Skip to main content

kaalust allasaamise probleem

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » kaalust allasaamise probleem

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    d0zen
    Member

tere, olen foorumitega uus ja ei tea kas siia võib seda teemat teha vms, aga probleem selline. Olen 18 aastat vana poiss, pikkust 176cm ja kaalun 85 kilo. Olen 2 kuud aktiivselt trenni teinud, kolm korda nädalas. Üldfüüsiline, poks jamuuselline.. aga mitte mingit tulemust ei ole. Toitun hommikul kell 10 (koolitoit) ja kella 16-17 vahel (kodutoit) ja rämpstoitu saab väga harva söödud, mõni nädalavahetus vb üks pakk krõpse filmi kõrvale. Oleks vaja kaotada umbes 10 kilo, aga nagu üldse ei taha alla minna see, silmaga mitte mingisugust vahet näha ei ole, ja ka kaalu peale astudes mitte,

daemonium
    Member

tere, olen foorumitega uus ja ei tea kas siia võib seda teemat teha vms, aga probleem selline. Olen 18 aastat vana poiss, pikkust 176cm ja kaalun 85 kilo. Olen 2 kuud aktiivselt trenni teinud, kolm korda nädalas. Üldfüüsiline, poks jamuuselline.. aga mitte mingit tulemust ei ole. Toitun hommikul kell 10 (koolitoit) ja kella 16-17 vahel (kodutoit) ja rämpstoitu saab väga harva söödud, mõni nädalavahetus vb üks pakk krõpse filmi kõrvale. Oleks vaja kaotada umbes 10 kilo, aga nagu üldse ei taha alla minna see, silmaga mitte mingisugust vahet näha ei ole, ja ka kaalu peale astudes mitte,

Trennist on vähe,peamine on söömine.Kodutoit ja koolitoit on toredad asjad,paraku ei saa taoliste üldiste terminite alusel midagi öelda-soovitada.

Pead siiski oma menüü lahti kirjutama …

ja peab olema võimalus teha seal muudatusi.

Koolitoidu puhul ise midagi muuta … nojah …,

Autor
    Postitused
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.