeid, paigaldus on lihtne ja kui tahad siis võtad selle ka reisile kaasa – paned kokku või viskad lihtsalt autosse http://www.anttila.ee/webapp/wcs/stores/se…ategoryId=38660

2) http://falcosport.ee/index.php?keyword=kang

3) http://www.hobisport.ee/Treeningvahendid/1883-Iron-Gym.html

JungaTroll
    Member

Hoiatan, et intensiivsel tarbimisel purunevad selle riistapuu kummiümbrised paari kuuga. Niisked käed + suur raskus ja kummipuru järgi.

infomees
    Member

Hoiatan, et intensiivsel tarbimisel purunevad selle riistapuu kummiümbrised paari kuuga. Niisked käed + suur raskus ja kummipuru järgi.

Soovitan kasutada kindaid, siis ei purune!

tykonu
    Member

Hea valguallikas mis ma enda jaoks leidnud olen on pähklid/päevalilleseemned. ca 25% valku ja tohutud kalorid:D väga hea vahepala peale trenni näiteks( ca 50g pähkleid/seemneid = 300kcal ja 12g valku)

See kõik on väga tore, kuid taimsetest valkudest on vähe kasu.

Aile
    Member

See kõik on väga tore, kuid taimsetest valkudest on vähe kasu.

Kombineerida oskad, siis on OK.

AlanBStard
    Moderator

Kombineerida oskad, siis on OK.

OK aga mitte hea :o

Aile
    Member

OK aga mitte hea :o

Kui ma olen sunnitud valima taimetoitluse v6i puhtloomse vahel, siis mina valiks kindlalt esimese.

Peale selle….kui sa oled nn asjalik taimetoitlane, siis on see taimetoitlus pelgalt silma j2rgi. Iga asjalik taimetoitlus sisaldab midagi loomset.

Kuidas Voltaire ytles, et k6ik peavad lambaid v2ga vagurateks loomadeks, sest keegi ei n2e….jne. :o

Undionu
    Member

Vaata, mis ilus tsikk ees teeb ja lase käia.

http://www.youtube.com/user/charliejames1975

rait83
    Member

panen siia teema alla sellise küsimuse:

kui olen võistlusteks valmistumas ja dieedil, ja oletame, et päeva kaloraaz lubab 2000kcal, siis kui õige on see, et tarbin nädala lõikes nii trennipäeval kui vabal päeval 2000 kcal. Kas poleks õigem näiteks trenni päev 2000 ja vaba päev 1900? Või 2100 ja 1900. Järgmine nädal siis vastavalt 1900 ja 1800 või 2000 ja 1800

Trennipäeval on ju kulutus kõvasti suurem ja tühi kõht kimbutab rohkem.

vAleksei
    Member

panen siia teema alla sellise küsimuse:

kui olen võistlusteks valmistumas ja dieedil, ja oletame, et päeva kaloraaz lubab 2000kcal, siis kui õige on see, et tarbin nädala lõikes nii trennipäeval kui vabal päeval 2000 kcal. Kas poleks õigem näiteks trenni päev 2000 ja vaba päev 1900? Või 2100 ja 1900. Järgmine nädal siis vastavalt 1900 ja 1800 või 2000 ja 1800

Trennipäeval on ju kulutus kõvasti suurem ja tühi kõht kimbutab rohkem.

Pead ise proovima vist, ma nt praegu trennipäeval (1,5h-2,25h jõusaal +20minutit stepperit) söön sisse ligikaudu 4500kcal, muidu kusagil 4000kcal kanti, aga mitte rohkem, k.a kui teen lihtsalt 45minutit aeroobset. Mul on vaja alla saada kusagil 3-4kg ja minu puhul toimib see :o. See 100kcal pole väga suur vahe, tuleb lihtsalt proovida ja muidugi oleneb, palju kokku vaja alla saada. Ma 185cm ja hetkel 95,8kg, kusagil 100-200g päevas vist läheb vaikselt alla :o

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.