“Kaalust alla” TV3- st
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » “Kaalust alla” TV3- st
- This topic has 350 replies, 95 voices, and was last updated 16 years tagasi by
-Egert.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2010 at 2:05 p.l. #248118
kuuliks
MemberKui saate formaat on selline, siis pole ka treenerid milleski süüdi. Treenerid ja saate tegijad on minu arusaama järgi eri sorti tegelased…
jaanuar 8, 2010 at 2:12 p.l. #248120daemonium
MemberKui saate formaat on selline, siis pole ka treenerid milleski süüdi. Treenerid ja saate tegijad on minu arusaama järgi eri sorti tegelased…Mismoodi küll saate formaat treenerid välja vabandab?
jaanuar 8, 2010 at 2:13 p.l. #248122ROtter
MemberKui saate formaat on selline, siis pole ka treenerid milleski süüdi. Treenerid ja saate tegijad on minu arusaama järgi eri sorti tegelased…Treenerid ei seletanud osalejatele suurest füüsilisest koormusest tekkivaid terviseriske piisavalt.
Südameprobleemid tekivadki mitte ainult vahetult füüsilisel koormusel, vaid ka teatud aeg peale suurt koormust taastumisel.
jaanuar 8, 2010 at 2:56 p.l. #248131hollywood
MemberTreenerid ei seletanud osalejatele suurest füüsilisest koormusest tekkivaid terviseriske piisavalt.Südameprobleemid tekivadki mitte ainult vahetult füüsilisel koormusel, vaid ka teatud aeg peale suurt koormust taastumisel.
Kust võtad Sina seda, et neile ei seletatud? Sa jätad sellise mulje nagu oleksid millegiüle kade.
Ja südameprobleemid? Pallikestel hullemaidki muresi millepeale mõelda. Ma olen kindel et nad elaks ennem ühe aasta normaalkaalulisena, kui 20 aastat pallina.
jaanuar 8, 2010 at 3:03 p.l. #248133daemonium
MemberKust võtad Sina seda, et neile ei seletatud? Sa jätad sellise mulje nagu oleksid millegiüle kade.Ja südameprobleemid? Pallikestel hullemaidki muresi millepeale mõelda. Ma olen kindel et nad elaks ennem ühe aasta normaalkaalulisena, kui 20 aastat pallina.
Taoliste treenerite käe all ei juhtu kumbagi.
jaanuar 8, 2010 at 3:09 p.l. #248139kuuliks
MemberMismoodi küll saate formaat treenerid välja vabandab?Treenerid olid ise nõus saates osalema. Usun, et nad ise ei pooldagi palju asju (a’la jooksmine nii kiiresti kui võimalik). Eks nad ikka teavad, millesse nad end mässisid ja kahjuks oma teadmisi nad peale suruda ei saa, kui saade seda ette ei näe. Ntx Toompea trepist jooksmine oli ka puhas saate tegijate otsus, sinna polnud treenerid segatud.
jaanuar 8, 2010 at 3:10 p.l. #248140Jarmo Oberst
MemberTreenerid olid ise nõus saates osalema. Usun, et nad ise ei pooldagi palju asju (a’la jooksmine nii kiiresti kui võimalik). Eks nad ikka teavad, millesse nad end mässisid ja kahjuks oma teadmisi nad peale suruda ei saa, kui saade seda ette ei näe. Ntx Toompea trepist jooksmine oli ka puhas saate tegijate otsus, sinna polnud treenerid segatud.Kuidas sina seda kõike nii täpselt tead ?
jaanuar 8, 2010 at 3:10 p.l. #248144kuuliks
MemberTreenerid ei seletanud osalejatele suurest füüsilisest koormusest tekkivaid terviseriske piisavalt.Südameprobleemid tekivadki mitte ainult vahetult füüsilisel koormusel, vaid ka teatud aeg peale suurt koormust taastumisel.
Eva räägib, et osalejad olid teadlikud ja me ei tea tegelikult, mida neile räägiti või mitte. Ehk juhtus see kaadri taga ja enne salvestusi.
Südameprobleemi võivad jah nii tekkida, selles ei kahtlegi.
jaanuar 8, 2010 at 3:12 p.l. #248145kuuliks
MemberKuidas sina seda kõike nii täpselt tead ?
jaanuar 8, 2010 at 3:14 p.l. #248147ROtter
MemberKust võtad Sina seda, et neile ei seletatud? Sa jätad sellise mulje nagu oleksid millegiüle kade.Ja südameprobleemid? Pallikestel hullemaidki muresi millepeale mõelda. Ma olen kindel et nad elaks ennem ühe aasta normaalkaalulisena, kui 20 aastat pallina.
Miks ma peaksin olema kade selliste inimeste peale, kes genereerivad lollusi.
Jah, juures ma ei olnud kui midagi seletati, vaadates aga saadet ja tulemusi, siis tarkade inimestega ei ole tegemist.
Õigesti koostatud toitumiskavaga on võimalik samuti kaalu langetada ilma, et tekiksid terviseriskid.
Ja südameprobleemid? Taastumisel tekkida võivad ägeda südamepuudulikkuse tagajärjed võivad olla fataalsed.
jaanuar 8, 2010 at 3:14 p.l. #248148Jarmo Oberst
MemberEnne saadet oli sellest kõigest avalikult juttu.Seda naljakam tundub saade kui saate tegijad (kellel pole aimugi kaalu alandamisest, spordist, toitumisest) panevad paika mis ja kuidas.
jaanuar 8, 2010 at 3:17 p.l. #248150daemonium
MemberTreenerid olid ise nõus saates osalema. Usun, et nad ise ei pooldagi palju asju (a’la jooksmine nii kiiresti kui võimalik). Eks nad ikka teavad, millesse nad end mässisid ja kahjuks oma teadmisi nad peale suruda ei saa, kui saade seda ette ei näe. Ntx Toompea trepist jooksmine oli ka puhas saate tegijate otsus, sinna polnud treenerid segatud.Ka mina eeldan,et treenerid ei ole idioodid.Järelikult kahjustasid on oma hoolealuste tervist teadlikult.Seega on tegemist tüüpidega,kes papi eest on valmis isiklikult oma treenitavaile haua valmis kaevama,inimesd auku ajama ja siis selle kinni kühveldama.
Soovid endale sellist treenerit?
jaanuar 8, 2010 at 3:32 p.l. #248153kuuliks
MemberKa mina eeldan,et treenerid ei ole idioodid.Järelikult kahjustasid on oma hoolealuste tervist teadlikult.Seega on tegemist tüüpidega,kes papi eest on valmis isiklikult oma treenitavaile haua valmis kaevama,inimesd auku ajama ja siis selle kinni kühveldama.Soovid endale sellist treenerit?
Mul on hoopis kahju nendest treeneritest, et nad nii lolli saatega ja selle formaadiga liitusid..
jaanuar 8, 2010 at 3:40 p.l. #248156Jarmo Oberst
MemberMul on hoopis kahju nendest treeneritest, et nad nii lolli saatega ja selle formaadiga liitusid..Minul küll kahju pole, ise on ju süüdi selles, et liitusid.
jaanuar 8, 2010 at 3:43 p.l. #248157kimmel
MemberTervise hädad tervise hädadeks.Peaasi et rahvale peale läheb see saade:D
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.